Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Evet kimi için mide problemi yapıyomuş bende korktum 2-3 gune bir içiyorum.içmesem miki bilemedim?:18:

bı ara bnde ıctım ıste o eskı dıyetımde sonra bıraktım
nette okudum bı adam ölmus
mıdesı delınmıs
ıcmek yerıne salatana kat elma sırkesını

Kızlar dün gece bi magazin programında Eda Taşpınar'ın bi röportajı vardı,Eda Taşpınar'ın anneannesi sanırım 80 li yaşlarındaymış bir tane selülit bulamazsınız onun bacaklarında mükemmel bi fiziği vardır dedi. Bunun sırrı da anneannesi genç kızlığından beri vücudunu hergün at kılı fırçasıyla fırçalarmış,bacaklarını falan.Bu yüzdende vücudunda tek bir selülit veya çatlak yokmuş.
Bana biraz komik geldi at kılı fırçası açıkçası ama sizinle de paylaşiyim aklınızda bulunsun dedim.

Küçük lahana aldım kendıme her gün 1-2 yaprak kaynatıp suyunu içicem belkı yağ yakımına yadımcı olur

keseyede ole dıolar
spordan sonra dusa grıne kese yapın

Teşekürler paylaşım içinBende izledim banada komik geldi çünkü ben kabak lifi,kese cok kullanırım şuanda da fırça,selülit sabunu kullanıyorum ama değişme yok

Aynı şekilde abur cubur sevdiğimiz için eşimde aynı.cips,kola,pizza geç saatlerde bol bol yenıldı.Bende yemek yerken tadına cok bakıyorum

En geç nisan sonu mayısa kadar 55 kilo olmak istiyorummm..

kosu bandımı yaptrmam lazım
esıme bı turlu yapmıo bu gece belkı yapar
anneme gtcez bırazdan gelıcek gece dondgumuzde kandırıp yaptrrsam yarın baslarım
Koşu bandın yapılmasada başlamalısın bence bahane yokkken azından pilav makarna yeme yarın ön hazırlık olsunn:44:

Koşu bandın yapılmasada başlamalısın bence bahane yokkken azından pilav makarna yeme yarın ön hazırlık olsunn:44:

tamam be
baslıorm yarın
olmadı plates falan yaparım dans ederım spor olsunda tamam yarın baslıorm ve burda olucam kısmetse
anlastık

sımdı napalım bılıomusun
foto cekıorz kendımızı bıde olculerımızı yazıorz bı kagıda
tartılıorz

tamam be
baslıorm yarın
olmadı plates falan yaparım dans ederım spor olsunda tamam yarın baslıorm ve burda olucam kısmetse
anlastık

Anlaştık tamam yaın başlıyoruz yediklerini gelince yazarmısınbende yuruyus yapmassam evde dans edıcem 1 saat

sımdı napalım bılıomusun
foto cekıorz kendımızı bıde olculerımızı yazıorz bı kagıda
tartılıorz
Tartı günümüz pazar günleri olsun,sık sık tartılmıyalım olur ya vucut ödem tutarsa motıvasyon gider kendımızı kasmadan verelım kilolarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…