Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bn olcmedım mezuram yok zaten olcemkte ıstemıorm olcuncede buraya yazmıcam kılo werınce yazarım su kadardım dıye utanıorm
Tamam daha sonra bildir,niye utanıyosun kiiii aynı kilodayız boy da aynı verılmıcek bir kilo değilkiii umutsuz değilim

kızlar tabi sadece yemekten kısmakla olmuyor biliyorsunuz sporda yapmalı evde spor cd leri var onblardan edinebilirsiniz :) ben düğünden önce burada baya kilo verdim 9 kilo falan ama her aksam leslie ile yürüyordum ...

Tamam daha sonra bildir,niye utanıyosun kiiii aynı kilodayız boy da aynı verılmıcek bir kilo değilkiii umutsuz değilim

umudum var bnmde ama utanıorm valla olculerımden eheheh

kızlar tabi sadece yemekten kısmakla olmuyor biliyorsunuz sporda yapmalı evde spor cd leri var onblardan edinebilirsiniz :) ben düğünden önce burada baya kilo verdim 9 kilo falan ama her aksam leslie ile yürüyordum ...

yapcaz ınsallah sende bızlemısn..

Haftada 4-5 gün 45 dk tempolu yürüyüş yapıcam allah kısmet ederse:)Havalarda güzel gidiyor temız hava iyi,çıkamadığım zaman evde müzik acıp dans ediyorum

şekerler bn cıkıcam bırazdan
hazırlanmam lazım 1 saate kadar esım gelıcek anneme gıdıcez allah kısmet ederse
ama yarın ınsallh burda olucam

Merhabalar hoşgeldiniz,bende 55 kilo idim evlendiğimde şimdi ise 62.taebo nasıl ilk duydum?

Merhaba hoşbulduk, 2 çocuk annesiyim. küçüğüm daha 2,5 aylık diyet yapamıyorum. ama taebo harika bir spor.
bir egzersiz türü. karate ve tekvandoya benziyor. yüksek müzik eşliğinde çok hareketli ve acayip kalori yaktıran bir spor. tavsiye ederim vücudu sıkılaştırıyor. ilk başlar biraz ağrı sızı oluyo, ama 3-4 gün sonra vücut alışıyor. seviye seviye başlıyor. tabi ben videonun 25. dakikası pes ediyorum. halim kalmıyo.

Son düzenleme:
Haftada 4-5 gün 45 dk tempolu yürüyüş yapıcam allah kısmet ederse:)Havalarda güzel gidiyor temız hava iyi,çıkamadığım zaman evde müzik acıp dans ediyorum

evet evet süper hareket berekettir unutmayalımmm :))) hep beraber zayıflayıp çıtır eşler olacağız kocalarımızı kıskandıracağızz :)))

bu arada günaydın herkese

sabah kahvaltım

1 ad simit
1 adt yumurta
2 bardak çay
kk peynir

bol iradeli günler olsun efendim

ben de 9,5 ayda 5 kilo aldım. pzt kendimce başladım ama ben o kadar az yiyemiyorum. ilk hedefim de akşam yemeği sonrasını tamamen kesmek.

sabah 1 poğaça şekersiz çay
öğlen çorba, yemek ve salata
30 dk yürüyüş
akşam çorba, yemek, yoğurt

şeklinde başladım gibi. ama dün 2 baklava yedim mesela.

çok mu yiyorum acaba?

gerçi benim hedefim düzgün beslenmeyi yaşam biçimine dönüştürüp sürekli bu şekilde yaşamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…