Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Evlendikten sonra iştahım bir açıldıki sormayın gitsin.. 4,5 aylık evliyim bu süre içinde eşimde bende deli gibi kilo aldık,yani 2-3 kilo kadar ama yinede bu kadar kısa süre için fazla bi kilo.Özellikle akşam yemeklerinden sonra çay içmek bize daha çok kilo aldırıyo diye düşüünyorum çünkü hem zaten çayı çok şekerli içiyoruz hemde yanında mutlaka tatlı tuzlu bişeyler yiyoruz.
Her akşam yedikten sonra pişman oluyorum yarından itibaren şunu yemiyelim bunu yemiyelim die konuşuyoruz ama hep başarısızlık

Ben daha önce hiç diyet rejim yapmadım..Yapmam gerekiyor bende 54 dum evlenmeden önce şimdi ise 62 oldum.Yazda geliyor

hava sıcakladı cok sınırlenıorm badı falan gycez bıd bn tayt falan cok sewerım
ben 20 yasımda falan 64 kıloydım 47 ye dustum ıste 3 ayda olede dewm etmıstım ewlennce aldım suan 24 yasındayım

Hoşgeldiniz,Benimde aynı şekilde iştahım açıldı,akşamları sadece yeşil çay(şekersiz)yada doğadan 5 i biryerde içiyorum,meyve bile kilo yapıyomuş.AHH o pişmanlık çok iradesizim çok

Herhalde bu evlendikten sonra kilo alma rekoru bendedir. 4 ayda tam 8 kilo aldım ve sonra hamile kaldım Bebeğim 14 aylık oldu doğumda aldıgım tüm kiloları verdim ama dogum öncesi aldıgım 8 kiloyu vermek için hala çabalıyorum. 5 kg su gitti 3 ü kaldı

ben seker kullanmıorm sızde kullnmayın gec satte yemeyın herhangı bı yemekten 2 3 yemek kasından cok yemeyın
cesıt yemeyın
sonracıma yag almayın vucudunuza
bıde gunde en az 1 saat spor

Hiç mi şeker yok,tatlı ihtiyacı olunca pekiii

Hoşgeldiniz,Benimde aynı şekilde iştahım açıldı,akşamları sadece yeşil çay(şekersiz)yada doğadan 5 i biryerde içiyorum,meyve bile kilo yapıyomuş.AHH o pişmanlık çok iradesizim çok

meyve ara ogunde yemenı tavsıye ederım
elma ye ama 1 tanecık

Hoşgeldiniz,bebeğinizi allah size bağışlasın..verirsiniz yaşınız kaç?

1 ay sonra beyın unutuyo o tadı
canın bıle ıstemıo
1 ay dayan yetr
tatlı ıstegını elmadan aldım ben
ya sız bana gaz werın bırazda ehehehhehe

Bence gaz vermeye gerek yok siz zaten sağlıklı beslenıyosunuz gibi,şeker yok ekmek az.Kaç kilo vermek hedefiniz?

Bence gaz vermeye gerek yok siz zaten sağlıklı beslenıyosunuz gibi,şeker yok ekmek az.Kaç kilo vermek hedefiniz?

suan yıyorum
dıyette yemıodm suan yarım ekmeyı gtruom pılav makarna falan tepeleme
meyve yerıne cıkolata dondrma pasta borek
10 kg sımdılık hedefım:S

haftada 5 gün yürüyüş yapıyorum en az 45 dk tempolu, bugün biraz rahatsızım diye yapmadım.sirkeli su içen varmı?

Bide kilo alıp verdikçe bacakta çatlaklar ve selülitlerde oluyoya ondanda korkuyorum, ama dediğim gibi kendimi engelleyemiyorum yemek konusunda.
:18:

merhaba hanımlar, evlendiğimde 55 kilo idim şimdi 68. 1 haftadır taebo' ya başladım biraz fark var sanırım. 1 ay yapıcam bakalım sonuç ne olacak.

Bide kilo alıp verdikçe bacakta çatlaklar ve selülitlerde oluyoya ondanda korkuyorum, ama dediğim gibi kendimi engelleyemiyorum yemek konusunda.
:18:
Selülitim çokkkk çoğaldı nedense baya belirginleşti,o kadar da su içiyorum amaa

merhaba hanımlar, evlendiğimde 55 kilo idim şimdi 68. 1 haftadır taebo' ya başladım biraz fark var sanırım. 1 ay yapıcam bakalım sonuç ne olacak.
Merhabalar hoşgeldiniz,bende 55 kilo idim evlendiğimde şimdi ise 62.taebo nasıl ilk duydum?

suan yıyorum
dıyette yemıodm suan yarım ekmeyı gtruom pılav makarna falan tepeleme
meyve yerıne cıkolata dondrma pasta borek
10 kg sımdılık hedefım:S
Ekmek yemee benim gibi yapma pilav da makarna da.Bir haftadır yemiyorum ekmek beyaz mı yiyosun yoksaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…