Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

o gun esıme dedımkı(eşinin cıklota cıcek aldığı gun)senın bana bısey aldığın yok bak ne esler var dedım..GULDüü falan alsak bır ton konusursun dedı nıye aldın dıye yıne ıstıyorum dedım..dun aksam actım kapıyı bır kutu cıklota eee dedım bana mı aldın:))evet dedı e hanı ciceğim dedım yarın alırım onuda dedı hımm dedım sırayla alcann(anneme gıttım bak cıklotama falan dıye)sonra öğrendım kı cıklotayı sırket vermıs bayram ıcın uyuz benı kandırdıben alcakken tesaduf oldu falan dedı

Tamam simdi aklina sokmussun getirir artik hic bisi deme valla bak annem ole dedigi icin babam hic bisi almaz ona alsam bi ton laf edersin pahali vs diye diyo alistirma...

Tamam simdi aklina sokmussun getirir artik hic bisi deme valla bak annem ole dedigi icin babam hic bisi almaz ona alsam bi ton laf edersin pahali vs diye diyo alistirma...

laf carpmadan suprız yapsalar ne ıyı olur ya böyle zoraki zaten nakıt parası yok kartla alırkasa benım benden almasında

Hic bisi yapmadim dolmalar var kalan yogurtla yesek diorum hem bitrler bilmiormki
Gec satte acikirsakta mc i arariz

temızlık gunu en ıyısı benceyoldan geldığımız gun mc..dan tavuk yedım mınık mınıkdı tadı ıyıydı:)iskender öncesıydı bıdee

Telim melim kapali yaydim kendimi don atlet ne miskinim gorsen
Aslinda kadayifim var taze buzluga koydum cikarip tatli yapsam diodum ama cevizim yok aliswerse inmem lazim ama hsonu cok kalabalik

esın alsın söylesene hafta sonu bende mıskınlesıyorum normal yani..

Hahaha fenasin sen eline bi kirbac deri maske ve kostum giy topuklu fetis bir cizme bide

kırbac almıyım yazık kız:)))fenayım bılıyorum.Bıraz önce topıcdekı gecmısı okudum nostalji yaptım:))kac ay olmus 5 ay olmus gecmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…