- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrrr,
bana da yardım edin lütfen... kilo vermek istiyorum jinekolojik bi rahatsızlanmadan ötürü vücudum yağ yapıyo bende balık etliyim e bide yemeği seviyorum düşünün halimi . ben şu kalori hesaplayanlardan değilim bilmiyorum çünkü. mucizevi bi diyetiniz varsa selülitleri yok edecek bişiler yardımlarınızı bekliyorum...
kızlar sonundA geldiniz:)
bende yıllık izinden dolayı 10 gün evdeyim ama evde rejim yapmak ne zormuş :) e bide ramazandan çıktık,haftaya bodrumda yım kısmetse bu hafta evde yim ondanda bundan da derken hiç bişeyi düzenli yapamıyorum :) çok kilo almadan tatil biter inş. :)
EE yanı zor dusun hep evdeyız bızsımdıden ıyı tatiller abartmadan ye
saol canım bakalım pazar günü çıkcak ortaya :)
bugun yediklerimi yazayım :)
sabah uyanınca bır bardak ılık su 3 kayısı
kahvaltı : 2 küçük kepek ekmeği hazırlanan 1 dilim peynir 1 salam 1 ç.kaşığı zeytin ezmesi marul ile hazırladığım sandvinç
ara yok
öğlen 5 ymk kaşığı tavuklu mantarlı yemek 2 lavaş ekmeği ile
ara dondurma yedim
hosgeldın zehra özel bır dıyetımız yok sağlıklı beslenerek kılo verdık verıyoruz kalorı hesaplamıyoruz gecmıs sayfalara bakmanı önerırım..selulıt konusunda bende cok dertlıyım sıtede selulıtle alakalı bazı kurler var ınceleyebılırsın...
...yine kimsecikler yok,
ama ben bildirimimi yapayım :)
sabah : uyanınca bir bardak su 3 kayısı
2 küçük ekmekle hazırladığım sandviç
ara yok
öğle 1 kase nesfit
akşam 1 kase çorba 1 köfte 4 ymk kaşığı kadar makarna yicem.
...
afıyet olsun canım makarnan yağsız ama dımı
saol canım,yağsı z peynirli yapmayı düşünüyorum yada sade peynirsiz yerim akşam hangisini canım isterse artık :)
az yağlı beyaz peynır olabılır evet
Kendin tam yagli peynirleri cikiletalari gotur gel burda yagsiz peynir yiyin de olmuyor eylul olmuyor
Napiosun canim benim
hahaha tam yağlı peynır neysede kunefeler falan göturdum daha kötusenı beklıyorum nerde kaldın
Yazmiyim dedim onu okadarda inceyimdir ahahah
Yawrum kocam ewde bugun gitme dedim ewde calis simdilik gitmedi
Dunde sabah beste yattik o pc de ben pc de ehehehe
[SUB][/SUB]
hee dun demı evdeydı esın pızzalar saraplar ohhhhh
Hayir dun aksam sekizde geldi sarap icemedİmi. Anlatirim bi bira patlattim sadce ahahah