Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kızlar sonundA geldiniz:)
bende yıllık izinden dolayı 10 gün evdeyim ama evde rejim yapmak ne zormuş :) e bide ramazandan çıktık,haftaya bodrumda yım kısmetse bu hafta evde yim ondanda bundan da derken hiç bişeyi düzenli yapamıyorum :) çok kilo almadan tatil biter inş. :)

Kızlarrrr,

bana da yardım edin lütfen... kilo vermek istiyorum jinekolojik bi rahatsızlanmadan ötürü vücudum yağ yapıyo bende balık etliyim e bide yemeği seviyorum düşünün halimi . ben şu kalori hesaplayanlardan değilim bilmiyorum çünkü. mucizevi bi diyetiniz varsa selülitleri yok edecek bişiler yardımlarınızı bekliyorum...

hosgeldın zehra özel bır dıyetımız yok sağlıklı beslenerek kılo verdık verıyoruz kalorı hesaplamıyoruz gecmıs sayfalara bakmanı önerırım..selulıt konusunda bende cok dertlıyım sıtede selulıtle alakalı bazı kurler var ınceleyebılırsın...

EE yanı zor dusun hep evdeyız bızsımdıden ıyı tatiller abartmadan ye

EE yanı zor dusun hep evdeyız bızsımdıden ıyı tatiller abartmadan ye

saol canım bakalım pazar günü çıkcak ortaya :)
bugun yediklerimi yazayım :)
sabah uyanınca bır bardak ılık su 3 kayısı
kahvaltı : 2 küçük kepek ekmeği hazırlanan 1 dilim peynir 1 salam 1 ç.kaşığı zeytin ezmesi marul ile hazırladığım sandvinç

ara yok

öğlen 5 ymk kaşığı tavuklu mantarlı yemek 2 lavaş ekmeği ile

ara dondurma yedim

baska ekmek yeme bugun yeter bence

Çok teşekkür ederim :) umarım güzel haberlerle motivasyonumuzu yüksek tutarız

yine kimsecikler yok,
ama ben bildirimimi yapayım :)
sabah : uyanınca bir bardak su 3 kayısı

2 küçük ekmekle hazırladığım sandviç
ara yok
öğle 1 kase nesfit

akşam 1 kase çorba 1 köfte 4 ymk kaşığı kadar makarna yicem.

...

afıyet olsun canım makarnan yağsız ama dımı

Son düzenleme:
Kendin tam yagli peynirleri cikiletalari gotur gel burda yagsiz peynir yiyin de olmuyor eylul olmuyor
Napiosun canim benim

hahaha tam yağlı peynır neysede kunefeler falan göturdum daha kötusenı beklıyorum nerde kaldın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…