öyle olduk yaslandık kız
Heeee valla.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle olduk yaslandık kız
hayırlı sabahlar kızlar sıze gelıyorum dıecektım ama gelemıyrm dun donuse gectık esımle halasında kaldık gece ama sbh 8 de kotu bır haber aldık gerı kayın valıdelere gececegız oglende esımlerın eskı komsuları ve sık sık gorustuklerı aıle vardı üffcok uzgunum ya arefe gunu dukduk hastamıs akcıyer kanserı cuma duyduk nefes alma cıhazına baglamıslr dun duyduk yogun bakıma almıslar adamı bgn sbhde vefat etms haberı gelıdı cok uzgunuz esım dahada uzgun cokkk sevyrlardı aıleler bırbırlerınııı aksama gerız heralde kımın ne olacagı bellı dgl adam 1 ay once sapa saglamdı 2-3 hafta ıcınde cok tu olmuss yafkızlarrr ne olur dıkkt edelım kendımızeee ALLAH ıma emanetsınınzzz muck...
selam kızlar nasılsınız özledim sizi
ramazanda kilo aldım temzlik falan derken,bayramdada ablamlar geldi yedikte yedik
bu hafta normale dönücem inşallah kendi düzenime girince daha ahat oluyor birileri olunca yemezsen olmuyor.
sabah tartıldım 54,7 hafta sonuna kadar 1 kilo vericem inşallah :26:
hos gelmıssın nehır cım ınsl.ii sindır muckkkk bend ekayserıye aksam gecyrmm yarndn ıtıbewrenn full dıettt programna gecyrm tabıı sızınde motıvenısleeeselam kızlar nasılsınız özledim sizi
ramazanda kilo aldım temzlik falan derken,bayramdada ablamlar geldi yedikte yedik
bu hafta normale dönücem inşallah kendi düzenime girince daha ahat oluyor birileri olunca yemezsen olmuyor.
sagolasın canımmm ınsl..evt eskıden cok sermıs kayın babamardın komsusuymus o okrurdugunde evden duyurmusta daha once hıc sıkayetı olmamısss bırden bıre yaaa kahretsınkı bnm esımde ıcıyor o ılletııı üffff ınsl..bırakrBasinsagolsun tatlim allah rahmet eylesin. Sigara falnmi iciodu cok
Hosgeldin canim nasilsin iyimisin biraz daha.. Kactin en son sen tatlim cokmu aldin kg
hayırlı sabahlar kızlar sıze gelıyorum dıecektım ama gelemıyrm dun donuse gectık esımle halasında kaldık gece ama sbh 8 de kotu bır haber aldık gerı kayın valıdelere gececegız oglende esımlerın eskı komsuları ve sık sık gorustuklerı aıle vardı üffcok uzgunum ya arefe gunu dukduk hastamıs akcıyer kanserı cuma duyduk nefes alma cıhazına baglamıslr dun duyduk yogun bakıma almıslar adamı bgn sbhde vefat etms haberı gelıdı cok uzgunuz esım dahada uzgun cokkk sevyrlardı aıleler bırbırlerınııı aksama gerız heralde kımın ne olacagı bellı dgl adam 1 ay once sapa saglamdı 2-3 hafta ıcınde cok tu olmuss yafkızlarrr ne olur dıkkt edelım kendımızeee ALLAH ıma emanetsınınzzz muck...
selam kızlar nasılsınız özledim sizi
hos gelmıssın nehır cım ınsl.ii sindır muckkkk bend ekayserıye aksam gecyrmm yarndn ıtıbewrenn full dıettt programna gecyrm tabıı sızınde motıvenısleee
sagolasın canımmm ınsl..evt eskıden cok sermıs kayın babamardın komsusuymus o okrurdugunde evden duyurmusta daha once hıc sıkayetı olmamısss bırden bıre yaaa kahretsınkı bnm esımde ıcıyor o ılletııı üffff ınsl..bırakr
Hosgeldin canim nasilsin iyimisin biraz daha.. Kactin en son sen tatlim cokmu aldin kg
hos gelmıssın nehır cım ınsl.ii sindır muckkkk bend ekayserıye aksam gecyrmm yarndn ıtıbewrenn full dıettt programna gecyrm tabıı sızınde motıvenısleee
aleykum selam hosgeldın canım hadı eskı motıvasyon gerı gelsin:)))
hoşbuldum
iyiyim kızlar herşeyin hayırlısı.
kilolar hep ablam yüzünden cuma gece tartıldım 57 i gördüm yuh dedim kendime tabi sıvı falanda var malum günde 3 litreden fazla su içiyorumdur kesin.
dün akşam gittiler ve bende hemenciik kemer sıkmaya devam edicem
spor yapmayı şimdilik düşünmüyoum ev işleri zaten günlük spor gibi oluyor.yedikleime dikkat etsem sorun olmayacak.
geçmişe bakamadım incecik oldu herkes galiba
bende hafta sonuna kadar en az 1 kilo vemem lazım.
yarın itibariyle bildirim yapayım özledim vallahi azıcık müdahele edin yediklerime
sagolasın canım rabbım rzı olsunAllah rahmet eylesin,basınız sağolsun ailesine sabır dilerim...
aleykum selam hosgeldın canım hadı eskı motıvasyon gerı gelsin:)))
ınsallah en buyuk dılkeklerımdendırrBizde iciyoruz insallah birakir esinde biZde
uyy nehır cımmm cnm benımm mucksss özledım senı yaaaaaaaaaaaa verısın yaff ben ramazanda durdummmkırmısı ısıkta hıcc veremedım yaa yarından ıtıberan baslıyordummmm hehheehoşbuldum
iyiyim kızlar herşeyin hayırlısı.
kilolar hep ablam yüzünden cuma gece tartıldım 57 i gördüm yuh dedim kendime tabi sıvı falanda var malum günde 3 litreden fazla su içiyorumdur kesin.
dün akşam gittiler ve bende hemenciik kemer sıkmaya devam edicem
spor yapmayı şimdilik düşünmüyoum ev işleri zaten günlük spor gibi oluyor.yedikleime dikkat etsem sorun olmayacak.
geçmişe bakamadım incecik oldu herkes galiba
bende hafta sonuna kadar en az 1 kilo vemem lazım.
yarın itibariyle bildirim yapayım özledim vallahi azıcık müdahele edin yediklerime
banada edın tammı motıveye ıhtıyacım varr acılllllllllllll ben gıder yarın gorusuruzzz cok yorgunumm dus alıp cupp yatagaa gecıcemm hehhe muckssssssssssHadi bakalim sen yaz biz mudehale ederiz ama sanmiyorum artik alistin bize ihtiyacin bile olmaz
Hadi bakalim sen yaz biz mudehale ederiz ama sanmiyorum artik alistin bize ihtiyacin bile olmaz
sagolasın canım rabbım rzı olsun
ınsallah en buyuk dılkeklerımdendırr
uyy nehır cımmm cnm benımm mucksss özledım senı yaaaaaaaaaaaa verısın yaff ben ramazanda durdummmkırmısı ısıkta hıcc veremedım yaa yarından ıtıberan baslıyordummmm hehhee
banada edın tammı motıveye ıhtıyacım varr acılllllllllllll ben gıder yarın gorusuruzzz cok yorgunumm dus alıp cupp yatagaa gecıcemm hehhe muckssssssssss
öhömmm öhömm =) 800 gr wermişim Allahım çok mutluyum 800 gr wermişim.çok dikkat ediyorum walla koca bayramda bi dilim bile baklava yemedim amaaaa meyvelerinide toplamya başladım Allahm bna 62 oldugum gnleride göster inşş =)
Eki Görüntüle 496619
günaydın kızlar,
sabah,
1 kk köy peyniri
1 yumurta
domates salatalık
maydanoz dereotu
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay
eşim işe gitti bende çayımı aldım biraz kendime geleyim dedim bilgisayaın başına geçtim baktım kimsecikler yok bende temizlik yapmaya gidiyorum.sonra görüşürüz
öhömmm öhömm =) 800 gr wermişim Allahım çok mutluyum 800 gr wermişim.çok dikkat ediyorum walla koca bayramda bi dilim bile baklava yemedim amaaaa meyvelerinide toplamya başladım Allahm bna 62 oldugum gnleride göster inşş =)
basladık bıle bende temıslıgı bıtırdım sımdı spor ıle leslıeyapacagım cnm sonra gorusuruzzzEki Görüntüle 496619
günaydın kızlar,
sabah,
1 kk köy peyniri
1 yumurta
domates salatalık
maydanoz dereotu
1 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay
eşim işe gitti bende çayımı aldım biraz kendime geleyim dedim bilgisayaın başına geçtim baktım kimsecikler yok bende temizlik yapmaya gidiyorum.sonra görüşürüz
sağol canımgunaydın canımcok guzel bır kahvaltı yapmıssın afıyet olsun...
yanlış hatırlamıyorsam sen öncedende zayıftın galiba,vucudun düzene girmiştir belki.Selam kizlar nehir ben hic dikkat etmiyorum asiri yiyorum hatta biraktigimdan beri diyeti her aksam bizim evde tatli var
Dunde kadayif yaptim ama memnundegilim halimden
Siki bi spora baslamam lazim sikilasmam lazim
Suzancim hadi bakalim senid gorelim artik bitir bu is
dun gec geldık gecde yattım o yusden gec kalktımmm
sbh:11 de uyandım
yarım lt su ıctımm temıslıge koyuldumm
12:30
*1orta dılım cavdr ekmegi
*4 catal melemen
*1 dometes(koyden getrdm tazecıkk:)
*2yesıl zetın
*3-4 dılım salatalık
*yrm brdk sekersız cay
14:00
en az yrm st leslie yapacagım
15:00
1 elma yada 1 dılım kavun
18:00
4-5kasık taze fasulye
3-4 kasık yogurt
*3 lt yakın su
*en a 30 dk leslıe
*2 kupa yesıl cay
nasıl kıscelerrrrr menumu bu sekıl yapmayı dusunuyormmmmmm:26::26::26:
basladık bıle bende temıslıgı bıtırdım sımdı spor ıle leslıeyapacagım cnm sonra gorusuruzzz
7511 cım baladımm motıve edın benı olurmu :)
temizlik bitti ohh mis gibi oldu evimde bende
ara
karışık meyva
akşam içinde patates salatası yapıcam eşim birazdan gelir.[/QUOTE
Sendemi temizlik yaptin
Off canim cikti ya bnde simdi semiz otu yemegi yapicam dunden kalan bisilerde var bide salata tamamdir