selam kızlarrr nasılsınız ben bgn tatıle cıkıyorum bayram ıcınn memleket yolu gozukuyor geneevımı ozlucemmm 10gun yokum cunkuuu gelınce eskı dıyete gerı baslıcamm spor yuruyuz falan fılan:)) bıldırımımı bgn yapacagım uarım vermıısmdırrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaüfffff
7511
mozarella
efeeylul
yenı ark.lar optumhepınızıı
kızlarrr nehır den haber varmııı ınsl..iidir yaa:26:
ben geldiiimmmm
tşk ederim cnmm
süperdi süperdi süperdiokadar eğlendik ki , iyi ki gitmişiz dedik her gün
havası harikaydı zaten, Antalya'da nefes alamıyormuşuz meğersıcak var ama hiç nem yok, buyüzden hiç bunalmıyor insan gezerken. Güneşlenmek işkenceydi benim için burda, ama Bodrum'da saatlerce güneşin altında yattım ve hiç rahatsızlanmadım , bunalmadım
bizde cok istedik uzatmayi ama bos oda kalmamisti, villa suit oda vardi sadece oda iki kisi gecelik 500tl :)) 3gün daha uzatsak 1.500tl cok geldi o an :)) foto ekliycem cnm suan tlfdan baglaniyorum kayinvalidemlerdeyiz bayram icin, evden ekliycem :))
ayyyy adımı listede görmek ne kadar tatlı =) az önce bir muz yemenin ezikliği ile yazıyorum yarından itibaren deli gibi diyete başlıyorum =)
eweeeet :) kawaltımı yAptmmm neler yediğimi yazıyorum =)
1 bardak su
3 adet kayısı
10 dk sonra;
1 küçük dmates
8 10 dal maydonoz
10 adet zeytin
küçük bi peynir
1 fincan çay 4 dilim kepekli ekmek =) wuhuuu neler yemişim yaa yazınca buraya çok geldi gözüme =)
selam kızlarrr nasılsınız ben bgn tatıle cıkıyorum bayram ıcınn memleket yolu gozukuyor geneevımı ozlucemmm 10gun yokum cunkuuu gelınce eskı dıyete gerı baslıcamm spor yuruyuz falan fılan:)) bıldırımımı bgn yapacagım uarım vermıısmdırrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaüfffff
7511
mozarella
efeeylul
yenı ark.lar optumhepınızıı
kızlarrr nehır den haber varmııı ınsl..iidir yaa:26:
tşk ederim cnmm
süperdi süperdi süperdiokadar eğlendik ki , iyi ki gitmişiz dedik her gün
havası harikaydı zaten, Antalya'da nefes alamıyormuşuz meğersıcak var ama hiç nem yok, buyüzden hiç bunalmıyor insan gezerken. Güneşlenmek işkenceydi benim için burda, ama Bodrum'da saatlerce güneşin altında yattım ve hiç rahatsızlanmadım , bunalmadım
bizde cok istedik uzatmayi ama bos oda kalmamisti, villa suit oda vardi sadece oda iki kisi gecelik 500tl :)) 3gün daha uzatsak 1.500tl cok geldi o an :)) foto ekliycem cnm suan tlfdan baglaniyorum kayinvalidemlerdeyiz bayram icin, evden ekliycem :))
kızlar herkese şekerlerle dolu tatlı bayramlar diliyorum,
ramazan hayırlısıyla bitti rejime önümüzdeki haftadan itibaren devam ..
bol kilo vermeler
canlar.
gecmıs bayramınız kutlu olsun hepınızın.Sonunda Ankara ya gelmıs bulunuyorum tum gun ev temızledım annemle sımdı dınlenıyorum bugun kımse yok
Hosgeldin canim
Seninde gecmis bayramin mubarek olsun nasilsin iyimisin
Ben bugun girdim uce kada falan sonra bnmde temizligim vardi geberdim
Annecinmi geldi gozun aydin...
hosbulduk canım benımtesekkurler..iyiyim canım sen nasılsın?
İyiyim bol bol tikiniyorum ehehehe
Annecign nasil
Napiosunuz keyifler iyimi
Senmi benmiıyı canım annem yemek yapıyor barbunya bırazdan da kahve yapar bende keyif
Harika... Benim yemegimde yok oturdum kaldim burda
nerdesın bır görunup kayboluyosun ama olmaz kiiii
Burdayim takiliorum canim ya sarma dolma isine gircem simdi
oooo hamaratlığın üstünde bugün kolay gelsın canım yardıma gelımmı
Ahahah aksine tum tembelligim ustumde
Annem yaprak getrmis taze bi kac kabak patlican falanda var onlarbozulmadan yapim dedi'm gelsne kiz valla super olur oructa yok yer icer sarariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?