Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok cnm daha yaptırmadık , erken şimdilik, tayinim belli olsun ondan sonra hemen bakıcaz birşeylere
biz geçmi kalıyoruz yoksa rezervasyon için :26:
iyi o zaman bıtıyor sıcaklar,bu aralar karar verıcez sanırım öncelık kapadokya abant kısın ıstıyorum cunkuubuarada bb krem orta ton aldım gecen gun nerdeyse hıc renk vermıyo dedığın gıbı..
Ben artık kacar klımalı odayaaapiştim resmenn ıyı geceler kızlarr
haydı allah kavustursun canımmmöyle yapıcam bu aralar bıraz gezsem ayaklarım ağrıyo yaslı kadınlar gıbıhemen eve dönuyoruz malum gun yaklastı bıdee sınırler gergın haftaya carsambayı beklıyorum ınsallah esım gelcek
bende aynını dıyorum gelıyorm kımseeler yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öffffffffffffkımsecıkler buraya gelmıyooooomuuuu......
bı ben varım canım sanırım
yaa tasımayın daha bıs vermedık kg lerımıssssııııı yaaaaaaaadaha bnm 10 kg m var öfffffffffffyonetıcılere bıldırceksın canım
benmde suan canım delı gbı tatlı ıstıo bılıomusn
bnde usenıorm aburcuburda kalmamıs :26:
oruclula r vr burda plessyaaa deme öyle kıyamam benım canım dondurmada cektıı sımdı
tatılın umarım ıstedıgın gıbı olur canımmmmfıstıklar nasılsınız
cuma günü yola çıkıyoruz inşallah tatil için cmt sabah başlıyoruz tatilimize bugün valizin içine birkaç parça birşey attım unuttuklarım kalmasın sakınnn
dün regl oldum çok şükür gecikmeden geldi, tatil zamanına denk gelcek diye korkuyordum
bensz sohbete koyulmussunuz bakalımm nbr sınız yemeklerden cosmususnuz 7511 efeeylul dokturmusuunuz tatlılar dondurmalar hehe mozzarellaa guselgunlerınız olsun cnm kocısınle ınslll bereketlı gecsın emııı ınsl.tayınınde yakın bır yer olur seker:)
haydı allah kavustursun canımmm
bende aynını dıyorum gelıyorm kımseeler yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öffffffffffff
yaa tasımayın daha bıs vermedık kg lerımıssssııııı yaaaaaaaadaha bnm 10 kg m var öfffffffffff
oruclula r vr burda pless
tatılın umarım ıstedıgın gıbı olur canımmmm
napıosun canım ay bugun gecmıyo
ewet canım vermıyo nasıl begendınmı
bensz sohbete koyulmussunuz bakalımm nbr sınız yemeklerden cosmususnuz 7511 efeeylul dokturmusuunuz tatlılar dondurmalar hehe mozzarellaa guselgunlerınız olsun cnm kocısınle ınslll bereketlı gecsın emııı ınsl.tayınınde yakın bır yer olur seker:)
haydı allah kavustursun canımmm
bende aynını dıyorum gelıyorm kımseeler yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öffffffffffff
yaa tasımayın daha bıs vermedık kg lerımıssssııııı yaaaaaaaadaha bnm 10 kg m var öfffffffffff
oruclula r vr burda pless
tatılın umarım ıstedıgın gıbı olur canımmmm
aynen canımya temslık yapacaktımgosum kesmedııı bende tam cıkıyorudmesımgelecek bırazdann eltımlere gıdecegız ıftaraonalardayız cumartesı gunu ark.grublarımız yemege aldımbayagı kalabalıkk kosturmaca var yarın temıslık ve tatlıyı yaparımmbaklavamı yaı gene:))) gel sende yeee sonra temıslık fılannn
haydı gorusurzz sonra cnm
cıktımbennn
öyle evde surdum duzgunce surmedım daha henuz:))
Saol canım yaaa ıftardan sonra konustuk ama senden baska bıldırım yok geyık ağırlıklı olur aynı zamanda kıloda verılır:))))
hadı kolay gelsın canım menunu paylasta bnde ornek alayım basıt mezeler falan
hosgeldın kusum... nasılsın
hosbulduk canım ıyıyım sen?
suan co daha ıyıyım
karnım tok ıyıce sısısrdım
aynı sekılde bende sımdıde cay ıcıcem bıde muffın yaptım burda onu yıcem
al cayını gel bnde ıcıorum suan ılk yudumum ehehe
afıyet olsun kusum kurabıye yaptım bnde tatlı
aynı sekılde bende sımdıde cay ıcıcem bıde muffın yaptım burda onu yıcem
fıstıklarrr
bu akşam yolcuyuz, yarın sabah bodrumdayız inşallah , heyecan var mutluluk var inşallah herşey çok güzel geçer