• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

yok cnm daha yaptırmadık , erken şimdilik, tayinim belli olsun ondan sonra hemen bakıcaz birşeylere :17:

esım ayrı arabayla gıdıp kafasına göre takılmak ıstıyor tur ona göre değill

biz geçmi kalıyoruz yoksa rezervasyon için :26:

benım korktuğum gec kalmak aynı sekıl cunku kurban bayramı baya dolu olur sonra arabada yatmıyalım dıe:52:

bensz sohbete koyulmussunuz bakalımm nbr sınız yemeklerden cosmususnuz 7511 efeeylul dokturmusuunuz tatlılar dondurmalar hehe mozzarellaa guselgunlerınız olsun cnm kocısınle ınslll bereketlı gecsın emııı ınsl.tayınınde yakın bır yer olur seker:)

öyle yapıcam bu aralar bıraz gezsem ayaklarım ağrıyo yaslı kadınlar gıbı:52:hemen eve dönuyoruz malum gun yaklastı bıdee sınırler gergın haftaya carsambayı beklıyorum ınsallah esım gelcek
haydı allah kavustursun canımmm

kımsecıkler buraya gelmıyooooomuuuu......
bende aynını dıyorum gelıyorm kımseeler yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öffffffffffff

bı ben varım canım sanırım:32:

yonetıcılere bıldırceksın canım
benmde suan canım delı gbı tatlı ıstıo bılıomusn
bnde usenıorm:ssz: aburcuburda kalmamıs :26:
yaa tasımayın daha bıs vermedık kg lerımıssssııııı yaaaaaaaadaha bnm 10 kg m var öfffffffffff
yaaa deme öyle kıyamam benım canım dondurmada cektıı sımdı:52:
oruclula r vr burda pless :17::17::17::17:

fıstıklar nasılsınız :16:

cuma günü yola çıkıyoruz inşallah tatil için cmt sabah başlıyoruz tatilimize :52: bugün valizin içine birkaç parça birşey attım unuttuklarım kalmasın sakınnn:36:

dün regl oldum çok şükür gecikmeden geldi, tatil zamanına denk gelcek diye korkuyordum :47:
tatılın umarım ıstedıgın gıbı olur canımmmm
:24::24::24:

bensz sohbete koyulmussunuz bakalımm nbr sınız yemeklerden cosmususnuz 7511 efeeylul dokturmusuunuz tatlılar dondurmalar hehe mozzarellaa guselgunlerınız olsun cnm kocısınle ınslll bereketlı gecsın emııı ınsl.tayınınde yakın bır yer olur seker:)

yaa tasımayın daha bıs vermedık kg lerımıssssııııı yaaaaaaaadaha bnm 10 kg m var öfffffffffff

napıosun canım ay bugun gecmıyo:31:

napıosun canım ay bugun gecmıyo:31:

aynen canımya temslık yapacaktımgosum kesmedııı bende tam cıkıyorudmesımgelecek bırazdann eltımlere gıdecegız ıftaraonalardayız cumartesı gunu ark.grublarımız yemege aldımbayagı kalabalıkk kosturmaca var yarın temıslık ve tatlıyı yaparımmbaklavamı yaı gene:))) gel sende yeee sonra temıslık fılannn

haydı gorusurzz sonra cnm

cıktımbennn :10::10::10:

ewet canım vermıyo nasıl begendınmı

öyle evde surdum duzgunce surmedım daha henuz:))

Saol canım yaaa ıftardan sonra konustuk ama :52:senden baska bıldırım yok geyık ağırlıklı olur aynı zamanda kıloda verılır:))))

aynen canımya temslık yapacaktımgosum kesmedııı bende tam cıkıyorudmesımgelecek bırazdann eltımlere gıdecegız ıftaraonalardayız cumartesı gunu ark.grublarımız yemege aldımbayagı kalabalıkk kosturmaca var yarın temıslık ve tatlıyı yaparımmbaklavamı yaı gene:))) gel sende yeee sonra temıslık fılannn

haydı gorusurzz sonra cnm

cıktımbennn :10::10::10:

hadı kolay gelsın canım menunu paylasta bnde ornek alayım basıt mezeler falan

öyle evde surdum duzgunce surmedım daha henuz:))

Saol canım yaaa ıftardan sonra konustuk ama :52:senden baska bıldırım yok geyık ağırlıklı olur aynı zamanda kıloda verılır:))))

hosgeldın kusum... nasılsın

al cayını gel bnde ıcıorum suan ılk yudumum ehehe
afıyet olsun kusum kurabıye yaptım bnde tatlı:52:

saol canım sanada afıyet olsun kurabıye daha yenı bıttı bızdede bugun canım o senın lıgh sutle ırmık tatlından cektı ama evde tatlı var dıye yapmadım neyse ankarada yaparım tarıf verırsın sorarım

hehehe tamam cnm albüm yaparım sizin için :16: birara düğün fotolarımdan koymuştum 3-4 tane sonra sildim nedense:26: busefer sizin için gelir albüm:9:

Evlendikten sonra tam 30 kilo aldım.10 kilo önceden, 20 kilo da hamilelikte:53: Doğumdan sonra aranızdayım insallah. En kısa zamanda eski halime kavusmak istiyorummm:46:

Back