• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Evlendikten sonra tam 30 kilo aldım.10 kilo önceden, 20 kilo da hamilelikte:53: Doğumdan sonra aranızdayım insallah. En kısa zamanda eski halime kavusmak istiyorummm:46:

hayırlı dogumlar canım beklerız bız hep burdayız cogumuz yolumuzu tamamladık yada cok az yolları kalanlar var
ama sen gel yardımcı oluruz:32:

fıstıklarrr :16:

bu akşam yolcuyuz, yarın sabah bodrumdayız inşallah , heyecan var mutluluk var :52: inşallah herşey çok güzel geçer :16:

ıyı yolculuklar canım bol bol eğlenınn

Evlendikten sonra tam 30 kilo aldım.10 kilo önceden, 20 kilo da hamilelikte:53: Doğumdan sonra aranızdayım insallah. En kısa zamanda eski halime kavusmak istiyorummm:46:

az kalmıs doğuma sağlıklı bır sekılde bebeğinizi elınızze alın her zaman beklerız...

SEN DOGUMUNU YAP SAGLICAKLA CNM BIZ BURDAYIZZZ BENIM DAHA 10 KUSUR KG VAR VERMEM GEREKEN YETISIRSIN YANI:))

Ben daha cocuk dogurmadan 30 kilo aldimmmmmmmmm :5:
OOO BEN 4 SENEDE 10KG ALDIMM SEN UCMUSSUZ TAMM GAZ VER KENDINEDE GELL CANIM HADİİİİ:10::10::10:

nıcın kımse yok ya
ramazan sıze yaramadı kımsecıkler gırmıyo benm gbı yalnız kadınlarında canı sıkılıo:31:
AYY SORMA MISAIRLEDNNN HICUGRAYAMIYORUM RAMAZANDAN DOLAYI YAFFFFF:ssz::ssz::ssz::ssz:

kg bıldırmımmm gene yok ramazandan sabıt kaldım yahuuuu aynı kg deyımbılgınıze kızlar 71,2 haftaya ınsl...:33:

Ben de 11 aylık evliyim. 9 ayda 13 kilo aldım :( 3'ünü verdim. Çok kötü bişey ya :( Tatile gidicez yakında ben kara kara düşünüyorum nasıl giricem denize falan diye. :(

eweeeet :) kawaltımı yAptmmm neler yediğimi yazıyorum =)
1 bardak su
3 adet kayısı
10 dk sonra;
1 küçük dmates
8 10 dal maydonoz
10 adet zeytin
küçük bi peynir
1 fincan çay 4 dilim kepekli ekmek =) wuhuuu neler yemişim yaa yazınca buraya çok geldi gözüme =)

eweeeet :) kawaltımı yAptmmm neler yediğimi yazıyorum =)
1 bardak su
3 adet kayısı
10 dk sonra;
1 küçük dmates
8 10 dal maydonoz
10 adet zeytin
küçük bi peynir
1 fincan çay 4 dilim kepekli ekmek =) wuhuuu neler yemişim yaa yazınca buraya çok geldi gözüme =)

4 dılım ekmek 10 zeytınmı:52::52:

zeytınden yag yapılıyor ona gore ye
bırden kesebılırsın bız bırden kestık sonra yavas yavas cogalttık zor degıl

:31::31:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarrr nasılsınız ben bgn tatıle cıkıyorum bayram ıcınn memleket yolu gozukuyor gene :( evımı ozlucemmm:(:(10gun yokum cunkuuu gelınce eskı dıyete gerı baslıcamm spor yuruyuz falan fılan:)) bıldırımımı bgn yapacagım uarım vermıısmdırrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaüfffff

7511
mozarella
efeeylul
yenı ark.lar optumhepınızıı:54:

kızlarrr nehır den haber varmııı ınsl..iidir yaa:26:

Back