Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Evlendikten sonra tam 30 kilo aldım.10 kilo önceden, 20 kilo da hamilelikte:53: Doğumdan sonra aranızdayım insallah. En kısa zamanda eski halime kavusmak istiyorummm:46:

hayırlı dogumlar canım beklerız bız hep burdayız cogumuz yolumuzu tamamladık yada cok az yolları kalanlar var
ama sen gel yardımcı oluruz:32:

fıstıklarrr :16:

bu akşam yolcuyuz, yarın sabah bodrumdayız inşallah , heyecan var mutluluk var :52: inşallah herşey çok güzel geçer :16:

ıyı yolculuklar canım bol bol eğlenınn

Evlendikten sonra tam 30 kilo aldım.10 kilo önceden, 20 kilo da hamilelikte:53: Doğumdan sonra aranızdayım insallah. En kısa zamanda eski halime kavusmak istiyorummm:46:

az kalmıs doğuma sağlıklı bır sekılde bebeğinizi elınızze alın her zaman beklerız...

SEN DOGUMUNU YAP SAGLICAKLA CNM BIZ BURDAYIZZZ BENIM DAHA 10 KUSUR KG VAR VERMEM GEREKEN YETISIRSIN YANI:))

Ben daha cocuk dogurmadan 30 kilo aldimmmmmmmmm :5:
OOO BEN 4 SENEDE 10KG ALDIMM SEN UCMUSSUZ TAMM GAZ VER KENDINEDE GELL CANIM HADİİİİ:10::10::10:

nıcın kımse yok ya
ramazan sıze yaramadı kımsecıkler gırmıyo benm gbı yalnız kadınlarında canı sıkılıo:31:
AYY SORMA MISAIRLEDNNN HICUGRAYAMIYORUM RAMAZANDAN DOLAYI YAFFFFF:ssz::ssz::ssz::ssz:

kg bıldırmımmm gene yok ramazandan sabıt kaldım yahuuuu aynı kg deyımbılgınıze kızlar 71,2 haftaya ınsl...:33:

Ben de 11 aylık evliyim. 9 ayda 13 kilo aldım :( 3'ünü verdim. Çok kötü bişey ya :( Tatile gidicez yakında ben kara kara düşünüyorum nasıl giricem denize falan diye. :(

eweeeet :) kawaltımı yAptmmm neler yediğimi yazıyorum =)
1 bardak su
3 adet kayısı
10 dk sonra;
1 küçük dmates
8 10 dal maydonoz
10 adet zeytin
küçük bi peynir
1 fincan çay 4 dilim kepekli ekmek =) wuhuuu neler yemişim yaa yazınca buraya çok geldi gözüme =)

eweeeet :) kawaltımı yAptmmm neler yediğimi yazıyorum =)
1 bardak su
3 adet kayısı
10 dk sonra;
1 küçük dmates
8 10 dal maydonoz
10 adet zeytin
küçük bi peynir
1 fincan çay 4 dilim kepekli ekmek =) wuhuuu neler yemişim yaa yazınca buraya çok geldi gözüme =)

4 dılım ekmek 10 zeytınmı:52::52:

zeytınden yag yapılıyor ona gore ye
bırden kesebılırsın bız bırden kestık sonra yavas yavas cogalttık zor degıl

:31::31:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarrr nasılsınız ben bgn tatıle cıkıyorum bayram ıcınn memleket yolu gozukuyor gene :( evımı ozlucemmm:(:(10gun yokum cunkuuu gelınce eskı dıyete gerı baslıcamm spor yuruyuz falan fılan:)) bıldırımımı bgn yapacagım uarım vermıısmdırrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaüfffff

7511
mozarella
efeeylul
yenı ark.lar optumhepınızıı:54:

kızlarrr nehır den haber varmııı ınsl..iidir yaa:26:

Back