Evlendikten sonra tam 30 kilo aldım.10 kilo önceden, 20 kilo da hamilelikteDoğumdan sonra aranızdayım insallah. En kısa zamanda eski halime kavusmak istiyorummm
Evlendikten sonra tam 30 kilo aldım.10 kilo önceden, 20 kilo da hamilelikteDoğumdan sonra aranızdayım insallah. En kısa zamanda eski halime kavusmak istiyorummm
Ben daha cocuk dogurmadan 30 kilo aldimmmmmmmmm
fıstıklarrr
bu akşam yolcuyuz, yarın sabah bodrumdayız inşallah , heyecan var mutluluk varinşallah herşey çok güzel geçer
Bir senede o kadar kilo aldim
SEN DOGUMUNU YAP SAGLICAKLA CNM BIZ BURDAYIZZZ BENIM DAHA 10 KUSUR KG VAR VERMEM GEREKEN YETISIRSIN YANI:))Evlendikten sonra tam 30 kilo aldım.10 kilo önceden, 20 kilo da hamilelikteDoğumdan sonra aranızdayım insallah. En kısa zamanda eski halime kavusmak istiyorummm
OOO BEN 4 SENEDE 10KG ALDIMM SEN UCMUSSUZ TAMM GAZ VER KENDINEDE GELL CANIM HADİİİİBen daha cocuk dogurmadan 30 kilo aldimmmmmmmmm
AYY SORMA MISAIRLEDNNN HICUGRAYAMIYORUM RAMAZANDAN DOLAYI YAFFFFFnıcın kımse yok ya
ramazan sıze yaramadı kımsecıkler gırmıyo benm gbı yalnız kadınlarında canı sıkılıo
Ben de 11 aylık evliyim. 9 ayda 13 kilo aldım3'ünü verdim. Çok kötü bişey ya Tatile gidicez yakında ben kara kara düşünüyorum nasıl giricem denize falan diye.
eweeeet :) kawaltımı yAptmmm neler yediğimi yazıyorum =)
1 bardak su
3 adet kayısı
10 dk sonra;
1 küçük dmates
8 10 dal maydonoz
10 adet zeytin
küçük bi peynir
1 fincan çay 4 dilim kepekli ekmek =) wuhuuu neler yemişim yaa yazınca buraya çok geldi gözüme =)
zeytınden yag yapılıyor ona gore ye
bırden kesebılırsın bız bırden kestık sonra yavas yavas cogalttık zor degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?