Bende gelırken araba dolusu geldım yapraklar kıslıklar :)))oldu gelıyorum cayı demle sen
Og bu kis sarma yemege sendeyim
Annem de yapio sik sik surtim yere gelmezeheheh
Koydum cayi kosss
Baklava bile acarim5 saatte demlenır dımı gelıyorumm...
Baklava bile acarim
Senle uzun uzun konusalim ya ozledim neler yaptin ayrinti istiorum eheheh ama simdi cikmm lazim bitsin su yemek isi gelirim burda olursan olmazsan yarin ins...
ben bu kiloyla hamile kalıcam bu gidişleeee :) bu sabah tartıya çıktım tamm 72.0 kilodayım. bebiş için ilaç tedavisine başladık hadi hayırlısı kızlar dualarınızı bekliyorumm
haydı hayırlısı mujdelı haberı bızımle paylasırsın artık..
vayy vayyy bana baklava acıcann cok sanslıyımkonusuruz canım sen yemeğini yap burda olurum saat 6 bck 7 kadar..
Kiz eylul kirmizi gul ve cikolata geldi esim yollamis ayyyyy soganli soganli ellerle sok oldum
Neeeeee bugun özel bır gunmuuuuuu
Bildigim kadariyla degil beni ilk gordgu gun falanmi acaba bu aralar gormustu beni ama sanmam allah allh soktayim
ayyy ne güzell isteee darısı benımkıne bana alsa alsa temızlık paletı alır hahha[/QUOT
Bayramda azcik laf carptrdiydim sende dene kiz ise yaradi bak
ayyy ne güzell isteee darısı benımkıne bana alsa alsa temızlık paletı alır hahha[/QUOT
Bayramda azcik laf carptrdiydim sende dene kiz ise yaradi bak
Ne dedın kı kızzzbu aksam kutlama var heee
Ne dedın kı kızzzbu aksam kutlama var heee
Babamlarin yildonumu bu ayin sonu babam soyledi bnde dedimki o kndi ewlilik yildonumunde bisi yapmadi sizinkindemi yapcak dedim
Ne kutlama olcak ayol regl yim bn yemektede dolma var ozel bisi yok
Babamlarin yildonumu bu ayin sonu babam soyledi bnde dedimki o kndi ewlilik yildonumunde bisi yapmadi sizinkindemi yapcak dedim
Ne kutlama olcak ayol regl yim bn yemektede dolma var ozel bisi yok
olsun dolma da cok özel yemeksende cok kötu söylemıssın öylee ne zaman mevzu gectı yakın zaman mı?
olsun dolma da cok özel yemeksende cok kötu söylemıssın öylee ne zaman mevzu gectı yakın zaman mı?
Bayramin ilk gunu ehehehehehe
çıkolatandan banada ayırsana
Gel yawrum cok guzel dibini gorelim
Gel yawrum cok guzel dibini gorelim
afıyet olsun canımmmersınde cıkolata hakkımı fazlasıyla doldurdum ust komsu da ısvıcreden geldı cıklotalarla sonra oğluda getırmıs cok yedımm
afıyet olsun canımmmersınde cıkolata hakkımı fazlasıyla doldurdum ust komsu da ısvıcreden geldı cıklotalarla sonra oğluda getırmıs cok yedımm
Kg farkin varmi kusu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?