Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kızlar bi süre olmayacağım,listeden silmezseniz kendimi toparlayınca dönücem.

dün doktora gittim bebeğimin kalbi atmıyormuş son 1 haftadır hiç gelişmemiş doktor alınması lazım dedi.dün buna hazır değildim eşimle konuştum hafta sonuna kadar beklemek istiyorum diye bi ümit işte sanki sonuç değişecekmiş gibi.hem biraz kendimi hem eşimide alıştırmaya çalışıyoum hafta sonuna kadar.
bi süre kk ya girmeyeceğim kafayı dağıtacak birşeylerle uğraşmam lazım.

hakkımızdan hayırlısı.

canım rabbım sabır versın ne kadarda cok arttı bebek olumlerı yaaa cevremde o kadar cok ornek varkıı üfffff( rabbım sabır versın bırakma kendını veren rabbım verırı gene ınsl..cok sukur kı hamıle kalabılıyorsun canımmmcok sukur rabbım sabrını arttırsın ama cıden cok bu sene yaaa ınsl..rabbım tez zamanda hamıle kalmanı nasıp eder ve kalıcı olur dırek doguma gıdersınn cok uzme kendını esındesen uzuldukce uzulur cunku

canım ne denır bılmıyorum ama inşallah yıne olur bebeğiniz toparlanıp gel bız burda olucaz...
bundada vardır bır hayır

Cok üzüldüm allah sabır versın canım ne zaman ıyı hıssedersen bız burdayız senınleyız....

şok oldummm çok üzüldümm nehircim yaa çok çok üzüldüm hemde :2: Allah sabır versin , kendini toparla ve dön aramıza.

Merhaba.. Bende kervaniniza katilabilirim, evlendikten sonra 3-4 kg aldim, simdi toparlanmaya calisiyorum. Size önerim sabahlari 2 x elma ve arkasindan 2 litre sicaga yakin ilik su.. Hazıma cok iyi geliyor ve günboyu mideyi rahatlatiyor, arkasindan yediklerinizi cabuk sindiriyorsunuz. Ben Ramazandan önce 2 haftalik diet sonrasi 2 kg verdim, insAllah Ramazandan sonra devam edicem. Hedefim 5 kg verebilmek..hayirlisi 😊 sporu ihmal etmeyin, asansör, elektrikli merdiven yerine bile yürümenin avantajlarini görüceksiniz..

nerde herkessssssss

ben burdayım

ınsallah verebılırsın
önerılerın ıcın tesekkurederız ılk sayfaya bakarsan cogumuzun hedefıne ulastıgını ve kacar kg verdıgını gorebılırsın

ben burdayım

ınsallah verebılırsın
önerılerın ıcın tesekkurederız ılk sayfaya bakarsan cogumuzun hedefıne ulastıgını ve kacar kg verdıgını gorebılırsın

haniiii nerdesinnn denız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlarr

ben artık koruma sürecindeyim, 52.7 ile bitirdim, hedefimi 300gr geçmiş bulunuyorum ama hala bel çalışmalarım devam ediyor, tatile 1 hafta kaldı incelebildiği kadar incelsin kereta

dün 20 dk yürüyüş 1saat 20 dk egzersiz yaptım, bugünde 20dk yürüyüş 25 dk bel için egzersiz yaptım. dün akşam yemeğini kaçırdım biraz ,arkadaşlar geldi yemeğe sohbet muhabbet derken bir baktım yemişimde yemişim

şimdi kahvaltı yapıcam eşimle, tost istedi bende hazırlarım kendime kepekli ekmekten

sizler ne yapıyorsunuz fıstıklar ?

tebrıkler canımmcok fıtsın

bnde tebrık ederım canım supersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…