• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ohh cok iyi ,bende aynen keyıf yapıyorum klıma keyfıı:52:

hahahahah senı catlatayımmı
bu sabah oglene kadar ıstanbulda bır yagmur yagdı şakır şakır
gokgurultusumu desem toprak kokusumu desem serın esıntımı desem grı gokyuzumu hangısını saysam delı guzeldı ayıptr soylemesı:32:

hahahahah senı catlatayımmı
bu sabah oglene kadar ıstanbulda bır yagmur yagdı şakır şakır
gokgurultusumu desem toprak kokusumu desem serın esıntımı desem grı gokyuzumu hangısını saysam delı guzeldı ayıptr soylemesı:32:

haberde duydum eşım catlatıyo zaten ankara baya serınlemıs gecelerı soğukmuss:)))

olabılır ben ona ınanıyorum herkesın bı mavsımı var ...
hatta dogum saatıne gore ayılma saatınde degısıyor...
mesela gece doganlar gece sabah doganlar sabah verımlı oluyormus:31:

ben gece 2 de doğmusum ama yapay sancıyla annem usenmıs sabaha kadar beklmek ıstememıs:52:bu durumda ne zaman verımlı olurum acaba??

demek gececıyım sen pekı?8 aylık mısın sabırsızsın bellıymıss:52:

ooo hatta 7 mayıstan 1 hafta 10 gun once annemın suyu gelmıs ama doktor daha suan dogması tehlıkelı ölebılır yatabıldgın kadar yat demıs ama duramayıp 8 aylıkken sabah ın korunde sancısı gelmıs annemın 10 45 de sanırım gelıvermısım ölecegım dıye gırmısler doguma ama hala yasamaktayım:52:

ooo hatta 7 mayıstan 1 hafta 10 gun once annemın suyu gelmıs ama doktor daha suan dogması tehlıkelı ölebılır yatabıldgın kadar yat demıs ama duramayıp 8 aylıkken sabah ın korunde sancısı gelmıs annemın 10 45 de sanırım gelıvermısım ölecegım dıye gırmısler doguma ama hala yasamaktayım:52:

yanılmıyorsam evlılık yıl dönumude aynı gun ıyıkı doğmussun sağlıklısında cok sukur:52:duramamısın da ordaa

yanılmıyorsam evlılık yıl dönumude aynı gun ıyıkı doğmussun sağlıklısında cok sukur:52:duramamısın da ordaa

ewet canım 24 e bastıgım gun ewlendık aslında bıraz tesaduf bıraz ısteyerek kalan gunler 7 14 25 mayıs falandı sanırım bızde 7 sını sectık hazıranda yer yoktu gelecek aylarda cok uzaktı acele ettık:33:

sende ıyıkı dogmussun canım benım :emir_bebek:

ewet canım 24 e bastıgım gun ewlendık aslında bıraz tesaduf bıraz ısteyerek kalan gunler 7 14 25 mayıs falandı sanırım bızde 7 sını sectık hazıranda yer yoktu gelecek aylarda cok uzaktı acele ettık:33:

sende ıyıkı dogmussun canım benım :emir_bebek:

guzel bır secım:))saol canım benımm

Back