- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
dımı unutum yemıdgımı fark ettım sonra saldım
ama bugun yenıden baslıorm kırmızı oje surcem bnde
ıkı kat sur ve yeme son sansın kuserımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dımı unutum yemıdgımı fark ettım sonra saldım
ama bugun yenıden baslıorm kırmızı oje surcem bnde
ıkı kat sur ve yeme son sansın kuserımm
sorun tırnakta deılkı etlerı yıorm yazarken utanıorm ya ne kadar ıgrenc
ben kacıorum esım geldı gelıcek opuyorum sızı yarın gorusuruzzzzzz
kızlar bi süre olmayacağım,listeden silmezseniz kendimi toparlayınca dönücem.
dün doktora gittim bebeğimin kalbi atmıyormuş son 1 haftadır hiç gelişmemiş doktor alınması lazım dedi.dün buna hazır değildim eşimle konuştum hafta sonuna kadar beklemek istiyorum diye bi ümit işte sanki sonuç değişecekmiş gibi.hem biraz kendimi hem eşimide alıştırmaya çalışıyoum hafta sonuna kadar.
bi süre kk ya girmeyeceğim kafayı dağıtacak birşeylerle uğraşmam lazım.
hakkımızdan hayırlısı.
hos geldın saıyah beyazzz nasılsın cnmm verırısın merak etme ınslll
dün doktora gittim bebeğimin kalbi atmıyormuş son 1 haftadır hiç gelişmemiş doktor alınması lazım dedi.dün buna hazır değildim eşimle konuştum hafta sonuna kadar beklemek istiyorum diye bi ümit işte sanki sonuç değişecekmiş gibi.hem biraz kendimi hem eşimide alıştırmaya çalışıyoum hafta sonuna kadar.
hakkımızdan hayırlısı.
hakkımızdan hayırlısı.
hakkımızdan hayırlısı.
nerde herkessssssss
Merhaba.. Bende kervaniniza katilabilirim, evlendikten sonra 3-4 kg aldim, simdi toparlanmaya calisiyorum. Size önerim sabahlari 2 x elma ve arkasindan 2 litre sicaga yakin ilik su.. Hazıma cok iyi geliyor ve günboyu mideyi rahatlatiyor, arkasindan yediklerinizi cabuk sindiriyorsunuz. Ben Ramazandan önce 2 haftalik diet sonrasi 2 kg verdim, insAllah Ramazandan sonra devam edicem. Hedefim 5 kg verebilmek..hayirlisi  sporu ihmal etmeyin, asansör, elektrikli merdiven yerine bile yürümenin avantajlarini görüceksiniz..
ben burdayım
ınsallah verebılırsın
önerılerın ıcın tesekkurederız ılk sayfaya bakarsan cogumuzun hedefıne ulastıgını ve kacar kg verdıgını gorebılırsın
haniiii nerdesinnn denız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm kızlarr
ben artık koruma sürecindeyim, 52.7 ile bitirdim, hedefimi 300gr geçmiş bulunuyorum ama hala bel çalışmalarım devam ediyor, tatile 1 hafta kaldı incelebildiği kadar incelsin kereta
dün 20 dk yürüyüş 1saat 20 dk egzersiz yaptım, bugünde 20dk yürüyüş 25 dk bel için egzersiz yaptım. dün akşam yemeğini kaçırdım biraz ,arkadaşlar geldi yemeğe sohbet muhabbet derken bir baktım yemişimde yemişim
şimdi kahvaltı yapıcam eşimle, tost istedi bende hazırlarım kendime kepekli ekmekten
sizler ne yapıyorsunuz fıstıklar ?
slm kızlarr
ben artık koruma sürecindeyim, 52.7 ile bitirdim, hedefimi 300gr geçmiş bulunuyorum ama hala bel çalışmalarım devam ediyor, tatile 1 hafta kaldı incelebildiği kadar incelsin kereta
dün 20 dk yürüyüş 1saat 20 dk egzersiz yaptım, bugünde 20dk yürüyüş 25 dk bel için egzersiz yaptım. dün akşam yemeğini kaçırdım biraz ,arkadaşlar geldi yemeğe sohbet muhabbet derken bir baktım yemişimde yemişim
şimdi kahvaltı yapıcam eşimle, tost istedi bende hazırlarım kendime kepekli ekmekten
sizler ne yapıyorsunuz fıstıklar ?