• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ben cıkıyorum canım basım ağrıyo bugun cok oldu ılac ıçıp yatıyım.guzel aksamlarr:16:

ismımı burda yazmak ıstemedgımı soylemıstım sana nıye yazıyorsun kı

ooo hatta 7 mayıstan 1 hafta 10 gun once annemın suyu gelmıs ama doktor daha suan dogması tehlıkelı ölebılır yatabıldgın kadar yat demıs ama duramayıp 8 aylıkken sabah ın korunde sancısı gelmıs annemın 10 45 de sanırım gelıvermısım ölecegım dıye gırmısler doguma ama hala yasamaktayım:52:

özür dilerim canımunutmusum affet bır daha olmazzz:17::17::17:

inşallah affedersın cok uzulurum yoksaa:18::18::18::18:hakkını helal et bacımm ıstemeyerek olduu:14::14: rabbımomrune hayırlı omurlerle uzatsın ınsallahh bacım:26:
ben cıkıyorum canım basım ağrıyo bugun cok oldu ılac ıçıp yatıyım.guzel aksamlarr:16:
nasılsın efeeylul benımde 2 undur basım agrıyor halende oyle yaa uff agrı kesıcı ıcmek ıstemyrmm ama ıcecegımgıbı sahura kdr gecmmesse bır ılacda ben ıcerım sanırım:37:

baslangıc:83
gecen hafta:71,2
buhafta:71,2
gıden-gelen:yok(regl ve ramazandan dolayıı)
topl.gıden:11,8
hedef:60 :nazar::21:

inşallah affedersın cok uzulurum yoksaa:18::18::18::18:hakkını helal et bacımm ıstemeyerek olduu:14::14: rabbımomrune hayırlı omurlerle uzatsın ınsallahh bacım:26:

nasılsın efeeylul benımde 2 undur basım agrıyor halende oyle yaa uff agrı kesıcı ıcmek ıstemyrmm ama ıcecegımgıbı sahura kdr gecmmesse bır ılacda ben ıcerım sanırım:37:

önemlı deıl canım saol anlayısın ıcın
helal olsun sende helal et

kg verememeıssın ama ramazanda cok yenıyor alma yeterr

ben bugunde yalnızım

gecmıs olsun canım benım ıyı aksamlar esım kacta gelır bılmıorm 11 12 hatta yarım olabılır:31:

saol cnm...

teskurler ıyıyım suzancım,benım nedenı bellı denıze gırıyorum ya da terlıyorum klıma yada ruzgar yıyınce:52:

Back