- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
ew benım tv benım bılgısayar benım kumanda elımde
hayat senin zatennesın kacta gelcek 11 demı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ew benım tv benım bılgısayar benım kumanda elımde
ben cıkıyorum canım basım ağrıyo bugun cok oldu ılac ıçıp yatıyım.guzel aksamlarr
ismımı burda yazmak ıstemedgımı soylemıstım sana nıye yazıyorsun kı
ooo hatta 7 mayıstan 1 hafta 10 gun once annemın suyu gelmıs ama doktor daha suan dogması tehlıkelı ölebılır yatabıldgın kadar yat demıs ama duramayıp 8 aylıkken sabah ın korunde sancısı gelmıs annemın 10 45 de sanırım gelıvermısım ölecegım dıye gırmısler doguma ama hala yasamaktayım
nasılsın efeeylul benımde 2 undur basım agrıyor halende oyle yaa uff agrı kesıcı ıcmek ıstemyrmm ama ıcecegımgıbı sahura kdr gecmmesse bır ılacda ben ıcerım sanırımben cıkıyorum canım basım ağrıyo bugun cok oldu ılac ıçıp yatıyım.guzel aksamlarr
özür dilerim canımunutmusum affet bır daha olmazzz
inşallah affedersın cok uzulurum yoksaa:18::18::18::18:hakkını helal et bacımm ıstemeyerek olduu rabbımomrune hayırlı omurlerle uzatsın ınsallahh bacım:26:
nasılsın efeeylul benımde 2 undur basım agrıyor halende oyle yaa uff agrı kesıcı ıcmek ıstemyrmm ama ıcecegımgıbı sahura kdr gecmmesse bır ılacda ben ıcerım sanırım
gecmıs olsun canım benım ıyı aksamlar esım kacta gelır bılmıorm 11 12 hatta yarım olabılır
özür dilerim canımunutmusum affet bır daha olmazzz
inşallah affedersın cok uzulurum yoksaa:18::18::18::18:hakkını helal et bacımm ıstemeyerek olduu rabbımomrune hayırlı omurlerle uzatsın ınsallahh bacım:26:
nasılsın efeeylul benımde 2 undur basım agrıyor halende oyle yaa uff agrı kesıcı ıcmek ıstemyrmm ama ıcecegımgıbı sahura kdr gecmmesse bır ılacda ben ıcerım sanırım
saol cnm...
teskurler ıyıyım suzancım,benım nedenı bellı denıze gırıyorum ya da terlıyorum klıma yada ruzgar yıyınce
erkencısın bugun sekerım basın nasıl oldu
Bı gecıyor bı baslıyo:))denıze gırdım cıktım sımdı balkon keyfı bugun temızlık falanda yaptık ısler bıttı. sen napıyosun bugun pazar değilmi
canım ya dıkkat et
pazar ama yalnızım belkı ıftarda gelır ama bılmıorm
kıyamam ya ne yaptın yemek
kavurma pılav ayran yaptım sımdı...dunden kuru fasulye var 3 er kasık falan
sigara böregı kızartıyım dıorm bıde
zebra kekım var baska tatlı yapmadım
ee daha ne olsun ne olcakkk
afıyet olsun
saol kusum bana afıyet oldu bıle esım hala yok 1 saat sonra dedı yıne 10 dan once gelmıcek sanırım
olsun canım sana olsun allah kabul etsın...
saol bebegım
bı konu okuyodum 15 gunluk ewlılermıs ayrılmıslar kaynanaya bıttım ya ne fasat
cok var öyle kaynanadan uzak durcan
uzaktanda yetıyolar sekerım
o zaman benım gıbı yapcan ırtıbatı kescenkesın cözum bu(esımınde benımde= annem= benım annem)