• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Merhaba hanimlar,

Evlendikten sonra bende kilo almistim bir ara zaten bir muddet dikkat etmeyince gram gram aliyorsun. Yavas yavas aliyorsun farketmiyorsun, aslinda farkediyorsunda birsey yapmiyorsun..

Ama bir gun kafana birseylerin dank etmesi gerekiyor…helede cocuk istediginiz icin doktora gittiginde kilonuzu bahane ettiyse..cok sukur ben 10 kilo fazlaligim oldugunda bile doktorum bana hic fazlaligin var gibi degil demisti. Asiri bir kilom olmadi hic bir zaman cok sukur. lakin kiloda gebe kalmayi zorlastiriyor dendi..sirf bu yuzden degil ama bi zaman iste birseyler oldu bana gecen sene bu zamanlar coktan baslamistim zayiflamaya…yediklerime dikkat ediyorum bol su icip gunde 1 saat yuruyordum…gercekten ise yaradi ve evliligimden onceki halimden bile daha zayif olmustum. Evlenmeden once 53 kg dim ve ben gecen sene 51 kiloya kadar dusmustum cok sukur Rabbime…kendimi daha mutlu hissediyordum herseyden once…ve daha sonra tedavi yontemiyle hamile kaldim cok sukur. verdigim kilolari tekrar aldim nerdeyse, ama suanda bu kilolarin bile bi anlami var benim icin. Rabbim izin verirse bunlarida veririz zamanla elbet. insaAllah burda bebek isteyen herkes gebe kalir ve Rabbim bizleri yavrularimiza sag saglim kavusturur :16:
ınsl...cnmm agzından ball damlıyor senınde bebegını rabbımmkucagına almayınasıp etsın ınslllllllllllll:7:

evet kımsecıkler yok mankende yok.kılo bıldırım yapılmıyor suzan yapıyor bıde mozarella dığerlerı bıraktı yemeye daldı sanırım:52:
aynen kıslar yaa kımseler yoknerdeler cnm sıkılıyor gırıorum bıraktıgım yerde moralımm bosuluyor gerı donup arkama baka baka gdyrmm :25::25::25::25::25:
gelın artıkın yaaaaaaaaaaaaaaaa

Selam kızlar :3: nasılsınız
Ramazanla birlikte diyetler nasıl gidiyor:56:?

ben geçen buraya yazdım bildirim yaptım beğenide bulundum
ama bugün göremiyorum yazdığım yazıyı neden ki acaba :36:

kızlar selam:16:

güzel haberle geldim size:52::52::52::52::52:
sabah doktora gittim zayıfta olsa kalp atışını gördü doktor:52::52::52:

allahıma şükürler olsun:26:
maşallah canım ilerleyen günlerde daha net duyulur kalp atışı inşallah
nasıl gidiyor hamilelik ne var ne yok giremedim bayadır uzak kaldım konulardan:19:
bslangıc:83
gecen hafta:72,3
bu hafta:71,2
gıden:1.100 gr
topl....gıden:11,800 gr

:118::118::118::118::118::119::119::119::119:kızlar tartı bır ara ıftara yakın tartıldımm bugun 70,7 dedii :122::122::122::122::122::124::124:hedefıme gıt gıde daha cokkk yaklasıyorummm ınsl.....neyse dun regl gunumdu gene olmadım kısa t artık ck skr kı tartıya yansımadııı yaffffffff:124:
kendı sahru mm hafıf ve doyurucu dur ınsl..olmaz bır daha hem bugun ıftara yakın tartıldımm bırde ne goreyımm 70 lerde cıktım hehehehe ve bgn regl gunummm ınsl....reglde kg almayacagım hehehe

çok güzel canım tebrikler:46:
ahh bu rengli günleri bende hesabıma göre yarın olacağım
karnımda acayip bi şişlik ve gerginlik var 4 5 gündür
wcyede çıkamıyorum rahat rahat
olsamda kurtulsam + kilo gösteriyor bide bu şişlik sinir oluyorum
slm kızlarr :16:

bugün tartıldım ve 52.900 çıktım , hedefim 53tü ve geçmiş bulunuyorum :52: 52.5e kadar devam edicem ve koruma sürecine geçicem:52:

yarın evlilik yıldönümümüz , kıyafet kararım tamamen değişti :9::9:

çok güzel ya buradaki herkes hedefine yaklaştı maşallah:nazar:

ben geldimmm :16:

son birkaç gündür inanılmaz yoğun geçti, arkadaşlarla sürekli dışarı çıktık, birde havuzdaydım hep bol bol yüzdüm kalori yaktım:9::9:

bugün ipin ucunu kaçırdım ama burger king yapalım dedik , büyük boy patates cipsi & 4lü tenders yedim ve kola içtim, 2 saat sonrada limonlu cheesecake yedim :31: ödülmüydü kendime neydi anlamadım ama hiç iyi etmedim:37:

sabah 25 dk yürüyüş 45 dk egzersiz yaptım , şimdi 45dklık yeni egzersize başlıyorum çünkü bikaç saat önce yediklerimi yakmam lazım :30:

şu kalorileri yakıp geliyorum fıstıklar bekleyin beni :10:

aynen kıslar yaa kımseler yoknerdeler cnm sıkılıyor gırıorum bıraktıgım yerde moralımm bosuluyor gerı donup arkama baka baka gdyrmm :25::25::25::25::25:
gelın artıkın yaaaaaaaaaaaaaaaa

evet cıdden kımse yok ben bayramdan sonra evıme dönucem herzaman gelemıyorum.

Selam kızlar :3: nasılsınız
Ramazanla birlikte diyetler nasıl gidiyor:56:?

ben geçen buraya yazdım bildirim yaptım beğenide bulundum
ama bugün göremiyorum yazdığım yazıyı neden ki acaba :36:

teskurler eylul sen nerdesın görunmuyosun hıc?sanırım o gun tum yazılanlar sılınmıs bır sorun varmıs

son birkaç gündür inanılmaz yoğun geçti, arkadaşlarla sürekli dışarı çıktık, birde havuzdaydım hep bol bol yüzdüm kalori yaktım:9::9:

bugün ipin ucunu kaçırdım ama burger king yapalım dedik , büyük boy patates cipsi & 4lü tenders yedim ve kola içtim, 2 saat sonrada limonlu cheesecake yedim :31: ödülmüydü kendime neydi anlamadım ama hiç iyi etmedim:37:

sabah 25 dk yürüyüş 45 dk egzersiz yaptım , şimdi 45dklık yeni egzersize başlıyorum çünkü bikaç saat önce yediklerimi yakmam lazım :30:

of dıyorum of dıyorum burger kıng:52:afıyet olsun cok ıyı yapıyosun spor yaparak erıtırsın

evet cıdden kımse yok ben bayramdan sonra evıme dönucem herzaman gelemıyorum.

teskurler eylul sen nerdesın görunmuyosun hıc?sanırım o gun tum yazılanlar sılınmıs bır sorun varmıs

of dıyorum of dıyorum burger kıng:52:afıyet olsun cok ıyı yapıyosun spor yaparak erıtırsın

merhaba canım giremiyorum valla buaralar:19:
sebebini geçen yazdımda silinmiş
gündüzleride iş yerinde yoğunluktan giremiyorum
bazen giriyorum yazılanları okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
eşimin fabrikası ramazan dolayısla gece 12-8 çalışmaya geçti
3 hafta böyle çalışacak
sadece iftarda görüşüyoruz sonra o işe giderken benide anneme bırakıyor
akşamları o yüzden giremiyorum fırsat bulup
düzenimde iyice bozuldu :19:
senin nasıl gidiyor tatilin canım anneciğine de kavuştun gözün aydın:21:

ohh sporun süper olmuş canım
yediklerinde süpermiş (diyeti saymazsak):1:
ödül olsun senin için ama dengelemeye çalış uzun bisüre kaçamak yapma bence

Bildirim yapayım(özledim valla buraya bildirim yapmayı :1:)
:56:
sahur
1 ad domates
1 ad salatalık
1 ad haşlanmış yumurta
2 bardak çay (1 ad şekerle)
1 çay kaşığı bal,reçel
1 dilim anne böreği:9:
1 dilim pide
en büyük bardakta 3 bardak su
(1 litreyi geçiyor sanırım)

merhaba canım giremiyorum valla buaralar:19:
sebebini geçen yazdımda silinmiş
gündüzleride iş yerinde yoğunluktan giremiyorum
bazen giriyorum yazılanları okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
eşimin fabrikası ramazan dolayısla gece 12-8 çalışmaya geçti
3 hafta böyle çalışacak
sadece iftarda görüşüyoruz sonra o işe giderken benide anneme bırakıyor
akşamları o yüzden giremiyorum fırsat bulup
düzenimde iyice bozuldu :19:
senin nasıl gidiyor tatilin canım anneciğine de kavuştun gözün aydın:21:

ohh sporun süper olmuş canım
yediklerinde süpermiş (diyeti saymazsak):1:
ödül olsun senin için ama dengelemeye çalış uzun bisüre kaçamak yapma bence

Anladım canım duzen gıtmıs,tatılım ıyı gıdıyor tesekkur edıyorum..

Bildirim yapayım(özledim valla buraya bildirim yapmayı :1:)
:56:
sahur
1 ad domates
1 ad salatalık
1 ad haşlanmış yumurta
2 bardak çay (1 ad şekerle)
1 çay kaşığı bal,reçel
1 dilim anne böreği:9:
1 dilim pide
en büyük bardakta 3 bardak su
(1 litreyi geçiyor sanırım)

cok guzel bır sahur brawo

merhablarrrrr regl ımm bgnkı yedıklerım

11:30
-ıncırhavuc suyu 1 brdk
12:00
-1 dılım peynırlı borek
-1 brdk seftalı suyuu

bu kdrr oruclu gıbıyım kıslarr hehehe aksama kdr ne yerımbılmem hehe 5 gıbı gıdecegızk.annemlere yozgat a:8:yarın ıftardan sonra gelırım sanırımmm ınsl....

gnede kg bıldırmımı yapımm regl kg vermedırmedıde aldırmadıda:)

baslangıc:83

gecen hafta:71,2

bu hafta:71,2

topl.verılen:11,8 gr

hedef:60

b hafta gelen gıden :yok:9::9::9:

slm fıstıklarr:16:

sporsuz bir günü geride bıraktım :20: 11e kadar uyuyunca yürüyüş yapamadım tabi:19:

bugün balık günümüzdü, bir aksilik yada misafir vs olmadığı sürece her hafta sonu cmt yadar pazar balık yemeye özen gösteriyoruz eşimle, yanınada salata ohh mis gibi:9: benim balık kültürüm hemen hemen hiç yoktur, karadenizli olduğum için varsa yoksa hamsi yada mezgit :9::9: eşim sayesinde balık türlerini öğreniyorum:9: :9:

birazdan egzersiz yapim diyorum 40dklık,inşallah üşenmem sonrada dondurma yiycem :52:

günaydınn:16:

dün gece 30 dk egzersiz yapıp girdim yatağa , bunun sayesine gecede yağ yakmaya devam etmiştir inşallah vücudum:9::9:

sabah 8:20de indim aşağıya ama sadece 15dk yürüdüm vücudumu ısıtmak amaçlı, sonra hemen yukarı çıkıp 25 dk egzersiz yaptım. vaktim sınırlı bugün oyüzden yürüyüş ve egzersiz arasında bölüştürdüm zamanımı:9:
buarada artık %90 bel üzerine çalışıyorum. bacaklarım yeterince inceldi, ki zaten aşırı bi kalınlık yoktu , kalçamda kıvamında. tek derdim bel çevresi yağlarımdı biliyorsunuz , onlardanda kurtuldum artık pırtlamıyor yanlardan :9: ama şimdide iyice bi oyuntu oluşsun istiyorum, incecik olsun belim:9: hoş yapım gereği ne kadar uğraşsamda okadar ince olmaz ama denemekte fayda var. :27::27:

birazdan plaja gidicez eşim ve arkadaşlarımızla. 3 gün önce fuşya pembe bikini aldım, hemen giyeyim onu boy göstereyim plajda :37::37: :9::9::9:

merhabalar. uzun zaman oldu nete girmeyeli. tatilden dönüşte kısmet olmadı yazmaya eşimin izni devam ediyordu. sonrada ramazan geldi bende diyet falan kalmadı..ç aynı kilomu koruyourum en azınan kilo almadım ama günlerim biraz zor geçiyor gece sahura kadar oturuyorum sabahta öğleye kadar uyuyrm derken böyle geçiyor günlerim. oruç tutarken dikkat edemiyorum maalesef ramazandan sonra inşallah kaldığım yerden devam......

meraba kızlar. ben de kilo istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz. 2 senelik evliyim ve 60 kilo oldum 57 kilo idim düğünde. o zaman da 54 falan olmak istiodum ama malesef kilo aldım .bide evde olunca insan hep bşieyler yemek istiyo. aburcubur la başım dertte. sıkıntıdan tabi :( hedefim 54 inşallah bende vericem

meraba kızlar. ben de kilo istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz. 2 senelik evliyim ve 60 kilo oldum 57 kilo idim düğünde. o zaman da 54 falan olmak istiodum ama malesef kilo aldım .bide evde olunca insan hep bşieyler yemek istiyo. aburcubur la başım dertte. sıkıntıdan tabi :( hedefim 54 inşallah bende vericem

hos geldın saıyah beyazzz nasılsın cnmm verırısın merak etme ınslll

Back