- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
ınsl...cnmm agzından ball damlıyor senınde bebegını rabbımmkucagına almayınasıp etsın ınslllllllllllllMerhaba hanimlar,
Evlendikten sonra bende kilo almistim bir ara zaten bir muddet dikkat etmeyince gram gram aliyorsun. Yavas yavas aliyorsun farketmiyorsun, aslinda farkediyorsunda birsey yapmiyorsun..
Ama bir gun kafana birseylerin dank etmesi gerekiyor…helede cocuk istediginiz icin doktora gittiginde kilonuzu bahane ettiyse..cok sukur ben 10 kilo fazlaligim oldugunda bile doktorum bana hic fazlaligin var gibi degil demisti. Asiri bir kilom olmadi hic bir zaman cok sukur. lakin kiloda gebe kalmayi zorlastiriyor dendi..sirf bu yuzden degil ama bi zaman iste birseyler oldu bana gecen sene bu zamanlar coktan baslamistim zayiflamaya…yediklerime dikkat ediyorum bol su icip gunde 1 saat yuruyordum…gercekten ise yaradi ve evliligimden onceki halimden bile daha zayif olmustum. Evlenmeden once 53 kg dim ve ben gecen sene 51 kiloya kadar dusmustum cok sukur Rabbime…kendimi daha mutlu hissediyordum herseyden once…ve daha sonra tedavi yontemiyle hamile kaldim cok sukur. verdigim kilolari tekrar aldim nerdeyse, ama suanda bu kilolarin bile bi anlami var benim icin. Rabbim izin verirse bunlarida veririz zamanla elbet. insaAllah burda bebek isteyen herkes gebe kalir ve Rabbim bizleri yavrularimiza sag saglim kavusturur