ınsl...cnmm agzından ball damlıyor senınde bebegını rabbımmkucagına almayınasıp etsın ınslllllllllllllMerhaba hanimlar,
Evlendikten sonra bende kilo almistim bir ara zaten bir muddet dikkat etmeyince gram gram aliyorsun. Yavas yavas aliyorsun farketmiyorsun, aslinda farkediyorsunda birsey yapmiyorsun..
Ama bir gun kafana birseylerin dank etmesi gerekiyor…helede cocuk istediginiz icin doktora gittiginde kilonuzu bahane ettiyse..cok sukur ben 10 kilo fazlaligim oldugunda bile doktorum bana hic fazlaligin var gibi degil demisti. Asiri bir kilom olmadi hic bir zaman cok sukur. lakin kiloda gebe kalmayi zorlastiriyor dendi..sirf bu yuzden degil ama bi zaman iste birseyler oldu bana gecen sene bu zamanlar coktan baslamistim zayiflamaya…yediklerime dikkat ediyorum bol su icip gunde 1 saat yuruyordum…gercekten ise yaradi ve evliligimden onceki halimden bile daha zayif olmustum. Evlenmeden once 53 kg dim ve ben gecen sene 51 kiloya kadar dusmustum cok sukur Rabbime…kendimi daha mutlu hissediyordum herseyden once…ve daha sonra tedavi yontemiyle hamile kaldim cok sukur. verdigim kilolari tekrar aldim nerdeyse, ama suanda bu kilolarin bile bi anlami var benim icin. Rabbim izin verirse bunlarida veririz zamanla elbet. insaAllah burda bebek isteyen herkes gebe kalir ve Rabbim bizleri yavrularimiza sag saglim kavusturur
selam kızlar,
eylülün yokluğu nasıl belli oluyo kimsecikler yok
aynen kıslar yaa kımseler yoknerdeler cnm sıkılıyor gırıorum bıraktıgım yerde moralımm bosuluyor gerı donup arkama baka baka gdyrmmevet kımsecıkler yok mankende yok.kılo bıldırım yapılmıyor suzan yapıyor bıde mozarella dığerlerı bıraktı yemeye daldı sanırım
maşallah canım ilerleyen günlerde daha net duyulur kalp atışı inşallahkızlar selam
güzel haberle geldim size
sabah doktora gittim zayıfta olsa kalp atışını gördü doktor
allahıma şükürler olsun:26:
bslangıc:83
gecen hafta:72,3
bu hafta:71,2
gıden:1.100 gr
topl....gıden:11,800 gr
:118::118::118::118::118::119::119::119::119:kızlar tartı bır ara ıftara yakın tartıldımm bugun 70,7 dedii :122::122::122::122::122::124::124:hedefıme gıt gıde daha cokkk yaklasıyorummm ınsl.....neyse dun regl gunumdu gene olmadım kısa t artık ck skr kı tartıya yansımadııı yaffffffff:124:
kendı sahru mm hafıf ve doyurucu dur ınsl..olmaz bır daha hem bugun ıftara yakın tartıldımm bırde ne goreyımm 70 lerde cıktım hehehehe ve bgn regl gunummm ınsl....reglde kg almayacagım hehehe
slm kızlarr
bugün tartıldım ve 52.900 çıktım , hedefim 53tü ve geçmiş bulunuyorum52.5e kadar devam edicem ve koruma sürecine geçicem
yarın evlilik yıldönümümüz , kıyafet kararım tamamen değişti
aynen kıslar yaa kımseler yoknerdeler cnm sıkılıyor gırıorum bıraktıgım yerde moralımm bosuluyor gerı donup arkama baka baka gdyrmm
gelın artıkın yaaaaaaaaaaaaaaaa
Selam kızlarnasılsınız
Ramazanla birlikte diyetler nasıl gidiyor?
ben geçen buraya yazdım bildirim yaptım beğenide bulundum
ama bugün göremiyorum yazdığım yazıyı neden ki acaba
ben geldimmm
son birkaç gündür inanılmaz yoğun geçti, arkadaşlarla sürekli dışarı çıktık, birde havuzdaydım hep bol bol yüzdüm kalori yaktım
bugün ipin ucunu kaçırdım ama burger king yapalım dedik , büyük boy patates cipsi & 4lü tenders yedim ve kola içtim, 2 saat sonrada limonlu cheesecake yedimödülmüydü kendime neydi anlamadım ama hiç iyi etmedim
sabah 25 dk yürüyüş 45 dk egzersiz yaptım , şimdi 45dklık yeni egzersize başlıyorum çünkü bikaç saat önce yediklerimi yakmam lazım
şu kalorileri yakıp geliyorum fıstıklar bekleyin beni
evet cıdden kımse yok ben bayramdan sonra evıme dönucem herzaman gelemıyorum.
teskurler eylul sen nerdesın görunmuyosun hıc?sanırım o gun tum yazılanlar sılınmıs bır sorun varmıs
of dıyorum of dıyorum burger kıngafıyet olsun cok ıyı yapıyosun spor yaparak erıtırsın
ohh sporun süper olmuş canımben geldimmm
son birkaç gündür inanılmaz yoğun geçti, arkadaşlarla sürekli dışarı çıktık, birde havuzdaydım hep bol bol yüzdüm kalori yaktım
bugün ipin ucunu kaçırdım ama burger king yapalım dedik , büyük boy patates cipsi & 4lü tenders yedim ve kola içtim, 2 saat sonrada limonlu cheesecake yedimödülmüydü kendime neydi anlamadım ama hiç iyi etmedim
sabah 25 dk yürüyüş 45 dk egzersiz yaptım , şimdi 45dklık yeni egzersize başlıyorum çünkü bikaç saat önce yediklerimi yakmam lazım
şu kalorileri yakıp geliyorum fıstıklar bekleyin beni
merhaba canım giremiyorum valla buaralar
sebebini geçen yazdımda silinmiş
gündüzleride iş yerinde yoğunluktan giremiyorum
bazen giriyorum yazılanları okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
eşimin fabrikası ramazan dolayısla gece 12-8 çalışmaya geçti
3 hafta böyle çalışacak
sadece iftarda görüşüyoruz sonra o işe giderken benide anneme bırakıyor
akşamları o yüzden giremiyorum fırsat bulup
düzenimde iyice bozuldu
senin nasıl gidiyor tatilin canım anneciğine de kavuştun gözün aydın
ohh sporun süper olmuş canım
yediklerinde süpermiş (diyeti saymazsak)
ödül olsun senin için ama dengelemeye çalış uzun bisüre kaçamak yapma bence
Bildirim yapayım(özledim valla buraya bildirim yapmayı)
sahur
1 ad domates
1 ad salatalık
1 ad haşlanmış yumurta
2 bardak çay (1 ad şekerle)
1 çay kaşığı bal,reçel
1 dilim anne böreği
1 dilim pide
en büyük bardakta 3 bardak su
(1 litreyi geçiyor sanırım)
meraba kızlar. ben de kilo istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz. 2 senelik evliyim ve 60 kilo oldum 57 kilo idim düğünde. o zaman da 54 falan olmak istiodum ama malesef kilo aldım .bide evde olunca insan hep bşieyler yemek istiyo. aburcubur la başım dertte. sıkıntıdan tabihedefim 54 inşallah bende vericem
kızlar maıl adresımı degıstırmek ıstedım baya uzun surdu
nasılsınız bakalım nasıl gıdıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?