zaten dun ılk oldugu ıcın boleydı yoksa ekmek flnda ymyrmm namaz nıye spor olarak saydım ıftardan sonra 33 rehat namaz halıyle terletyr cnm o yusdennn
bgnkı menumm;
-dunkı soguk corba dan 1 kase
-1parca tavuk kanat
-salata
-karpuz
(eşim yogurtu makarna ıstedı onada onu yapıcmm ekstrandannnnn)
-hoşaf(yenı pısırymm bakalım ıftara sogursa bagırsaklar cok durgun cunku bu aralar:)
--suuuuuuuuuuuuuuuuu
ıftarın ıyıde sahurda poaca borek pılav aynı anda yemezsın umarım bıdaafıyet olsun
bnmde 2 gundr hıc vc ye gtmedım. meyve yedım ustune su ıctım kuru kayısı yedım su ıctım herseyı denıyorum olmuyo
slm kızlarr
bugün tartıldım ve 52.900 çıktım , hedefim 53tü ve geçmiş bulunuyorum52.5e kadar devam edicem ve koruma sürecine geçicem
yarın evlilik yıldönümümüz , kıyafet kararım tamamen değişti
selam kızlar,
sabah doktora gittim.yine görünmedi alttanda baktı göremedi.detaylı ultrasona göndereyim dedi hafta sonu dışarıdan geliyorlarmış diye pazartesi gel dedi.
sinirlerim bozuk hakkımızdan hayırlısı :26:
çok uykusuzum biraz yatayım öpüyorum sizi.
bslangıc:83
gecen hafta:72,3
bu hafta:71,2
gıden:1.100 gr
topl....gıden:11,800 gr
:118::118::118::118::118::119::119::119::119:kızlar tartı bır ara ıftara yakın tartıldımm bugun 70,7 dedii :122::122::122::122::122::124::124:hedefıme gıt gıde daha cokkk yaklasıyorummm ınsl.....neyse dun regl gunumdu gene olmadım kısa t artık ck skr kı tartıya yansımadııı yaffffffff:124:
slm kızlarr
bugün tartıldım ve 52.900 çıktım , hedefim 53tü ve geçmiş bulunuyorum52.5e kadar devam edicem ve koruma sürecine geçicem
kızlar selam
güzel haberle geldim size
sabah doktora gittim zayıfta olsa kalp atışını gördü doktor
allahıma şükürler olsun:26:
slm kızlarr
bslangıc:83
gecen hafta:72,3
bu hafta:71,2
gıden:1.100 gr
topl....gıden:11,800 gr
:118::118::118::118::118::119::119::119::119:kızlar tartı bır ara ıftara yakın tartıldımm bugun 70,7 dedii :122::122::122::122::122::124::124:hedefıme gıt gıde daha cokkk yaklasıyorummm ınsl.....neyse dun regl gunumdu gene olmadım kısa t artık ck skr kı tartıya yansımadııı yaffffffff:124:
cok sukurrrr:119::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:cok sevındım cnmmmmm ınsl.saglıklı bır sekılde kucagına alısınn darısı bana ve tum ısteyenlereeee:119:benımde regl gene gecıktı yaa bırde bu aya ıncır ve havuc kuru yaptımmm ufffffffff oruc da olunca dua edyrmm ıftara yakın olmayayım dıye bgn 3.gun ve halen gıden gelen yok:)2 gun once gogus agrı belırtım vardı baskada yokdua edınde hamıss olyummmm yaffffffff:119:bırde sıcakya ıftarda bolll :131: yesem dermısım ama yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkızlar selam
ınsl..ole dgldr ama ole olsada regl surecındeyım + grmedım daha:)))canım benım maşallah allah tamamına erdirsn...
tebrıkler canım aramıza katıldın demek...allah nıce yıl donumlerı gostersın canım
tebrık ederım canım ıftara yaın tartı delı gbı gerı gıdıo bende baktım
eylulcum nasıl gectı pazar gunun...ben gelemedım gundz esım ewdeydı aksamda lunaparka pesıne cay ıçmeye cıktık .. bu arada bende dun regl oldum şükürki teste gerek kalmadı ama baya tırstım son anlarda
sağol canımcanım benım maşallah allah tamamına erdirsn...
cok sukurrrr:119::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:cok sevındım cnmmmmm ınsl.saglıklı bır sekılde kucagına alısınn darısı bana ve tum ısteyenlereeee:119:benımde regl gene gecıktı yaa bırde bu aya ıncır ve havuc kuru yaptımmm ufffffffff oruc da olunca dua edyrmm ıftara yakın olmayayım dıye bgn 3.gun ve halen gıden gelen yok:)2 gun once gogus agrı belırtım vardı baskada yokdua edınde hamıss olyummmm yaffffffff:119:bırde sıcakya ıftarda bolll :131: yesem dermısım ama yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ınsl..ole dgldr ama ole olsada regl surecındeyım + grmedım daha:)))
dua nı esırgeme cnm bnmmm ınsl..hamılelerın dua cabuk olurmusss ınsl... kısmettt rabbım fasla bekletmessssağol canım
canım çok sağol inşallah sende hamilesindir
dua nı esırgeme cnm bnmmm ınsl..hamılelerın dua cabuk olurmusss ınsl... kısmettt rabbım fasla bekletmesss
kızlar selam
canım benım maşallah allah tamamına erdirsn...
tebrıkler canım aramıza katıldın demek...allah nıce yıl donumlerı gostersın canım
tebrık ederım canım ıftara yaın tartı delı gbı gerı gıdıo bende baktım
eylulcum nasıl gectı pazar gunun...ben gelemedım gundz esım ewdeydı aksamda lunaparka pesıne cay ıçmeye cıktık .. bu arada bende dun regl oldum şükürki teste gerek kalmadı ama baya tırstım son anlarda
cok sevındım canım
oh oh guzel eğlendın yanı:))ıyı gectı canım okey falan oynadım
hehedondurma kazandımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?