• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

zaten dun ılk oldugu ıcın boleydı yoksa ekmek flnda ymyrmm namaz nıye spor olarak saydım ıftardan sonra 33 rehat namaz halıyle terletyr cnm o yusdennn

bgnkı menumm;

-dunkı soguk corba dan 1 kase
-1parca tavuk kanat
-salata
-karpuz
(eşim yogurtu makarna ıstedı onada onu yapıcmm ekstrandannnnn)
-hoşaf(yenı pısırymm bakalım ıftara sogursa bagırsaklar cok durgun cunku bu aralar:)

--suuuuuuuuuuuuuuuuu

ıftarın ıyıde sahurda poaca borek pılav aynı anda yemezsın umarım bıda :20: afıyet olsun
bnmde 2 gundr hıc vc ye gtmedım. meyve yedım ustune su ıctım kuru kayısı yedım su ıctım herseyı denıyorum olmuyo:30:

ıftarın ıyıde sahurda poaca borek pılav aynı anda yemezsın umarım bıda :20: afıyet olsun
bnmde 2 gundr hıc vc ye gtmedım. meyve yedım ustune su ıctım kuru kayısı yedım su ıctım herseyı denıyorum olmuyo:30:

kendı sahru mm hafıf ve doyurucu dur ınsl..olmaz bır daha hem bugun ıftara yakın tartıldımm bırde ne goreyımm 70 lerde cıktım hehehehe ve bgn regl gunummm ınsl....reglde kg almayacagım hehehe

slm kızlarr :16:

bugün tartıldım ve 52.900 çıktım , hedefim 53tü ve geçmiş bulunuyorum :52: 52.5e kadar devam edicem ve koruma sürecine geçicem:52:

yarın evlilik yıldönümümüz , kıyafet kararım tamamen değişti :9::9:

bugün tartıldım ve 52.900 çıktım , hedefim 53tü ve geçmiş bulunuyorum :52: 52.5e kadar devam edicem ve koruma sürecine geçicem:52:

benım esımınde dogum gunu az once aradım kutladımm gece vardıyasındaaa ee hedıyem hazır bu sefer romantık bırsey hazırladımmmmm kocamaaa ee nede olsa 30 oldu artık hehehe ınsl..regl yerınede ayın 10 da gebelık testımm olumlu olurda en gusel paha bıcılemez hedıyemıde evlılık yıldonumumusde veerırım ınslllllllllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dua ıle kıslarrr ben bgn gene sahurlayacagmmmmmmm ınslll

bslangıc:83
gecen hafta:72,3
bu hafta:71,2
gıden:1.100 gr
topl....gıden:11,800 gr

:118::118::118::118::118::119::119::119::119:kızlar tartı bır ara ıftara yakın tartıldımm bugun 70,7 dedii :122::122::122::122::122::124::124:hedefıme gıt gıde daha cokkk yaklasıyorummm ınsl.....neyse dun regl gunumdu gene olmadım kısa t artık ck skr kı tartıya yansımadııı yaffffffff:124:

selam kızlar,
sabah doktora gittim.yine görünmedi alttanda baktı göremedi.detaylı ultrasona göndereyim dedi hafta sonu dışarıdan geliyorlarmış diye pazartesi gel dedi.
sinirlerim bozuk hakkımızdan hayırlısı :26:

çok uykusuzum biraz yatayım öpüyorum sizi.

İnsallah bır an önce görursun bebısı

:118::118::118::118::118::119::119::119::119:kızlar tartı bır ara ıftara yakın tartıldımm bugun 70,7 dedii :122::122::122::122::122::124::124:hedefıme gıt gıde daha cokkk yaklasıyorummm ınsl.....neyse dun regl gunumdu gene olmadım kısa t artık ck skr kı tartıya yansımadııı yaffffffff:124:

oo super suzan:46:

kızlar selam:16:

güzel haberle geldim size:52::52::52::52::52:
sabah doktora gittim zayıfta olsa kalp atışını gördü doktor:52::52::52:

allahıma şükürler olsun:26:

canım benım maşallah allah tamamına erdirsn...

tebrıkler canım aramıza katıldın demek...allah nıce yıl donumlerı gostersın canım

tebrık ederım canım ıftara yaın tartı delı gbı gerı gıdıo bende baktım

eylulcum nasıl gectı pazar gunun...ben gelemedım gundz esım ewdeydı aksamda lunaparka pesıne cay ıçmeye cıktık .. bu arada bende dun regl oldum şükürki teste gerek kalmadı ama baya tırstım son anlarda:52:

cok sukurrrr:119::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:cok sevındım cnmmmmm ınsl.saglıklı bır sekılde kucagına alısınn darısı bana ve tum ısteyenlereeee:119:benımde regl gene gecıktı yaa bırde bu aya ıncır ve havuc kuru yaptımmm ufffffffff oruc da olunca dua edyrmm ıftara yakın olmayayım dıye bgn 3.gun ve halen gıden gelen yok:)2 gun once gogus agrı belırtım vardı baskada yokdua edınde hamıss olyummmm yaffffffff:119:bırde sıcakya ıftarda bolll :131: yesem dermısım ama yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tebrıkler canım aramıza katıldın demek...allah nıce yıl donumlerı gostersın canım

eylulcum nasıl gectı pazar gunun...ben gelemedım gundz esım ewdeydı aksamda lunaparka pesıne cay ıçmeye cıktık .. bu arada bende dun regl oldum şükürki teste gerek kalmadı ama baya tırstım son anlarda:52:
ınsl..ole dgldr ama ole olsada regl surecındeyım + grmedım daha:)))

kızlar aksama mısafırlerım var gelınce yardımm edın yaaaa

gercı dun aksamaca temıslık yaptım camların bır kısmını sıldımmm ıftardan sonrada gunes gelen cam larımı sıldımm yer ı sıldım supurdum camasır utu fılann sımdıde

karnıyarıkı fırına koydum psmesı kaldı az da olsaa
dun gece 1de baklava yaptımm onunaz once sıresını doktum
pazı sarma ve bıber dolmasını dudulkluye dızdım pısmeyı beklıyor
aksama dogruda
beyaz corba,salata ,karpuz ,servıs mal.zhazırlayacagımmınsl.....ee gelmıyornuzmu yardımaa dur bır daha toz alıyım ne olur ne olmazz gece almıstımam ama
:nazar::nazar::nazar:

7511 benıde lunaparka gortur yaaaaaaaaa

sağol canım:16:

cok sukurrrr:119::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:cok sevındım cnmmmmm ınsl.saglıklı bır sekılde kucagına alısınn darısı bana ve tum ısteyenlereeee:119:benımde regl gene gecıktı yaa bırde bu aya ıncır ve havuc kuru yaptımmm ufffffffff oruc da olunca dua edyrmm ıftara yakın olmayayım dıye bgn 3.gun ve halen gıden gelen yok:)2 gun once gogus agrı belırtım vardı baskada yokdua edınde hamıss olyummmm yaffffffff:119:bırde sıcakya ıftarda bolll :131: yesem dermısım ama yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ınsl..ole dgldr ama ole olsada regl surecındeyım + grmedım daha:)))

canım çok sağol inşallah sende hamilesindir:16:

bengıdeyım bıraz KUR AN I kerım okuyayım sonra mutfegımla bas basayımaksama kaynımın polıs ark.gelecek ıftara ınsl..beraketlı olurrrrrr

dua nı esırgeme cnm bnmmm ınsl..hamılelerın dua cabuk olurmusss ınsl... kısmettt rabbım fasla bekletmesss

canım vallahi ilk hamile olduğumu öğrendiğimde buraya yazarken sen aklıma gelmiştin.inşallah hayırlısı olur senin için:16:
bizimki daha 5hafta 4 günlükmüş doktor öyle söyledi.

Merhaba hanimlar,

Evlendikten sonra bende kilo almistim bir ara zaten bir muddet dikkat etmeyince gram gram aliyorsun. Yavas yavas aliyorsun farketmiyorsun, aslinda farkediyorsunda birsey yapmiyorsun..

Ama bir gun kafana birseylerin dank etmesi gerekiyor…helede cocuk istediginiz icin doktora gittiginde kilonuzu bahane ettiyse..cok sukur ben 10 kilo fazlaligim oldugunda bile doktorum bana hic fazlaligin var gibi degil demisti. Asiri bir kilom olmadi hic bir zaman cok sukur. lakin kiloda gebe kalmayi zorlastiriyor dendi..sirf bu yuzden degil ama bi zaman iste birseyler oldu bana gecen sene bu zamanlar coktan baslamistim zayiflamaya…yediklerime dikkat ediyorum bol su icip gunde 1 saat yuruyordum…gercekten ise yaradi ve evliligimden onceki halimden bile daha zayif olmustum. Evlenmeden once 53 kg dim ve ben gecen sene 51 kiloya kadar dusmustum cok sukur Rabbime…kendimi daha mutlu hissediyordum herseyden once…ve daha sonra tedavi yontemiyle hamile kaldim cok sukur. verdigim kilolari tekrar aldim nerdeyse, ama suanda bu kilolarin bile bi anlami var benim icin. Rabbim izin verirse bunlarida veririz zamanla elbet. insaAllah burda bebek isteyen herkes gebe kalir ve Rabbim bizleri yavrularimiza sag saglim kavusturur :16:

Son düzenleme:

cok sevındım canım:16:

oh oh guzel eğlendın yanı:))ıyı gectı canım okey falan oynadım:52:

Back