- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
kopalım kopalım
esım yemek yedı gıttı bırazdan gelıcek o gelene kadar burda sızle kaynatıciiimmmmm
eylulde burda asada goruyorum yakaladım
ben senı gördum kı topıc topıc gezıyodun ama durtemedım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kopalım kopalım
esım yemek yedı gıttı bırazdan gelıcek o gelene kadar burda sızle kaynatıciiimmmmm
kızlar selam,
temizlik yemek falan derken şimdi geldim.
eylülcüm deniz nasıldı canım.
7511 nasıl oldu canım başın.
kopalım kopalım
Denız sıcaktı acıldım bır an karaya hıc ayak basmıyacam sandım cunku akıntı attı da attı
kızlar selam,
temizlik yemek falan derken şimdi geldim.
eylülcüm deniz nasıldı canım.
7511 nasıl oldu canım başın.
ben senı gördum kı topıc topıc gezıyodun ama durtemedım
kaynatalım kopalım canım
bende kendi çapımda yüzerken çırpınıyorum eşim iyi yüzüyor bende istiyorum bi ara havuza gidiyordum ara verdim.
bi ara marmara yakınlarında görmüşler seni
niyetlimiydin canım.
canım afıyet olsun hosgeldınnn.. nasılsın nasıl gıdıyorrr
basım hala agrıo asırı degıl suan ama hala var
hahahah topıklerde frtına gbı eserım
canım afıyet olsun hosgeldınnn.. nasılsın nasıl gıdıyorrr
basım hala agrıo asırı degıl suan ama hala var
hahahah topıklerde frtına gbı eserım
gectım boğazdan el salladım:))yok oruc değildim canım..
ılac ıc canım
gectım boğazdan el salladım:))yok oruc değildim canım..
ılac ıc canım
sağol canım biraz belim ağrıyor temizlik yaparken dikkatliydim ama farketmeden yordum herhalde birazdan düzelir.
evim tertemiz oldu haftalık temizliği iki haftada bir yapınca böyle oldu.işim bitti rahatladım vallahi.
gördüm canım el salladığını
oruçken yüzmek zor olur herhalde ondan sormuştum.
denizin keyfini çıkar bizim yerimizede
sağol canım biraz belim ağrıyor temizlik yaparken dikkatliydim ama farketmeden yordum herhalde birazdan düzelir.
evim tertemiz oldu haftalık temizliği iki haftada bir yapınca böyle oldu.işim bitti rahatladım vallahi.
gördüm canım el salladığını
oruçken yüzmek zor olur herhalde ondan sormuştum.
denizin keyfini çıkar bizim yerimizede
ılaca alısmak ıstemıorm ama gecezse ıcerım sanırım
bence cok yuklenme kadın al canım
ılaca alısmak ıstemıorm ama gecezse ıcerım sanırım
bence cok yuklenme kadın al canım
cıkarıyorum canım
esımde öylemıs ya dokundu demekkı
onundamı bası tutmus offf cok kotu bıde ıse gtmeyı dusunemıyorum bu kafayla
yemın ederım bı ara gozlerım sımsıyah karardı kulaklarım bı uguldadı bole bıde bı yandan kafam sankı 100 kg agrı ayyy allah yardımcı olsun calısanlara helekı
onundamı bası tutmus offf cok kotu bıde ıse gtmeyı dusunemıyorum bu kafayla
yemın ederım bı ara gozlerım sımsıyah karardı kulaklarım bı uguldadı bole bıde bı yandan kafam sankı 100 kg agrı ayyy allah yardımcı olsun calısanlara helekı
canım vitamin al istersen.
sen reglide olucan sanırım onun içinde vucudun halsiz düşüp oruçla beraber baş ağrısı yapmış olabilir.
haklısın canım yaaa...çaydan sıgaradan dedım ama onlarıda denedım tamamen kesmedı
kızlar ne ızlıosunuz
ben sen harıkasını actım turk maxde daha ıyı alternatıfler varsa acıgım
evet canım erkenden yattı ,kötu oluyosan devam etme ya sağlığından olma
bız star bakıyoruz,bıde mısafır var bayan onunla sohbet edıyoruz:)))
zaten yarın sakat benım bılıosun cok kotu olursam tutmam sanırım ama ılgın tarafı aclık cekmedım kı normalde benı bılırsın ayı gbı ıstahlıyım
aaa bn onu unutmusum yaaaaaaaa kac kısı bıtırdı
eşin sen yoksun diyemi hasta oldu acabaevet canım erkenden yattı ,kötu oluyosan devam etme ya sağlığından olma
sen sigara içiyordun değilmihaklısın canım yaaa...çaydan sıgaradan dedım ama onlarıda denedım tamamen kesmedı
kızlar ne ızlıosunuz
ben sen harıkasını actım turk maxde daha ıyı alternatıfler varsa acıgım
bizde straı izliyoruzbız star bakıyoruz,bıde mısafır var bayan onunla sohbet edıyoruz:)))
zaten yarın sakat benım bılıosun cok kotu olursam tutmam sanırım ama ılgın tarafı aclık cekmedım kı normalde benı bılırsın ayı gbı ıstahlıyım
o zaman sahur yapma yınede
net bakamıyorum kı sanırım bıtmek uzere:))
eşin sen yoksun diyemi hasta oldu acaba
sen sigara içiyordun değilmi
sen harikasını bende arada izliyorum.digitürk kanallarını bende seviyorum canım home tv favorim
bizde straı izliyoruz
eşim eve gelince kendini yatağa zor attı karşıya gidiyo sabah akşam o kadar yol metrobüsle gidip geliyo tabi arada otobüste var.uykusuzduda canım benim baya yorulmuştu
oruçluyken açlık değilde halsizlik daha fazla oluyor oda açlıktan oluyor aslında.Allah yardımcısı olsun tüm oruç tutanların