Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

selam kızlarrr
eylul nerdesın sen saat 1 bucuktan 3 e kadar netteydım gelmedın

sonra kalktım ıs guc yaptım bıraz sımdı bıttı ıslerım oturdum yıne yoksunnn nerdesınnn

selam kızlar,

yine çok sıcak.

suzancım benim saçlarımda seyrek ve dökülüyo saç kalmayacak vallahi

selm cnlar yenı geldm eve dogru bayoya kostum ama sular yokyan sokak ta boru patlamıs yaaaaaaaaaaaaaaa ben gunlerdır bunun hayalını kuruyordum ama esım dırek ıse gıttı bu hatfa aylar sonra gece haftasındada

bendede oyle yaa walla sacım ıyıce seyreldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kıslar kg bıldırımımı yapmıstım ama lısteye yazılmamısss

gecen hafta 73.2 dım bu hafta 1 kg vererek 72,2 yım lısteye eklernırse sevnrmm yanıııııı olurmu eylülllll cüm

selam kızlarrr
eylul nerdesın sen saat 1 bucuktan 3 e kadar netteydım gelmedın

sonra kalktım ıs guc yaptım bıraz sımdı bıttı ıslerım oturdum yıne yoksunnn nerdesınnn

Dün acayıp tembeldım öğlene kadar mutfağı temızledım arada nete geldım sonra yerlerı supurdum,yemek yaptımyerlerı sılemeden esım geldı,yer sılme ısı bırazdan yapıcam,sabah 7 de kalktım camasır yıkadım kuruyunca utuluycem tıramısu,mozaık ve barbunya yaptım sımdı fırsat buldum

tabıkı olur tatlım gözum kacmıs kusura bakma

Öğleden sonra esımın dıkıslerını aldırmaya gıdıcez ıslerımı bıraz bıtırıyım ınsallah fırsat bulur uğrarım 7511 canım senı yakalarım,yakalayamassam da yarın Mersınden yazarım...

ne sinir bi durum.düzeldimi aldınmı duşunu

benimde saçlarım uzun ama seyrek yoksa uzun saç bu sıcakta hiç çekilmez

benı yakalayamazsın kuşum annemler geldı bugun gıremem sanmıyorumm gule gule gıt canım benım hayırlı yolculuklar

benı yakalayamazsın kuşum annemler geldı bugun gıremem sanmıyorumm gule gule gıt canım benım hayırlı yolculuklar

yaaaa bak yenı geldım doktordan hala ısımde var bakıyım bır demıstım tüh tühannenle keyfını cıkar bende yarın cıkarcamteskurlerr görusuruz canım

nehır bu arada doktora gıttın ne söyledı yazmıyosun peki öyle olsunnnnn hıh

kimsecikler gelmiyor artıkın buraya

bugün yürüyüş yapamadım ve kendimi kötü hissediyorum

dün arkadaşlarım geldi akşam yemeğine, gece de bizde kaldılar , 4 e kadar oturduk, tabi sabah uyanamadım yürüyüş için 11de uyandım çok sıcak saate denk geldiği için inmedim aşağıya akşam güneş batsın ozaman çıkıcam yürüyüşe, illa yürüycem yani eksiklik hissediyorum kendimde verdiğim kiloları anında almışım gibi geliyor

buarada dün akşam zeytinyağlı patlıcan , barbunya pilaki, mısırlı dereotlu fettucini makarna, yoğurtlu havuç salatası yaptım, hepsindende 2şer kaşık yedim

birde dondurma yedik

şimdi yeşil çay içiyorum, bol su içtim bu saate kadar. bu akşamda eşimin yeğeni gelecek, et sote, bulgur pilavı, zeytinyağlı fasülye, marul salatası yapıcam birde yoğurtlu salata yaparım diyorum kabaktan

eylülcüm dün gittim görünmedi bebek cumartesi yine gidicem.
dün sabah aç karnına gittim doktora bide su içtim gelince kahvaltı yaptık sonra musluk bozulmuş eşim abime sordu derken ben tam yattım ayakta duramıyordum abimler geldi kalktım akşam 23:30 da gittiler o saate kadar süründüm desem yeridir.dün sabahdan beride çok halsizim canım hiç birşey yemek istemiyor,gözlerim yanıyo belki bilgisayardandır dedim arada girdim çıktım kimsecikler yoktu

şimdide bi bakayım dedim yine kimse yok

bi defa bırakınca yürüyüşü hep sonralara kalıyo.afiyet olsun canım

ne sinir bi durum.düzeldimi aldınmı duşunu

benimde saçlarım uzun ama seyrek yoksa uzun saç bu sıcakta hiç çekilmez

merhbalar cnm gece 12 de geldı evt kovustumm hehe seyreklestı ama genede kestırdım yaaaa üffff kat kat bayagı kısaldı bırde kıvırcıkolunca hehe

evvttt bugun sbh tartıya cıktım veee halay cekmemlerım oynamalarımm sureklikosturmalarımm ıse yaramıs tartı dırek eksılere ındı vee 71 lerı gordum hehehehheve regl olmak uzereyım bakalım ne olcak hafta somnu kıslar ınsl..şişmemmmm

mehır cımmm cızelgen super rabbım devamına erdırsın ınsl..ultrasnda gosukur ve sıze nanıkkkk nanıkk yapar

bugun 4-5 st carsıda yurudumm kıslar sonra eve geldım camasır bulasık yemek ama cnm hıc bırsey ıstemyrr yaaaa ne ıs yapmak ne yemek yemekkk hıc bırsey ndn blmyrmm

kıslar rrr ben esımı cokk sevyrmm yaaa walla bak...onsuz olmaz yaa canım benımmmmm:26:

bende aynı dertten muzdaribim aslında kiloda deilde fit bir vücudum warken saldı kendini, yağ yakmak için önerisi olan var mı?

sağol canım cumartesi tekrar gidicem doktora inşallah bu sefer bebişi görürüz :26:

saçlarımı ben kat kat yapsam daha seyrek görünür herhalde

suzicim git eşine söyle buradan aşkını ilan etme

şaka şaka Allah bozmasın mutluluğunuzu

söylediiimmm canım...amin ınsallah...ınsallah gorursunnn

sabah00kahvaltı(işim ck oldugu ıcın atıstırdım)
-ceyrek sımıt
-2yesıl zeytın
-1catal ucu peynır

ara:13:00
-1 seftalii

ara:13:30(bugun buzluga sahur ıcınıcın pogoca yaptım kac ay aradan sonra tadına baktım)
-resımdekılerden kucuk yarım yedım

ögle00
-sımdı hazırladım ancak vakıt olduuuuu
semız otu yufka togurt 1 patates,1 kanat az suda kavurulmus haliiiii

ara:yok

aksam:eşim makarna ısteyecek kesinnnnnn
-bense kendıme salata yada karpuz dılımleyecegım yarın tartı gunu ve benım regl olmam yakınn bakalım tartıda neler olacakk

umarım beyenırsınız kıslarr menulerımıııııı

gideyımde yemegımı yıyeyımm

ekstıralar
*2 lt geckın su
*50 mekık(inşallah:)
*2 kupa yesl cyy

*ınsallah canım,soyledımm esıme cnmm rabbım hepımızın mutlulugunu daimmm etsin...

çok güzel görünüyor.yanında da biz yufka ekmek diyoruz siz ne diyorsunuz bilmiyrum ondan var hımmm afiyet olsun canım

bugünlerde hiç iştahım yok belki canım çekerde yemek yaparım

tabağın karacamı geçen gün tvde görmüştüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…