• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

hehe ivit param yetmedi uzununa :9: hatta kot etek daha uzundu 5liram var deyince kesip verdi :9::9:

kot etek evde giyiorum , dışarısı için pek ugun değil, eğilip doğrulurken sıkıntılı :9: normalde şort giyerim dışarda, aslında şortlarda etek boyunda ama daha derli toplu duruyor:17:

elbise dizimden bir karış yukarıda o gayet normal sıkıntı yok:9:

fıstıklarım ya siyah bikini almak istiyorum , varmı önerebileceğiniz marka
?

günaydınnn:16:

bugün ilk defa ilk gelen ben olmuşum :9: normalde tembelim azcık:9:

saat 08:50 ile 09:50 arası tempolu yürüyüşümü yaptım, eve dönüşte normalde asansör kullanırdım bugün asansörü bıraktım merdivenlere koştum ve 8.kata kadar merdivenle çıktım:27: :9:

şimdide kahvaltımı yapıyorum 1 domates 1 salatalık 1kk peynir 3 zeytin bol tahıllı 2 dilim ekmek ve yeşil çay :56:

bugün ilerleyen saatlerde temizlik var :43:

hehe ivit param yetmedi uzununa :9: hatta kot etek daha uzundu 5liram var deyince kesip verdi :9::9:

kot etek evde giyiorum , dışarısı için pek ugun değil, eğilip doğrulurken sıkıntılı :9: normalde şort giyerim dışarda, aslında şortlarda etek boyunda ama daha derli toplu duruyor:17:

elbise dizimden bir karış yukarıda o gayet normal sıkıntı yok:9:

fıstıklarım ya siyah bikini almak istiyorum , varmı önerebileceğiniz marka
?

gule gule giy canım yakısır fızığıne:))sunset,kom,zekı trıko,argento kullanıyorum gayet memnunum bırde öncelerı( ay yıldız)ve( nelson)kullanıyordum cok sağlam oluyor tavsıye ederım..zekı trıko sezonluk oluyor sadece sık ve kalıtelı duruyor fazla para vermeye gerek yok.

günaydınnn:16:

bugün ilk defa ilk gelen ben olmuşum :9: normalde tembelim azcık:9:

saat 08:50 ile 09:50 arası tempolu yürüyüşümü yaptım, eve dönüşte normalde asansör kullanırdım bugün asansörü bıraktım merdivenlere koştum ve 8.kata kadar merdivenle çıktım:27: :9:

şimdide kahvaltımı yapıyorum 1 domates 1 salatalık 1kk peynir 3 zeytin bol tahıllı 2 dilim ekmek ve yeşil çay :56:

bugün ilerleyen saatlerde temizlik var :43:

benımde temızlığım var yarın yola cıkıyorum havada cok sıcak antalyada brawo yanı bu kadar hareket:))

tşkrlerr eylülcümmm :16: çok para vermek istemiyorum bende açıkcası, geçen yaz pentiden almıştım çok güzel çıktı hala capcanlı duruyor renkleri falan , üstelik 45tlye almıştım, pentide olabilir gibime geldi :26: zekiyede bakıcam hangisinde hoşuma giderse artık:16:

sabah geç uyandığım zamanlar çok sıkıntı oluyor sıcak :43: tshirt sırılsıklam dönüyorum eve, buz gibi suda duş almadan kendime gelemiorum :52:

buarada bugün bizim evlilik yıldönümümüz yani nikahımızın olduğu gün :17: 5 gün sonrada yani 22 temmuzda düğün günümüz :17:

22 temmuzda yemeğe çıkıcaz eşimle, ne giysem telaşı var bende :31: aklımda bir elbise var ama sizlerdende fikir almak istiyorum, nasıl bir tarz olmalı:26:

tşkrlerr eylülcümmm :16: çok para vermek istemiyorum bende açıkcası, geçen yaz pentiden almıştım çok güzel çıktı hala capcanlı duruyor renkleri falan , üstelik 45tlye almıştım, pentide olabilir gibime geldi :26: zekiyede bakıcam hangisinde hoşuma giderse artık:16:

sabah geç uyandığım zamanlar çok sıkıntı oluyor sıcak :43: tshirt sırılsıklam dönüyorum eve, buz gibi suda duş almadan kendime gelemiorum :52:

buarada bugün bizim evlilik yıldönümümüz yani nikahımızın olduğu gün :17: 5 gün sonrada yani 22 temmuzda düğün günümüz :17:

22 temmuzda yemeğe çıkıcaz eşimle, ne giysem telaşı var bende :31: aklımda bir elbise var ama sizlerdende fikir almak istiyorum, nasıl bir tarz olmalı:26:

pentı hıc almadım uygunsa al yıne,zekıye bakma o zaman cunku 150 den baslıyor.Sende mı soğuk dus alıyorsun kalbın nasıl oluyor:52:Bu arada kutlarım daha nıce senelere daim olsun ınsallah ne kadarlık evlıydın bence elbıse gıy:)esın kıskanc değilse kısa vucuda oturan ust kısmı alt etek kısmı çan olabılır straplez olabılır

1. yılımız daha :17::9:

yok cnm öle bi kısıtlaması yoktur, yani hopp dediği yerlerde vardır ama abartmaz saolsun:9:

bi foto eklim senin fikrini alim cnm olurmu:52:

$zara-elbise-23[1].jpg $elbise-modelleri4[1].jpg $elbise-modelleri3[1].jpg Eki Görüntüle 466180 $bayan-elbise-modelleri[1].jpg

BU tarz olabılır gercı tarzını bılmıyorum ama:)

1. yılımız daha :17::9:

yok cnm öle bi kısıtlaması yoktur, yani hopp dediği yerlerde vardır ama abartmaz saolsun:9:

bi foto eklim senin fikrini alim cnm olurmu:52:

bızde 1. yılımızı kutluyacaz 20 ağustosta ama bız de duğun gunu 17 eylulde ınsallah:)ekle canım

selam kızlar
ayy ben çoğunun sizi ihmal ediyorum bildirim yapamıyorum
kusuruma bakmayın oldumu:17:

buarada kilo bildirimi için geç kaldım ama yapayım yinede
pazar günü aç karnına tatıldım
56.00 kilo çıktım ama
bu sabah aç karnına tartıldığımda
56.400 çıktım :18:
rengli olmama 1 hata var sanırım onun şişkinliği
yani 1 günde 400 gr almış olamam yediklerimi biliyorum çünkü:19:

bu sabah:
1 ad çarliston biber
yarım dometes
1 kk kutusu kaşar peyniri
2 3 dilim salatalık
1 yaprak marul
yarım açma

ara:
1 fincan yeşil çay şimdi içiyorum

bızde 1. yılımızı kutluyacaz 20 ağustosta ama bız de duğun gunu 17 eylulde ınsallah:)ekle canım
nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara çekirdek ailenizle birlikte kızlar:71:

yeşil ve onun altındaki siyah elbiseyi çok beğendimmm :21:

selam kızlar
ayy ben çoğunun sizi ihmal ediyorum bildirim yapamıyorum
kusuruma bakmayın oldumu:17:

buarada kilo bildirimi için geç kaldım ama yapayım yinede
pazar günü aç karnına tatıldım
56.00 kilo çıktım ama
bu sabah aç karnına tartıldığımda
56.400 çıktım :18:
rengli olmama 1 hata var sanırım onun şişkinliği
yani 1 günde 400 gr almış olamam yediklerimi biliyorum çünkü:19:

bu sabah:
1 ad çarliston biber
yarım dometes
1 kk kutusu kaşar peyniri
2 3 dilim salatalık
1 yaprak marul
yarım açma

ara:
1 fincan yeşil çay şimdi içiyorum

reglı olman yaklastı sısmeye basladın takma canım:16:kahvaltın guzel acma harıc:)

nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara çekirdek ailenizle birlikte kızlar:71:

yeşil ve onun altındaki siyah elbiseyi çok beğendimmm :21:

Tesekkurler canım:)yesıl zara bu tona bayılıyorum sıyah elbısede cok asıl gercekten ben ucu dantelleyı de cok sık,asıl (cekıcı bide

Back