Tesekkurler canım:)yesıl zara bu tona bayılıyorum sıyah elbısede cok asıl gercekten ben ucu dantelleyı de cok sık,asıl (cekıcı bide
evet cnm pudra pembe rengi. ama bilerek onunla kombinledim, bu sene farklı renklerin kombini moda diye yaptım aklımca birşeylerçanta alıcam aynı renk..
etekle aynı renkte olan kırık beyaz ayakkabımda var gelinlik ayakkabımdı hatta, topuklu sade bir model , ama pudra pembesi daha yakıştı gibime geldi :26:
evet cnm pudra pembe rengi. ama bilerek onunla kombinledim, bu sene farklı renklerin kombini moda diye yaptım aklımca birşeylerçanta alıcam aynı renk..
etekle aynı renkte olan kırık beyaz ayakkabımda var gelinlik ayakkabımdı hatta, topuklu sade bir model , ama pudra pembesi daha yakıştı gibime geldi :26:
ucu dantelli olandan geçen ay aldım ben lacivertini :))
zaraya bakıcam yeşil favorim bu aralar :))
kuzenimin ağustosta düğünü var
yeşilin bu tonunda abiye aldım bende uzun
peki bu rengin altına ne renk ayakkabı olur sence
bu sene zıt renkler kombın oluyor ama beyaz ve yesıl altına pudra renk hıc olmaz yanı bence:))beyaz bıle gıyme bence
en guzel altın sarısı gıdıyor ama guzel sık sıyah yada kırmızı bır ayakabıda guzel olur bence
siyah denedim ama beğenemedim
elbise uzun olunca boğdu sanki
altın sarısı olabilir canım bende onu düşündüm
bide bileziklerde şimdi sarı sarı olunca kombine olur diye daha cazip geldi sağol canım
ozaman su yeşili gibi topuklu bir ayakkabımı alsam ki kızlar ya :44:
ozaman su yeşili gibi topuklu bir ayakkabımı alsam ki kızlar ya :44:
eylülcüm abimin düğününde uzun yeşil elbise giymiştim, ve altın sarı ayakkabı , gerçekten çok güzel durmuştu, yine dore tonlarında takılarım vardı , bencede yeşil ve dore en iyi uyum
Be kendıme kahve yapıyımmmm temızlığıme baslamadan offf ıyıce tembellestım
afiyet olsun canım tembellik değilde sıcaklardan iş yapılmıyor ondan aksatmışsındır
kızlar 8 ay oldu evleneli ve ben 53 kilodan 59 a çıktım tekrar eski kiloma dönmek istiyorum offf.... var mı tavsiyesi maydanoz suyunu midem almadı içmeyi.başka alternatifler varmı???
kızlar 8 ay oldu evleneli ve ben 53 kilodan 59 a çıktım tekrar eski kiloma dönmek istiyorum offf.... var mı tavsiyesi maydanoz suyunu midem almadı içmeyi.başka alternatifler varmı???
selam kızlar ,
kaç günlerdir iş yoğunluğundan giremedim,
öncelikle dünkü kilo bildiririmim geçen hafta 80,30 idim dün 79,60 çıktım tartıda çook mutluyum maşallah diyelim :)
bügünki yediklerim
sabah 1 kase nesfit
ara 2 bardak su-2 kuru kayısı-1 tane salatalık-1 tane eti form büskivi
öğlen
1 kase mercimek corbası,2ymk kaşığı kıymalı patates yemeği,1 büyük tabal salata
arada salatalık ile 2-3 tane eti form yicem,yeşilçay içicem
akşam köfte kızartıcam eşime bende 1 köfte ile 1 kaşık pilav yiyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?