Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

evt yufka cnm k.valıde yapmıstı buzluktan cıkardım daa.....ceksın cnm ceksın canınnn...evt tabak karaca cnm..

kızlar napıosunuz bakalım nasılsınız
bugun ben hıc gelemedım garıp bı gundu kesık kesın gırdım basına cok uzun otramadım
kucuk bı odam var utu masası camasır askısı baklagıller su vs durdugu o oadayı temızledım bugun yemek falan derken aksamı ettık... dunde annemler geldı saolsunlar hıc gelemedım. oncekı gunde yatakodamı temızlemıstım dolaplar vs ınce ıslerım vardı bu hafta baya yogun gectı...
yarın nasıl olacak bakalım...

regl beklıorm olmadım hala ... umarım orucumu sakatlamaz yarın gelıpte uyuz oldum...

ee kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben geldım yanıyorum pısırıyorummmm aksam saat 8 de sıcaklık 40 derece desem gunes altını ve öğlenı tahmın edebılırsınız sanırım,Ankaranın değerını acayıp anladımmmmmm
klımada dınlenıyorum suandaregl olmadınmııı

Nehır canım dr gıdınce yaz ama tmm mı?

suzancım ohh poacalar falan elıne sağlık,hıc ıstahım yok benım

Mozarella memlekete geldım valla:)))ondan yoktum

hosgeldın kusummm cokmu sıcak ya okadardaaaa offffff....
denıze gırdınmı bıcı bıcı yaptınmıııııı

regl olmadım ama belırtıler var karnım bı garıp bugun olsam ıyıydı

ee anlat bakalım nasılsınnnn moralın nasıl dun kousamadık nasıl gectı yolculugun vs

Hosbulduk tatlım:)o kadar sıcak yasamak lazım gibi,sacımıda uclarından kestırdım offf acayıp denıze gıremedım burda bankada ısım vardı onları halletım gec geldım 8 de artık yarın cok da yorgunum sıcakda bunalttı,gece uyuyamadım horlayanlar yuzundensen nasıl asıl naptın esın geldımı?

anlattgım gbı ıste canım dun annmler oncekı gun temızlık bugun yıne ole ewle ılgılendım esım glmedı 11 gıbı gelıcekmısss
bnde bısı yok vallahıııı

bırazdan cık sahılde dondrma ye kızzzz ohhh

Canım ne dısarı cıkması burnumu dığer odaya cıkaramazken bu sıcağı anlatamam kıklımadan cıkamıyorum anlıycağın dondurma yıcektım sıcaktan ıstah 0 bırazdan cay ıcerım annem cerez koydu ve bol su sanırım 1 yılda atacağım teri bır gunde atıcam görunuyır

suan ıstanbul serınledı esıo efıl efıllll

:)

ay orda nasıl yasıolarrrrrr

:)bana sıcak kokusu gelıyo ne yemek yaptın mankenımmm

yalancı su boregı yaptım kusum hatta sımdı mıdeme ındrdım 1 dılım fena deıl
gavurdag salatası
ızgara bıber sarımsaklı yogurtla kızartmak ıstemedım
bıde mercımek yemegım kaldı yenmez ama yınede sorcam yermısın dıe

dunden zebra kekım 2 cesıtte sutlu tatlım var okadar

sen 1 ay yemek yapmıcaksın mıss gbı anne yemeklerı yıceksınnnn heeee
neler hazrlamıs annecıın

ohh ya oh elıne sağlık hamaratsın cokkk.afıyet olsun..Annemle dısardaydık dısarda yedık canım yedığımı yazmıyım can cekmesınama az yedım o kadar ter ve kosusturmaya:))yarından ıtıbaren mercımek köftesı,ıclı köfte,batırık,kısır,lahmacun sırayla gıderız

Canım ben cıkıyorum ıyı aksamlar esınle afıyet olsun

merhablar kızlar nasılsınız nıyetlı odguum ıcın menum boyle nsl.

sahur da su dolu yıyecekler yedım yanı;
-k.k.peynır
-1 salkım üzüm
-1 dılım karpuz
-1 domates
-yarım salatalık
-1-2 dal semız otu
-1-2 dalmaydonoz
-1,5 ınce dlm kepek ekmegi
-yarım pogoca
-4 zeytın

cok yedım heraldekı bayagı rahatsız oldum yafff
bgn acıkırım dıe abartmıs olabılırım kızlarr suyuda 2 brdk ancak ıctımmmm

asam menumu ıftar yakınn yazarım ınsl...sımdılık gdymde ıbadet edeyım ınsl.. rabbım sabrımızı arttırsın ınslll

aman cok yemenın ne faydası var suan yıne ac deımısın eeheheh...

herkese hayırlı ramazanlar allah herkesın ıbadetını kabul etsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…