Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

hehe ivit param yetmedi uzununa hatta kot etek daha uzundu 5liram var deyince kesip verdi

kot etek evde giyiorum , dışarısı için pek ugun değil, eğilip doğrulurken sıkıntılı normalde şort giyerim dışarda, aslında şortlarda etek boyunda ama daha derli toplu duruyor

elbise dizimden bir karış yukarıda o gayet normal sıkıntı yok

fıstıklarım ya siyah bikini almak istiyorum , varmı önerebileceğiniz marka
?

günaydınnn

bugün ilk defa ilk gelen ben olmuşum normalde tembelim azcık

saat 08:50 ile 09:50 arası tempolu yürüyüşümü yaptım, eve dönüşte normalde asansör kullanırdım bugün asansörü bıraktım merdivenlere koştum ve 8.kata kadar merdivenle çıktım

şimdide kahvaltımı yapıyorum 1 domates 1 salatalık 1kk peynir 3 zeytin bol tahıllı 2 dilim ekmek ve yeşil çay

bugün ilerleyen saatlerde temizlik var

gule gule giy canım yakısır fızığıne:))sunset,kom,zekı trıko,argento kullanıyorum gayet memnunum bırde öncelerı( ay yıldız)ve( nelson)kullanıyordum cok sağlam oluyor tavsıye ederım..zekı trıko sezonluk oluyor sadece sık ve kalıtelı duruyor fazla para vermeye gerek yok.

benımde temızlığım var yarın yola cıkıyorum havada cok sıcak antalyada brawo yanı bu kadar hareket:))

tşkrlerr eylülcümmm çok para vermek istemiyorum bende açıkcası, geçen yaz pentiden almıştım çok güzel çıktı hala capcanlı duruyor renkleri falan , üstelik 45tlye almıştım, pentide olabilir gibime geldi :26: zekiyede bakıcam hangisinde hoşuma giderse artık

sabah geç uyandığım zamanlar çok sıkıntı oluyor sıcak tshirt sırılsıklam dönüyorum eve, buz gibi suda duş almadan kendime gelemiorum

buarada bugün bizim evlilik yıldönümümüz yani nikahımızın olduğu gün 5 gün sonrada yani 22 temmuzda düğün günümüz

22 temmuzda yemeğe çıkıcaz eşimle, ne giysem telaşı var bende aklımda bir elbise var ama sizlerdende fikir almak istiyorum, nasıl bir tarz olmalı:26:

pentı hıc almadım uygunsa al yıne,zekıye bakma o zaman cunku 150 den baslıyor.Sende mı soğuk dus alıyorsun kalbın nasıl oluyorBu arada kutlarım daha nıce senelere daim olsun ınsallah ne kadarlık evlıydın bence elbıse gıy:)esın kıskanc değilse kısa vucuda oturan ust kısmı alt etek kısmı çan olabılır straplez olabılır

1. yılımız daha

yok cnm öle bi kısıtlaması yoktur, yani hopp dediği yerlerde vardır ama abartmaz saolsun

bi foto eklim senin fikrini alim cnm olurmu

1. yılımız daha

yok cnm öle bi kısıtlaması yoktur, yani hopp dediği yerlerde vardır ama abartmaz saolsun

bi foto eklim senin fikrini alim cnm olurmu

bızde 1. yılımızı kutluyacaz 20 ağustosta ama bız de duğun gunu 17 eylulde ınsallah:)ekle canım

selam kızlar
ayy ben çoğunun sizi ihmal ediyorum bildirim yapamıyorum
kusuruma bakmayın oldumu

buarada kilo bildirimi için geç kaldım ama yapayım yinede
pazar günü aç karnına tatıldım
56.00 kilo çıktım ama
bu sabah aç karnına tartıldığımda
56.400 çıktım :18:
rengli olmama 1 hata var sanırım onun şişkinliği
yani 1 günde 400 gr almış olamam yediklerimi biliyorum çünkü

bu sabah:
1 ad çarliston biber
yarım dometes
1 kk kutusu kaşar peyniri
2 3 dilim salatalık
1 yaprak marul
yarım açma

ara:
1 fincan yeşil çay şimdi içiyorum

bızde 1. yılımızı kutluyacaz 20 ağustosta ama bız de duğun gunu 17 eylulde ınsallah:)ekle canım
nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara çekirdek ailenizle birlikte kızlar

yeşil ve onun altındaki siyah elbiseyi çok beğendimmm

reglı olman yaklastı sısmeye basladın takma canımkahvaltın guzel acma harıc:)

nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara çekirdek ailenizle birlikte kızlar

yeşil ve onun altındaki siyah elbiseyi çok beğendimmm

Tesekkurler canım:)yesıl zara bu tona bayılıyorum sıyah elbısede cok asıl gercekten ben ucu dantelleyı de cok sık,asıl (cekıcı bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…