canım henüz kimsenin haberi yok.abimde biraz tuhaf iki saat abime söyleyecek izin alacak detay verecek nereye niye gidiyorsunuz diye onunla gideceğime tek giderim daha iyi.
kayınvalidemin haberi olsa hemen gelir.
aç karnına olmak beni düşündürüyor yoksa tekde giderim sıkıntı olmaz.eşim gelir büyük bi ihtimal içi rahat etmez.onuda zorda bırakmak istemiyorum gelmezse otobüzle gitmem taksiyle giderim kontrolden sonra hastanenin karşısında cafe var tostumu yer gelirim.allah sağlık versin bebişimede bunları çok takmıyorum
tamam canım onuda denerim.
yumuşatıcı niye kanser yapıyormuş?kalıntı falan kaldığı içinmi acaba
bende tavuk düşünüyordum belki çıtır sosla falan kızartırım.
dikkat ederim sağol canımYarın haber cerıcektın heralde dıkkat et kendıne.
aslında deterjan yerine karbonat kullanılabiliyormuş az deterjanla.evet camasır uzerınde kalıp cıltle temaz ettığı ve ıcınde kansorejen madde ıcerdığı ıcın
ben geldim
sabah 40 dk yürüyüş yaptım, eve gelip 20dkda egzersizle tamamladım 1 saate
yürüyüş ve egzersiz boyunca kahvaltıya kadar 1 litre su içtim, sonrada yumurta domates salatalık zeytin ve peynirden oluşan kahvaltımı yaptım. dışarda işlerim vardı biraz malum maaşlar yattı dün kredi kartı vs ödemeye çıktım yine para kalmadınasıl sıcak dışarsı anlatamam dönüşü mesafe az olmasına rağmen taksiyle yaptım yürümeye dayanamadım çünkü 43 derece gösteriyordu termometre
buarada tartıldım kızlarr 53.2 çıktımmmson 200 gr kalmış kendimi inanılmaz iyi hissediyorum, dün plaja gittik bikinimi giydim ve çok mutlu hissettim kendimi
kızlar deterjanlardan bahsetmişsinizde renkli ve beyazlar için farklımı kullanıyorsunuz siz ? işe yarıyormu ? ben o an markette kafama hangisi eserse onu alıyorum, fiyat olarakta abartı olmamasına dikkat ediyorum, yumuşatıcı mutlaka yumoş kullanıyorum, kokusu harika, çamaşır astığım oda dolaplar mis gibi kokuyor.
ben geldim
sabah 40 dk yürüyüş yaptım, eve gelip 20dkda egzersizle tamamladım 1 saate
yürüyüş ve egzersiz boyunca kahvaltıya kadar 1 litre su içtim, sonrada yumurta domates salatalık zeytin ve peynirden oluşan kahvaltımı yaptım. dışarda işlerim vardı biraz malum maaşlar yattı dün kredi kartı vs ödemeye çıktım yine para kalmadınasıl sıcak dışarsı anlatamam dönüşü mesafe az olmasına rağmen taksiyle yaptım yürümeye dayanamadım çünkü 43 derece gösteriyordu termometre
buarada tartıldım kızlarr 53.2 çıktımmmson 200 gr kalmış kendimi inanılmaz iyi hissediyorum, dün plaja gittik bikinimi giydim ve çok mutlu hissettim kendimi
kızlar deterjanlardan bahsetmişsinizde renkli ve beyazlar için farklımı kullanıyorsunuz siz ? işe yarıyormu ? ben o an markette kafama hangisi eserse onu alıyorum, fiyat olarakta abartı olmamasına dikkat ediyorum, yumuşatıcı mutlaka yumoş kullanıyorum, kokusu harika, çamaşır astığım oda dolaplar mis gibi kokuyor.
dikkat ederim sağol canım
aslında deterjan yerine karbonat kullanılabiliyormuş az deterjanla.
tatil yapmasaydım kıskanırdım herhalde
nerde tatil yapıyorsun canım.
53,2 çok iyi göbek falan çıkmıyordur acayip rahat hissediyorsundur
heheheşuan tatilde değilim cnm, Antalya'da oturuyoruz biz, oda tatil sayılır gibi 11 ağustosta Bodrum'a gidicez tatil için heyecanla bekliyorumm
göbek çıkmıyor evet, eskiden oturunca katlanırdı önümdecmt günü ödüllendirdim kendimi etek ve elbise aldım bide halhal satıcı kız 36 olur size dedi sarılıp öpesim geldi kızı
kızlar sabah göbişimi çektim albüme ekledim
tşk ederim cnmmçok mutlu etti bu alışveriş beni yaa , her hafta cmt pazarına gider bişeyler alırım ama buseferki inanılmaz haz verdi ödül olduğu için galiba buarada elbise de etek de 5 lira büyük ödül
cnm albümünü göremiorum arkadaş listesinde olmadığım için, gönderiyorum talep
cnm hedefim 53tü, ama dahada düşebilir yani 52 olsada oluraslında kiloya çok takılmıyorum sıkı olsun vücudum şekilli olsun gerisi sorun değil, mesela spor yaptığımız zaman yağlar kasa dönüşüyor tartı aynı kalsada vücudunda daralma sıkılaşma vs oluyor , oyüzden sıkı olayım yeter
ödül kıyafetlerimi sizinlede paylaşmak istedim çok mutlu oldum niyeyse
bu elbisem
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
bu eteğim
buda halhalım
gule gule kullan canım,cok uygunmusda mınıymıstee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?