Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Yarın haber cerıcektın heralde dıkkat et kendıne.

tamam canım onuda denerim.
yumuşatıcı niye kanser yapıyormuş?kalıntı falan kaldığı içinmi acaba
bende tavuk düşünüyordum belki çıtır sosla falan kızartırım.

evet camasır uzerınde kalıp cıltle temaz ettığı ve ıcınde kansorejen madde ıcerdığı ıcın

ben geldim

sabah 40 dk yürüyüş yaptım, eve gelip 20dkda egzersizle tamamladım 1 saate

yürüyüş ve egzersiz boyunca kahvaltıya kadar 1 litre su içtim, sonrada yumurta domates salatalık zeytin ve peynirden oluşan kahvaltımı yaptım. dışarda işlerim vardı biraz malum maaşlar yattı dün kredi kartı vs ödemeye çıktım yine para kalmadı nasıl sıcak dışarsı anlatamam dönüşü mesafe az olmasına rağmen taksiyle yaptım yürümeye dayanamadım çünkü 43 derece gösteriyordu termometre

buarada tartıldım kızlarr 53.2 çıktımmm son 200 gr kalmış kendimi inanılmaz iyi hissediyorum, dün plaja gittik bikinimi giydim ve çok mutlu hissettim kendimi

Yarın haber cerıcektın heralde dıkkat et kendıne.
dikkat ederim sağol canım

evet camasır uzerınde kalıp cıltle temaz ettığı ve ıcınde kansorejen madde ıcerdığı ıcın
aslında deterjan yerine karbonat kullanılabiliyormuş az deterjanla.

tatil yapmasaydım kıskanırdım herhalde

nerde tatil yapıyorsun canım.

53,2 çok iyi göbek falan çıkmıyordur acayip rahat hissediyorsundur

kızlar deterjanlardan bahsetmişsinizde renkli ve beyazlar için farklımı kullanıyorsunuz siz ? işe yarıyormu ? ben o an markette kafama hangisi eserse onu alıyorum, fiyat olarakta abartı olmamasına dikkat ediyorum, yumuşatıcı mutlaka yumoş kullanıyorum, kokusu harika, çamaşır astığım oda dolaplar mis gibi kokuyor.

bende yeni kullanmaya başladım renkleri soldurmuyor canlı tutuyor.deterjan kalıntısı bırakmıyor sıvı deterjanlar.
en son vernel aldım onu kullanıyorum.

supersınnn

ben sıyah ıcın ayrı kullanıyorum onun dısında leke cıkarıcı ayrı ayrı kullanıyorum ıyı oluyo

hehehe şuan tatilde değilim cnm, Antalya'da oturuyoruz biz, oda tatil sayılır gibi 11 ağustosta Bodrum'a gidicez tatil için heyecanla bekliyorumm

göbek çıkmıyor evet, eskiden oturunca katlanırdı önümde cmt günü ödüllendirdim kendimi etek ve elbise aldım bide halhal satıcı kız 36 olur size dedi sarılıp öpesim geldi kızı

36 olur zaten canım hedef kaçtı senin.

cnm hedefim 53tü, ama dahada düşebilir yani 52 olsada olur aslında kiloya çok takılmıyorum sıkı olsun vücudum şekilli olsun gerisi sorun değil, mesela spor yaptığımız zaman yağlar kasa dönüşüyor tartı aynı kalsada vücudunda daralma sıkılaşma vs oluyor , oyüzden sıkı olayım yeter

ödül kıyafetlerimi sizinlede paylaşmak istedim çok mutlu oldum niyeyse

bu elbisem

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

bu eteğim

[/URL]

buda halhalım
[/URL]

tşk ederim cnmm çok mutlu etti bu alışveriş beni yaa , her hafta cmt pazarına gider bişeyler alırım ama buseferki inanılmaz haz verdi ödül olduğu için galiba buarada elbise de etek de 5 lira büyük ödül

bende pazarlara bayılıyorum.uygun fiyatta bişeyler alınca çok mutlu oluyorum bedavaya almışım gibi
cnm albümünü göremiorum arkadaş listesinde olmadığım için, gönderiyorum talep

tamam canım

gule gule kullan canım,cok uygunmusda mınıymıstee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…