tamam canım gule gule afıyet olsun
bn 11 e kadar falan burdayım beklerım
etek pantalon nekı ben anlamadım canım ya pantalonun ustune etekmı gıyceksın
afiyet olsun canım sarma yada dolma içine bende bayılırım
bu hafta bende sarma yapıcam
güzel olur canım renklerde uyumlu
yok canım geniş pantolon etek gibi duruyorda yürürken pantolon olduğu anlaşılıyor yaa ondan bahsediyo.
suzi tesettürlü hatırladığım kadarıyla uyumlu bir başörtüsü takarsa güzel olur
heee ewet anladım ustune bol olmayan bısı gymesı lazım ama bnce ıkı tarafta bol kotu olur ama tesetturluyse dar gıyemez sanırım bn pek anlamıorm tesettur gıyımden ya:S
tamam canım gule gule afıyet olsun
bn 11 e kadar falan burdayım beklerım
canlar pantolaon etekkremıt rengı ustune beyaz bluz gıydım ama esım onay vermedı ıcımıbellı oldugu ıcın parduse malum dugun sahıbı oldugum ıcın gıyemeyecegımmm ama ustune sarı bluzgıyecegımcokdar dgl cok da bol degıl:)) foto yuklersem bakarsınız kızzzz:)))
cok sekersıznı heeee
sende öylesin
tamam foto yükle bakalım puan verelim bizmlemisin bizimle değilmisin karar verelim yarışma moduna girdim
haydı bakalımesımde bgn 1 st ızın aldı bu gun son gun ya oda basvurdu tercıhlerde yerlesememıs de gercı 85 ouan la bıleyerlesme olmuyr kaldıkı esım 64 le tercıh yaptı gercı olsun temıslıkcıde olsakkkmemur uz ıste hehehe dımı yanı parayıyatrdınmııı:)
Canım yarın bendede temızlık var maleseföğlen yedığın mısır gevreği k fleks falanmı birde aksam pilav yeme sadece bır kasık yıyebılırsın
canım kolay gelsin şu ütüyü hiç sevmiyorum en son cuma günü yaptım ama hala var
günaydın kızlar,
dün akşam çok yedim eylül hep senin yüzünden
çiğ köftede şişirdi bide turşu eşim ilk defa göbeğin bu kadar çok şişmiş dedi
suzancım selam
bugün bizde kpss başvurusu yapıcaz yapsakda kurtulsak abim diplomasını bulmuş onun gelmesini bekliyorum hemen çıkacağız
evet canm k fleks. ama akşam pilavı bir kaşıkla bırakmadım hatta kalmıştı dün akşamda yedim.. bulgur pilavı diyette yeniyor diye bende fazla yedim biraz. akşam olduğu için mi yenmiyor. tühhh bu hfta kilolar gitmicek benden hatta verdiğimide alcam kesin. yarında arkadaşların yazlığa gidiyoruz cümbür cemaat diyet falan kalmaz orda bende yaaa
bende sevmem ütüyü ama başlayana kadar başlayıncada şunuda yapayım bunudaa herşeyi ütülediğim için ütü işim hiç bitmrz bugün yine çamaşır tcam yani yine ütüü :)
aynen canım bitmiyo şu ütü sinir oluyorum bide abimde bizimle kalıyo 3 kişinin ütüsüde çok çıkıyo kafayı yiyorum.
nedense hamileliğin ilk haftalarında insanın canı çiğköfte istiyor bu birçok arkadaşımda oldu normalde sevmeyen insanların bile canı çekti. bende de olmuştu gecenin bir yarısı çiğ köfteciye göndermiştim eşimi :) ve dün benimde canım inanılmaz çiğköfte istemiştii acaba yine hamilemiyim :))
etsiz çiğ köfteci açıldı bize yakın sayılır orayı keşfedincede hafta 1 falan yiyoruz dünde yemek yepmak içimden gelmedi bide yedikten sonra çok şişiriyo.
canın çekmiştir benimde regli öncesi çok oluyordu.
belki de hamilesindir
bende etsiz çiğköfte seviyorum burdadad battal köfteci var ordan bizde alırdık zaman zaman. ayın 2 sinde regl olmuştum en son benimki normal değildir ne zaman olcağı belli olmaz :) inşallah canm istiyoruz bizde bakalım hayırlısı
inşallah canım sıkıntı yapma normal hayatına devam et stres yapınca olmuyo bizde nisanda düşünmeye başladık ilk aydan hamile kalırım sandım falan o ay migrenim acayip tuttu düşün yani belki stresden migrenim tuttu neyse 2 ay geçti ben oluruna bıraktım abim taşındı eşya taşıdık tatile giittiğimizde saunaya girdim bi baktık evlilik yıldönümümüzde hamile olduğumu öğrendim herşey kısmet
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
öyle canm bizde bu ay düşünmemeye en azından düşünmemeye çalışmaya karar verdik. bizde şubattan beri istiyoruz martta hamile kaldım ama olumsuzluklar yaşadım sonrada 3 ay ara dedi doktor şimdi zamanı işte. dediğin gibi ne zaman stresten uzak kalıyosun ozaman oluyo. ne kadar güzel bir günde öğrenmişsin. süper olmuş cnm yaaa. bende hep onu hayal ederim ya doğum gününde ya babalar gününde ya da yıldönümünde denk gelse diye. bizimkide 5 ağustos inşallahh rabbim hayırlısını verir..
hehehe bende 21 de gunum esımınde 22sı dogum gunu olursa super olur bakalım bu ay ıncırkuru ısyarayacakmızz nehırr dua nda eksık etme kız tamam mııırabbımherkesın gonlunden gcennı versın ınsl...
öyle canm bizde bu ay düşünmemeye en azından düşünmemeye çalışmaya karar verdik. bizde şubattan beri istiyoruz martta hamile kaldım ama olumsuzluklar yaşadım sonrada 3 ay ara dedi doktor şimdi zamanı işte. dediğin gibi ne zaman stresten uzak kalıyosun ozaman oluyo. ne kadar güzel bir günde öğrenmişsin. süper olmuş cnm yaaa. bende hep onu hayal ederim ya doğum gününde ya babalar gününde ya da yıldönümünde denk gelse diye. bizimkide 5 ağustos inşallahh rabbim hayırlısını verir..
hehehe bende 21 de gunum esımınde 22sı dogum gunu olursa super olur bakalım bu ay ıncırkuru ısyarayacakmızz nehırr dua nda eksık etme kız tamam mııırabbımherkesın gonlunden gcennı versın ınsl...
incir kürü yumurtalar için iyi geliyor inşalla işe yarar bende soğan kürüne başlayacağım :))
ben deniz için hazırlıklara başlayayım kızlarr görüşürüzzzz öptüm siziiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?