- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
termal sauna kemerim geldii...... yanındada termal tuz jeli var bakalım ayda 5 cm garanti diyor.. benim tanıdığım biri bununla çok incelmişti. o bütün gün takıyordu ama günde 2-3 saat yeterliymiş bakalım. birazdan dışarı çıkıcam pazara gitcez giderkne takayım daha iyi terlerim :)
Eki Görüntüle 462450 Eki Görüntüle 462451 sızce hangısi güzel kızlar alt aynı ust farklı esım sarıdan yana ıcım bellı olıyor dıye ama sızce???
sız ıstedınız dıye ekledım bakalım beyenecekmısınızzz????
beyaz o renkle daha ıyı durmus ama sana bır ıkı onerım olucak
1. badıyı ıcıne sok yanı kemerın gorunsun
2. daha sıkı toplayan sungerlı bır sutyenle kullan canım
3. cok guzel zayıflamıssın cok az kalmıs canım brawo
bgn ndn kımseler yok huhuuuuuuuuuuuuuuuu kımse yokmu zılı calıyorum dısarda kaldım yawwww haydıı yatma vaktııı gecıyor zaten neyse duyan yok ben en ıyısı otagıma cekılem ınsallahhh:121::126:
sabah
*08:00(ara nıyetıne,meto calıssın dıye)
-2 ınce dlm domates
-3 zeytın
-2 ınce dlm salatalık
-yrm ınce dlm kepek ekmegii
*10:30(komsumdaydım kahvaltımm)
-2-3 catal kızarmıs patates(8 ınce dlm fılandır)
-kalan yrm kepek ekmegi ve el kdr yufka ekmegi
-1 ceviz
-yesıl cay
*ara:yok(kahvaltım ıyıydııı)
ögle14:30 gibi yparım)
-2,5 tavuk kanat kendı yagsındabol bahartlı
-yogurtlu semız otu salatsı
-2 tane kabak cıcegı dolması (sbh doldurdum komsuma koyden geldı tapp tazeee)
ara
-yok(oglen de ıyı)
aksam(esıme fasulye pısırıyorumda)
-2-3 kasık tazefasulye
-2 oglenkı dolmadan
-2-3catal karpuz
*3 lt su
*2 kupa yesıl cay
*en az 30 dk spor yada leslıe
nasıl kızlarrrrr:113::112:
sabah
-2 ınce dlm domates
-3 zeytın
-2 ınce dlm salatalık
-1 ceviz
-yesıl cay
ara
-yok(oglen de ıyı)
-2-3 kasık tazefasulye
-2 oglenkı dolmadan
-2-3catal karpuz
*3 lt su
*2 kupa yesıl cay
canım cıceklebıse sbhnamazda toplanıp geldı yan komsumun kayın babsı getrdı hemen dolması lazm onların ondan yoktur cunku 2-3 st ıcınde soluyr ve dolmalık olmuyor sbh annemı aradımoda bahceden toplamıs yemegını yapacakmıssss yanıı kız annemden getırdıgımde ıstersen aramız yakınsa kargoıle doldurup yollayım sana ıstersen seker....supersın canım su dolmadan bnde ıstıorm ama ıstanbulda hıc goremıorm cıcek
nehır bu arada hanı dolgulu sert sutyenler varya onlardan degıl resımdekı onlar daha sert dık gosterıo ondan dedımdı
bu arada da selam eylul gelır sandım dı ama esı ewde sanırım bugunde gelemıcek nasıl oldu acaba merak edıorm
cok yorma kendını canım yaa az azyapp cok zamnda yap tmmmııı bu ayların onemıınsl...7511 rın dedıgı camasırları kullndıgım zmn daha buyuk ve ılgı cekıcı duruyorrr raht edemyrm o vakıt bende toparlayıcı takyrmm seker...inşallah faydası olur canım
canım bencede beyazla renk olarak daha uyumlu olmuş içine askılı body giyiyebilirsin.
kilonda iyi görünüyo biraz daha giderse manken gibi olacaksın
canım gömlek biraz dar onun içinde göğüsleri belirgin olmuş.
canım dün çok yoruldum kpss sınav başvurusu yaptık abimle ohh yani kurtuldum ne stres yaptı beni.
dün iki defa yarım saat uyudum sonra pazara gittim melemenlik domates aldım 10 kg eve geldim yemek falan derken aldıklarımı dolaba yerleştirdim.domatesleri rendeleyip derin dondurucuya attım.bi sürü kavanozum varda kapağım yoktu yoksa konserve yapacaktım.gece 12:30 u geçiyordu işim bitti yorgunluktan ölüyordum eşim halı saha maça gitmişti geldi 1:30-2:00 falandı yattık benim uykum kaçtı bu seferde.sabah kaltım kahvaltı yaptım sonra tekrar yattım.dün gece remen ayak bileklerim sızlıyordu pazara gittiğimde hep böyle oluyo maydonoz falan ne bulursam yıkayıp kaldırıyorum sonrada yorulouyorum.
canım cıceklebıse sbhnamazda toplanıp geldı yan komsumun kayın babsı getrdı hemen dolması lazm onların ondan yoktur cunku 2-3 st ıcınde soluyr ve dolmalık olmuyor sbh annemı aradımoda bahceden toplamıs yemegını yapacakmıssss yanıı kız annemden getırdıgımde ıstersen aramız yakınsa kargoıle doldurup yollayım sana ıstersen seker....
canımsın yaaaa yok bebegım sız yıyın dusunmen yeter valla yırım senı yemıs kadar sewındım suan
günaydın kızlar,
dün akşam çok yedim eylül hep senin yüzünden
çiğ köftede şişirdi bide turşu eşim ilk defa göbeğin bu kadar çok şişmiş dedi
suzancım selam
bugün bizde kpss başvurusu yapıcaz yapsakda kurtulsak abim diplomasını bulmuş onun gelmesini bekliyorum hemen çıkacağız
selam kızlar
çok şükür iyileştim geldim aranızdayım artık
bu sabah aç karnına tartıldım 56,500 olmuşum
hastalık döneminde hiç bişey yiyemedim midem küçüldü
artık herkes zayıfladığımı söylemeye başladı
dışarıdan fark edilmesi ve söylenmesi çok güzelmiş
bildirim
bu haftaki kg:56,500
bu hafta verilen kg:1,300
toplamda verilen kg:3,500
bu sabah:
çeyrek simit(yarımın yarısı)
1 fincan yeşil çay
öğlen:
1 kase tavuksuyu çorba
3,4 çatal melemen
1 ince ve küçük dilim çavdar ekmeği
Eki Görüntüle 462450 Eki Görüntüle 462451 sızce hangısi güzel kızlar alt aynı ust farklı esım sarıdan yana ıcım bellı olıyor dıye ama sızce???
sız ıstedınız dıye ekledım bakalım beyenecekmısınızzz????
slm kızlar
bugün sağlık adına spor adına çok güzel şeyler oldu
sabah 08:20de indim sitenin çevresine ve başladım yürüyüşe. saat 09:10 a kadar yürüdüm, derken biri durdurdu beni ve belediye tarafından gönderilen spor hocası olduğunu her çarşamba ve cuma günleri 9 ile 10 arası yürüyüş yaptığım yerdeki sahada egzersiz yapılacağını söyledi, ve hemen 5dk içersinde 15-16 kişi başladık spor hocamız eşiliğinde inanılmaz güzel geçti, müzik eşiliğinde 1 saat egzersiz yaptık, her bölgeyi ayrı ayrı çalıştırdık, karın kaslarım deli gibi yandı
o sıra belediye başkanı geldi, ve konuşma yaptı. zaten bizim yürüyüş yaptığımız yerde pzt çarşamba ve cuma günleri grup grup çocuklar toplanıyordu, kimi tenis kimi basketbol kimi de futbol çalışıyordu hocalar eşiliğinde , baktık velilere bir etkinlik yok onlarada egzersiz programı hazırlayalım dedik ve başladık bugün itibariyle dedi başkanımız
haftaya egzersiz için minder ve dambıl vericekler bize
saat 10:10 a kadar çalıştık ve bitirdik. 50dk yürüyüş 1 saat egzersiz yapmış oldum eve gelince kahvaltım yine aynıydı, çok tahıllı ekmeğimden 1 dilim yedim bugün iştahım pek yoktu.
sonra başladım temizliğe (yarın misafirim var) , 2 saate yakın temizlik yaptım, oda spor sayılır dimi
saat 2 gibi öğlen yemeğimi yedim , 2 dilim kepek ekmek arasına 1kk beyaz peynir 2 yuvarlak dilim domates koydum, yanında da ayran vardı
şimdide oturdum yarına ne pişirsem diye geziniyorum nette yardım edin banaaa
inşallah faydası olur canım
canım bencede beyazla renk olarak daha uyumlu olmuş içine askılı body giyiyebilirsin.
kilonda iyi görünüyo biraz daha giderse manken gibi olacaksın
canım gömlek biraz dar onun içinde göğüsleri belirgin olmuş.
canım dün çok yoruldum kpss sınav başvurusu yaptık abimle ohh yani kurtuldum ne stres yaptı beni.
dün iki defa yarım saat uyudum sonra pazara gittim melemenlik domates aldım 10 kg eve geldim yemek falan derken aldıklarımı dolaba yerleştirdim.domatesleri rendeleyip derin dondurucuya attım.bi sürü kavanozum varda kapağım yoktu yoksa konserve yapacaktım.gece 12:30 u geçiyordu işim bitti yorgunluktan ölüyordum eşim halı saha maça gitmişti geldi 1:30-2:00 falandı yattık benim uykum kaçtı bu seferde.sabah kaltım kahvaltı yaptım sonra tekrar yattım.dün gece remen ayak bileklerim sızlıyordu pazara gittiğimde hep böyle oluyo maydonoz falan ne bulursam yıkayıp kaldırıyorum sonrada yorulouyorum.
sabah
-2 ınce dlm domates
-3 zeytın
-2 ınce dlm salatalık
-1 ceviz
-yesıl cay
ara
-yok(oglen de ıyı)
-2-3 kasık tazefasulye
-2 oglenkı dolmadan
-2-3catal karpuz
*3 lt su
*2 kupa yesıl cay
supersın canım su dolmadan bnde ıstıorm ama ıstanbulda hıc goremıorm cıcek
nehır bu arada hanı dolgulu sert sutyenler varya onlardan degıl resımdekı onlar daha sert dık gosterıo ondan dedımdı
bu arada da selam eylul gelır sandım dı ama esı ewde sanırım bugunde gelemıcek nasıl oldu acaba merak edıorm
güzel görsupersın canım su dolmadan bnde ıstıorm ama ıstanbulda hıc goremıorm cıcek
canım cıceklebıse sbhnamazda toplanıp geldı yan komsumun kayın babsı getrdı hemen dolması lazm onların ondan yoktur cunku 2-3 st ıcınde soluyr ve dolmalık olmuyor sbh annemı aradımoda bahceden toplamıs yemegını yapacakmıssss yanıı kız annemden getırdıgımde ıstersen aramız yakınsa kargoıle doldurup yollayım sana ıstersen seker....
afıyet olsunn ohhh
ıyı olmana sevındım canım menun de cok guzel olmus
beyaz olan daha ıyı durur..
ohh oh supermıs sanırım 1 bucuk değil 3 kg verıceksın bu sekılde:))
hadı hayırlı olsun kppss:))bende senın gıbıyım herseyı hazırlarım yıkayıp kurutup-,su dönem kendını yorma dınlendırme hatta 3 aylık olana kadar..
afıyet olsun canım cok ıyı
Evet canım esım evde olduğu ıcın giremedım,girmeye yeltendım bırak sunu ya dıye mızmızlandıcok sukur gayet ıyı gectı amelıyat cok fazla bır ağrısı olmadı doktor 3 gun
rapor verdı ama sureklı telefon trafığı gıtmek zorunda kaldı haftaya carsamba dıkıs aldırıyoz aksamı da gece 24 de yola cıkıyorum bıletımı de aldım dun..He bu arada bu sabah da ben hasta kalktım bademcıkler sısmıs yutkunamıyorum
canım eşinede sanada geçmiş olsun bendede dün bi gariplik vardı bigün önce çok yoruldum ondanmı oldu anlamadım dün gözlerim yanıyordu çok halsizdim.bugünde aynıyım ama bırakmayacağım kendimi toparlıyamıyorum sonra
Tesekkur ederım canım suan esımden kötuyum :))dun gunduz sureklı uyuduk esımle ve gece yıne uykum geldı ve sankı cok kosturmusum gıbı yorgunluk vardı gece kemıklerım ağrıyordu sabahda boğazım basladı..Dun belkı ağır geldı yaptığın bugun ıstıraat et enerjı verecek yıyecekler ye canım meyve suyu falan ıc c vıtamını al:))
multivatimin veriyorum eşime faydası oluyor canım sende iç.nane limon kaynat iyi gelir boğazına.
dün akşam sadece salata yaptım başka birşey yemedim canım birşey istemedi
bugün meyva yerim belki ıspanak falan yaparım vitaminimi alırım
evde hıc vıtamın yok aslında bugun bakıcam ıyılesmessem yarın doktora gıderım söylerım,esım corba ıcıyo sadece ona kemıklı etlı yüzük corbası yapıcam(mantı gibi)o ıyı gelır bana,dun salata mı sadece yanında azcık tavuk falan yeseydın ya da et,bende hazır mınık pızza yedım evde bısey yapamadım alısverıse cıktık.Ispanak hala varmı pazarda ye canım oh bebısböle olur temel reıs gibi
evet biliyorum o çorbayı.
semizotu salatası yapmıştım ondada c vitamini varmış.
ıspanak yazında kışında çıkıyo canım
dün gece gece aklıma bulgur pilavı kısır geldi belki ikisinden birini yaparım bugün
bende netten somon tariflerine bakıyorum balıkla aram iyi değildi belki canım çeker diye
Kısır benımde canım cekıyor sankı ben hamıleymısım gıbıvede tursu allahım allahımmmmm kucuk kornıson aldık marketten nasıl yıyorm nasılbelkı kendıme bır tabaklık yaparım öğleden sonra .Balık ye ama cok faydalı mesela levrek yada ızgara yapılcak baska balık annem ıcını domates bıber soğan ınce ınce bır ıkı dıs sarımsak doğrardı ve doldururdu azıcık tuz ve zeytın yağ ıle yağlardı super olurdu cok hafıf ve sağlıklı:))ben fırında tavuğu bıle o sekılde yapıyorum esım bayılıyor
belki hamilesindir.yeni topik açarız hamilelikte ve sonrasında nasıl kilo veririz diye
karışık turşuyuda seviyorum lahana güzel oluyo geçen gün almıştım dolapta var.
geçen yıla kadar balığı çok severdim.şimdi tekrar canım çeksin diye dua ediyorum bebişim için somon faydalıymış onun için somona bakıyorum.
Ayy aman suan zamanı değil benım ıcınyok söyle dusunmustum evlendık kılo aldık verdık sımdı gelsın muabbet:))sen daha kılo vermeyı dusunmee:)cok var daha cok hem bebısını emzır sutun bol olsun her emzırme 500 kalorıymıs(çağla şıkel)demıstı sadece emzırerek bıle kılo verırsın bırazda spor hem ılla sut olsun dıye bol bol yemene gerek yok bol su ıcmen yeterlıymıs
a
ıyı olmana sevındım canım menun de cok guzel olmus
Evet canım esım evde olduğu ıcın giremedım,girmeye yeltendım bırak sunu ya dıye mızmızlandıcok sukur gayet ıyı gectı amelıyat cok fazla bır ağrısı olmadı doktor 3 gun
rapor verdı ama sureklı telefon trafığı gıtmek zorunda kaldı haftaya carsamba dıkıs aldırıyoz aksamı da gece 24 de yola cıkıyorum bıletımı de aldım dun..He bu arada bu sabah da ben hasta kalktım bademcıkler sısmıs yutkunamıyorum