Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

canım haklısın anlıyorum sen.karşılıklı tabi herşey

annen gelmiyomu yanına oda gelsin arada

canım haklısın anlıyorum sen.karşılıklı tabi herşey

annen gelmiyomu yanına oda gelsin arada

kısın yanımdaydı ama kadında sıkıldı yanı evın ıcınde dur bırde sureklı kar vardı cıkılmıyor dısarı,arabam da yokkı gezelım ıkımız ev ıcıne tıkılıp yıyıp ıcıp yattık,kısın gelır annem yazın orda denıze gırıyor balık tutuyor sıtede komsularıyla takılıyor okeyler vs..neresı daha cazıp:))

camasır yemek yatak sofra gbı ıslerım vardı

ohh oh ne yemek yaptın

zeytınyaglı patlıcan yemegı yaptım
dun sarımsaklı bulgur koftesı yapmıstım o var bıde dun hıc yenmedı

sızde neler var

sızde neler var

Kuru fasulye yaptım,esım en son yaptığımı beğenmeyıp aynı pırası gibi demıstı(ıcıne soğanıda cok koymusum cok yapmadığım bır yemek )dun aksam yarın tekrar dene bakalım dedı yaptım annemden aldım tarıfı ama fasulye acayıp dı dısı semsert kabuk ıcı ermıstı sacmasapan yanı tadı kötu değil :))dun yapamadığım mılföyu bugun yapcam allahın ıznıyleıcıne peynır koyarım dolabım cok dolu değil artık evdekılerı bıtırıyım dıyorum..

sızde neler var

ben birşey yapmadım yemek yapmakta içimden gelmiyo

esın ciğköfte alsın tursu yanında ayran offfffffff

kalbimi okudun
tamda diyodum kendi kendime bugün alsa yesek çokmu yerim diye

turşuyu çok severim geçen hafta abimlere gittiğimde taşınırken gördüğüm turşu kavanozu vardı pilavın yanına çıkardım 1 kase kimse yemedi ben yedim eşimde diyo çok seviyo falan diye beni kurtarıyo canım çekmişti napıyım

bulgur pilavı yaptırayım bi ara gelinimize yanınada turşu offff

birazdan markete gidincem alayım lahana turşusunu çok severim kornişonuda severim o tatlı biberide severim

annemde güzel turşu yapar acurlar ,yeşil domatesler, kelek,üzüm ben en iyisi hemencik gideyim en iyisi markete

Kıyamam sana ben yaöyle okurum ıcını ıste hehebende severım tursu esımde bısey olmaz cığköfteden kısırdan falan bol eksılı falan ye marulla ohhhhhhbulgurda faydalı,salgam severmısın ben bayılırım acı ama olcak ayyy acıktım hadı sen gıt markete al ye sımdı sen aserceksın:)))

akşamki menü belli oldu
şalgam sevmiyorum ben

oncelık menumde :
-07:00 ıncır suyumm 1 kayısı
-10:00
*1 haslanmıs yumurta
*2-3 dal semız otu
*3zeytın
*1 ınce dlm kepek ekmegı
*1 brdk sekersız cay
-11:00
*2 kayısı
*1 kucuk seftalı
*1 kıraz

-12:00
*2yaprak ıcı(yaprak sararken attım azıma:)

*yesıl cay

-16:00
*1 kepce guvec
*1 ymk kasıgı prınc pılavı
*3 kasık cacık
*2-3 caltal karpuz kucuk dılımm

18:00
*aksam yemegı cnm ıstemyr gene yarak saracagımıcınden yerımbıraz oglen cokoldu cunkuuuuuuuu hafta sonunaca 71lerı gormek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bgn ogle arasından sonra alısverıse cıktım awm carsı fılan 2-3 st rahat gezdık bır pantolon etegı aldım hafta sonu dugun ıcın ama kalıbı dar sanırım kı 44
beden oldu cunku ama lcw dan 40 bedene etek aldım yanıonunla aynı benden de gıbı oldu gıyınınce:)

etek pantolanun ustune de gorumcem de facto dan bluz almıs hedıye bana onu gıymeyı dusunuyorum sızce nasl olur etekpantolan kıremıt rengı bluz da beyazz sızceeeee nslll kızlarrr

etek pantalon nekı ben anlamadım canım ya pantalonun ustune etekmı gıyceksın

afiyet olsun canım sarma yada dolma içine bende bayılırım
bu hafta bende sarma yapıcam

güzel olur canım renklerde uyumlu

etek pantalon nekı ben anlamadım canım ya pantalonun ustune etekmı gıyceksın

yok canım geniş pantolon etek gibi duruyorda yürürken pantolon olduğu anlaşılıyor yaa ondan bahsediyo.

suzi tesettürlü hatırladığım kadarıyla uyumlu bir başörtüsü takarsa güzel olur

heee ewet anladım ustune bol olmayan bısı gymesı lazım ama bnce ıkı tarafta bol kotu olur ama tesetturluyse dar gıyemez sanırım bn pek anlamıorm tesettur gıyımden ya:S

heee ewet anladım ustune bol olmayan bısı gymesı lazım ama bnce ıkı tarafta bol kotu olur ama tesetturluyse dar gıyemez sanırım bn pek anlamıorm tesettur gıyımden ya:S

bende çevrede gördüğüm kadarıyla söyledim.haklısın üstü çok bol olmamalı çok darda değil arası bişey işte

eşim birazdan gelecek bende çıkayım açlıktan ölücem

sonra gelirim yine

tamam canım gule gule afıyet olsun
bn 11 e kadar falan burdayım beklerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…