Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

dusune dusune kafayı yızcem zaten yakında
annesınden ıyısındır emın ol anaları cokmu takmıs

cok cokk kötu olsa gıder demekkı yasamına devam ederken bır sorun yok dusunme bu kadar sen elınden gelenı yaptın:))

esınlemı gidiyosunuz?kendı ısını yapıyorsa ızın yapıyordur esın ama benım öyle ımkanım yok yoksa esımde gelmek cok ıstıyor:))

evet canım ben eşimden kopamıyom beraber gidiyoruz.
önce eşim serbest çalışıyordu istediği zaman izin kullanabiliyordu yaklaşık 6-7 aydır bi firma ile çalışıyo ama izin alabiliyo istediği zaman

evet canım ben eşimden kopamıyom beraber gidiyoruz.
önce eşim serbest çalışıyordu istediği zaman izin kullanabiliyordu yaklaşık 6-7 aydır bi firma ile çalışıyo ama izin alabiliyo istediği zaman

Cok sanslısınız ben de esımden kopmus olmuyorum ama yanısonucta benım durumum daha farklı kımsem yok burdaa esımın ailesıyle görusmuyoruz falan,senın abın falan orda ailenden ınsanlar var...VE bırde ben yazları denıze tatıle alıskınım suan bunalım takılıyorum evde acayip,bırde esım sabah 7 aksam 7-8 calısyor ıkı haftada bır ızın yapabılıyor....

Son düzenleme:

sefan olsun oh oh

sende haklısın canım yaa sıkılıyorsundur evde bir başına.

bence sende şanslısın eşin gayet anlayışlı neticede 1 ay yoksun

sende haklısın canım yaa sıkılıyorsundur evde bir başına.

bence sende şanslısın eşin gayet anlayışlı neticede 1 ay yoksun

Ne kadar sıkıldığımı anlatamam tv ve nette bır yere kadar belkı esım hafta sonu tatıl olsa aksam erken gelse bır nebze ama yokk ,esım anlayıslı ama bende fedakarım karsılığında onun ıcın burdayım ben yanlız basıma 1 ay uzun süre tabı ama aksam 2 saat vakıt gecırıp uyuyoruz bu yönden bakıldığında dusun bırde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…