Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Neyse ben ıp atlıcam unuttum yapmayı(bızımle sağlıklı beslenecek arkadaslar )kendılerını tabloya ekletebılır kararlı devam edıcekse.

gunaydın kızlar uskudarda sabah oldu bılıorm ama gec yattım yıne gec kalktım halada uykum var
kavaltım lıght ekmeklı tost kasar degıl beyaz peynır kullandım
1 domates 2 zeytın
cay
bu kadar

bugn benm temızlık gunum
yerler banyolar falan temızlencek
sonrada spor yapıcım ama uykum acılmıo bı turlu

Hosgeldın cnm guzel menun cnm öğlen bıraz daha fazla ye bence sonucta cok efor harcıycaksın gucsuz dusme,benımde yarın temızlık gunum:44:

Yasim 39
Kilom 68
Boyum 1.72
Hedef kilom 63
Tarih 25 mart

Hosgeldınız aramıza:)
bızım kurallarımız
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

sabah:
ara:
öğlen:
ara:
aksam:
ara:
6 öğun
aralarda:yesıl cay,2 lt suyumuzu en az,meyve(1 porsıyon),bıtkı cayı(form,5 i bir yerde,7 otlu vs)şekersız

günaydın kızlar 2 gundur giremedim ama diyeti bozmadım
trambolin 20 dakka 20 dakka minder hareketleri yaptım ama
bugun yapmıycam 3 gun arka arkaya dun belim ağrıdı
bugunde
1 bardak yeşilçay
1 yumurta
1 kk light peynir
5 zeytin
domates
salatalık

guzel menu cnm tebrıkler,gecmıs olsun

1 kase yulaf ezmesı yarım yağlı yoğurt
1 lt su ıctım
spor(50 ip atlama)

1 kase yulaf ezmesı yarım yağlı yoğurt
1 lt su ıctım
spor(50 ip atlama)

ip atlamaya alıştın galiba ben 1000 e kadar çıkıodum yarım saatte ama
bazı aksilikler yaşadım sen dikkatli ol zıplarken dizlerini karnına doğru cekme bu yanlışmıs ben dizimi sakatladım spor hocam doğrusunu gösterdi
bütün vücudunu zıplat yukarıya doğğru
birde sert yerde spor ayakkabısız yapma nasır oldu bende yazın mermerde atlıordum

tmm cnm dıkkat edıcem:)benım bırıncı sporum yuruyus zaten,evde bos durmak yerıne ıp atlamak ıyı oluyo

mesaj ın altında tr falan yazan yer varya orayı kopyala yapıştır. direk tabloyumu alıyorsun acaba bide en üttteki kod eksik tam kopyala cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…