Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

günaydın kızlar,

cuma akşam kuru fasulye pilav yedik ama akşama kadar ogün birşey yememiştim sonra gelinimizin yanına gittim abimlerin gelmesini bekledik oda bilmiyo benim durumumu açım diyemedim yemek yiyincede çok yedim.

dün sabah klasik bir kahvaltı yaptık sonra dışarı çıktık eşimle çorba içtik.

akşam pilav nuget salata yedik.

2 gündürde badem fındık yiyorum.

sabah 53,8 geldim ama o kadar yememin üzerine şişkinlikte var iyiyim galiba.

şimdi kahvaltı yapıcaz yazamam diye şimdi yazdım.

kahvaltı

1 küçük börek yarım dilim diyebilirz
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 dilimden biraz az tam tahıllı buğday ekmeği

super kılo vermıssın brawobu sekılde devam fakat aksam fındık fıstıkdan vazgecmelısın

kuru fasulye faydalı senın ıcın canım,esım bıraz önce karpuz almıs banaolleyyy..ıyı olman yeterlı canım kıloya takılma artık fazla asırı yemedığın surece guzel

Kızlar cok ısım var temızlık,utum var yıne,yemek yapıyorum fırsat bulursam yıne gelırım yarın yokum esımle dr gıdıcez sonra da gezerız bıde buz devrı 4 gıderız heraldeesım hastası fılmın..Ama sımdı bır kahve ıcıyım sonra cıkarım yarın gelemem salı gunu bılırımlerınızı yazarım tabloda:)))

evet canım uzun zamandır kuru fasulye yapmıyordum folik asit içeriyormuş.fındık bademide karıştırpı günlük 1 avuç kadar yiyorum gün içinde yoğurtta tüketiyorum ayranda.dün akşam sütçü gelmişti yoğurt yapmadan önce 2 bardak süt içtim paket süt fazla içmek istemiyorum şimdilik hafta içi mayaladığım yoğurttan yerim hafta sonuda süt içerim
yaşasın karpuz yemek

afıyet olsun canım yarasın 1 dılım yeseydın:)))

evde ekmek kalmamıştı az yedim bende zaten börekte vardı hem sabahları canım fazla birşey istemiyo.

afiyet olsun
kolay gelsin geçmiş olsun.
buz devrini bende çok severim.animasyonlara bayılıyorum git izle canım

ohh sağlıklı beslenncanın ıstemıyorsa yeme tabı ama kısıtlama o kadar

afiyet olsun
kolay gelsin geçmiş olsun.
buz devrini bende çok severim.animasyonlara bayılıyorum git izle canım

saol canım,ımplant yaptırcaz gun verıcek dr bugun tatıl yapamadık ısler yoğun yarın yapıcaz ınsallahızlerım guzelse sende gıt kocısınle

turk kahves(şekersız)ı yanında bısco..stıcks cıkolta bır kac cubuk

kilo vermemişim kızlar
2 gündür giremiyorum çok işim var şimdi çıkıcam öpüyorum hepinizi bye....

kızlar bu son bıldırımım 50,900 le (4 gundur wc gıdemedım tabı) dıyetımı tamamlıyorum ve korumaya gecıyorum
dun ve bugun fazlaca abarttım cok ıstahım vardı bu sekılde dewm edersem kılo alırım
yarından ıtıbaren dengelı yemek yemege baslıcam ...
sporumu yapıcam hergun olmasada hepınızı opuyorum aksam tekrar ugrarım

canım geçmiş olsun.

Nıye canım olasalık yok bellı olmaz test yaptırsana
bır cocuğa ya da durumu olmayan bırıne sadaka verebılırsın..

geçmiş olsun canım şimdi okudum da gerçekten ucuz atlatmışsın. havalar da sıcak mutlaka etkiliyordur deli gibi ısınıyo benim bilg,sayar da çoğu zman

sağolun kızlar geçti çok şükür
şimdiki monitörüm daha güzell
herşeyde var bi hayır derler çok doğru
ne zamandır can çekişiyordu da
müdürlerin değiştireceği yoktu..
evet eylulcum bi çocuğu sevindirebilirim sağol cnm

aaa çok güzel bi haber canım
diyet bitti sıra korumada
darısı bizim başımıza inşallah

bu hafta benden giden gr
400 gr
şuan ki kilo:57,800

gram gram gidiyor ama en azından gidiyor
metabolizmam çok zayıff çokkk

gram gramda gitse kilo verdiğim yavaş yavaş belli oluyor
dün eşimde dile getirince çook mutlu oldum
ama şuan çok kritik dönemdeyim
dün elbise denedim
36 beden oldu ama rahatsız ediyor,38 ise bol emanet gibi duruyor

ohh ne güzel kızlar kilolarınız gitmye başlamış.. inşallah benimde gider. sabah 6 da kalktım bir saat yürüyüş yaptım klasik kahvaltı yaptım 2 dilim tam buğday ekmek, şekersiz bir bardak çay , salatalık, domates, peynir, zeytin ara öğünde ceviz yicem öğle de yoğurtlu semizotu arada çilekli süt bakalımmm.. bu arada dün tartıldım 73.5 çıktım çok geç kaldım yaaa başlamak için nasıl almışım ben bu kiloları

dün biraz rahatsızdım yazamamıştım. kızlar süper koorumaya geçenler falan çok güzel yaa..

dün kahvaltı
2 bardak şekersiz çay
1 kk light peynir
3 tnae zytin
yarım salatalık domates
2 lokma tahinli açma(kahvaltıyı geç yaptık)

saat 15 gibi 1 brownie şekersiz kahve

akşam 19 da boll salata ve salçayla kavrulmuş 2 yemek kaş döğme

50 dk yürüyüş vee akşam yeşil çayy..

bu sabah
2dilim tam buğday ekmeği
1.5 kk light peynir
1 küçük salatalık
yarım domates
4 tane yeşil zeytin
yeşil çay

Son düzenleme:
slm kizlar,
haftasonu baya kosusturdugum icin yazamadim ama müthis birsey oldu ve sizinle paylasmak istedim. diyetimi tam azimle pazar gününe kadar devam ettirdim. cumartesi misafirime ve pazar günüde mangala gitmemize ragmen :)) biliyorum baya su gitmistir vücudumdan, yaglar daha ermiyordur ama pazar günü tardildigimda gözlerime inanamadim. 55,7 den 53,7ye düsmüsüm. müthis mutluyum kizlaR!

ha bu arada bi sorum olacak, regl döneminde diyete devam dimi? bu dönemlerde daha cok kilo alindigi dogrumu? istahim cok acildi bugün ama tutuyorum kendimi.. regl le alakalidir diye düsündüm.

tebrikler canim, darisi bizim basimiza

canım bi deri bi kemik kalmışsın
kocişin beğenmeyecek seni korumaya geçmen iyi olmuş

tebrikler 1 hafta sonra daha iyi olur o elbise sana
benim nikahta giyidiğim klasik bi elbise var kilo vermeye başladığımda onu denerdim

tebrikler canım çok iyi
reglide de aynı devam ediyoruz

kızlar dün akşam biber dolması yedim saymadım kaç tane olduğunu ama çok yedim sonra biraz uyudum kalktım biraz yürüyüş yaptık abimle karşılaştık ona gittik yoğurtlu makarna vardı yedim sonra biraz zaman geçti abim yemek yeptı karışık kızartma aızıkta ondan aldım.çok güzel görünüyordu mis gibi kokuyordu
kendime inanamadım
çok abarttım hafta içi daha az olacak yoksa kendimi düşünemiyorum

sabah
1 kk peynir
3 siyah zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates salatalık

ara
1 kase az yulaflı yoğurt

şimdi
1 avuç fındık badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…