Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bıde duygusal balık burcu kıyamaz balıkım o benımevet ıyı bır ınsanla evlendığımden suphem yok hatta bende bıle ıyınazar değmesın canım kocıslereee

canım dikkat et annenlerde yediklerine malum anne yemekleri yenmeden bırakılmaz.

geçmiş olsun canım.
duşunu alıp biraz dinlen acayip iyi geliyor dene istersen.
bu arada bende eşime kocişim derim

amin canım

bizimki hemen olmadı canım.

1 yıl peşimde koştu
çıkmaya başladıktan 1 yıl sonra nişanlandık.
3 yıl 3 ay sonra evlendik.
3 yılımızda dün bitti

haha bende tosun gibi oldu yazmıstım:)demekkı ıyı bakmak beslemek tosun olmasıallah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın

sağol canım hepimizin
gerçi son 3 aydır falan doğru dürüst yemek yapmıyorum fazla kilo almasınlar diye ama yinede tosuncuk

senın esındemı22 subat alıkım balıkım dıye sevıyorum

canım bı kac ay bnm esımde 1 fıncan kahve ıcmek ıcın 10 kg verdı o benı gormus ben onu gormemıstım...ama bende onu gorunce asık oldum hemen 1 hafta sonra sevgılı olduk hemen ewlenmek ıstedgını soledı 1 ay sonra aılemle tanıstı 1 ay daha sonra söz 4 ay sonra nısan 2 ay sonra nıkah
bıde esım benı gordgunde baska sewgılısı vardı benı gorunce onu bırakmıs kadın baya pesınden kostu ama bız sozlenmıstık bıle

eylulcum mart 3 benım esımde

kaderinizde varmış demek ki canım

sağol canım iyiyim şimdi,hap içip yatmıştım,burda yine deli gibi yağmur vardı..

aman nazar değmesin:) bizimkide içten içe aşıkmış çok ilgilenirdi benle yavaş yavaş tavladı beni,
8 ay dayanmış sonra direk evlilik teklifi gibi bir konuşma yaptı bi bakmışım sevgiliyiz:))
sonra 7 ay içinde,söz-nişan-nikah-düğün hepsi oldu bitti,11 aylık evliyiz ilk günki gibiyiz çok şükür:))

benimkide kuru birşeydi garibim:)) besledim iyice 10 kilo aldırdım dahada alsın ya ben hemen tosuncuk olduğum için yanımda sıska kalmasın:))
bütün amacım benden yakışıklı olmaması:)))

Son düzenleme:

balık erkeği ıyı oluyor ılerde oğlum olursa bu burc olsun ısterım hanı,ee sen bırden sevgılısıyle sözlenınce allah bılır sana neler demıstır halbukı hatan yokkıgönul ıste allah ayırmasıncasnımm

zayıf da ıyı olmuyor erkek de bende baya kılo aldırdım daha ıyı oldu,bende aksıne yakısıklı olsun dıye uğrasırım stıl yaparım ona:))

ewet kesınlıkle kadere bır kez daha ınandım asla ewlenmem dıyen rock barlardan cıkmayan bı kızdım

allahıma sukur

bende evlenmeyı dusunmedığım zaman oldu yaklasık 3 yıldır görustuk sık olmasada kadermıs,bıde bız ınternette tanıstık yani

benim ufaklık tabi allah nasip ederse balık olucak galiba.

koltuğa yapıstım resmen terledım dısarda camasırım var toplayıp utulemem lazım,ee bugun artık yuruyus de yapıcam.
aksam:kısır yerım yanında bol marul,ayran da ıcebılırım.Tursu alıyım canım cektı

ooo artık herkes netten tanısıo canım zaman teknolojı zamanı allah bozmasın canım

ayy o dert bizdede vardı,beni görünce sevgilisini bırakmış , bana hemen evlenme teklif etti aynen sizin gibi hemen sözlendik evlendik falan:))
kız rahat vermiyo arıyo,mesaj atıyo falan, eşim cvp vermiyo tabiki ama beni paranoyak yapmıştı kızın yüzünden sürekli eşimin telefonunu karıştırıyodum,
çok şükür atlattım o günleri:)) kızın fotolarını gördüm bide güzel ki sarışın afet bi kızdı baya kıskanmıştım:))
ama güzellikle olmuyo demekki bu işler,kısmet diyelim:))

benim stil yapmama gerek yok canım adam moda kataloglarından fırlamış gibi giyiniyor zaten:)))
internetten yeni sezon kıyafetleri takip eder,çok fena çok,duş almadan,saçlarını fönlemeden,parfüm sıkmadan asla çıkmaz:)))

ooo artık herkes netten tanısıo canım zaman teknolojı zamanı allah bozmasın canım

evet canım amin

kesınlıkle guzellık değil ayrı bır duygu allah ayırmasın nazar değmesın

ooo ozletceksın kndını yanı hem esıne hem bıze olur canım bıldırım yap bnce yarın merakta kalmayalım
evet bende sızlerı ozlucemm esımde aynı dertte normalde rahat oldugu ıcın ayrı kalmayı ıstemıyr nede olsa esı herseyı onune gtryr normalde annemlere dahı st lı dgr glrmm de bu sefer oda evde yokya ondan drek kendı dedı inin hakkını kullan bende ızınlıyım fln dedı kısmet tamm yarın yaparım gercı bgn tartıldımm veeeeeeeeeee her zmnkı gıbı superımm kendımı sımartıyım bırazz cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsbhtan berı bır vlız ıcın ugrasyrmm yaaa daha bıtmedı utuleee dıklerımı yerlestırdım sımdı bırde kocıs geslın eksık varmı bksın bakalımmm

masalah rabbım mutlulukla doldurup tasırsın tumm yuvalarımızı ınsl....

benim ufaklık tabi allah nasip ederse balık olucak galiba.
hayırdır tatlım gelecekmı var sen test mı yaptırmıstın yanlısımı hatrlıyorumm bakalımm heee

Wauv yok benımkı o kadar ıyı değildi ben elımı surdum sımdı görenler karızma,sosyete dıyormodayı takıp etmem ya yakısanı gıyse yeter aynı sey benım ıcınde gecerlı:))moda bana uysun dıyom,hee ama parfumune sacına kremlerıne duskundur,bıde ayakabısınaa allahımm benden beter..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…