• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

evet tatlım,işe başladımya ne bulursam yiyiyorum,akşam salata yapcam ve yoğurt yicem kafaya koydum:))))

kızz sen ne fenasın:)) benim eşimde sağolsun mutfağa taşır,bırak ben yaparım desemde bırakmaz,
hasta olduğumda ilgilenir( beceremez ama olsun çok şeker davranışları oluyor)
mesela bugün biraz halsizdim öğleden sonra işe gitmedim,telefon açıyor iyimisin aşkım keşke yanında olabilseydim falan diyo:)))
aman eşlerimize nazar değmesin hepimiz iyi adamlarla evlenmişiz valla.

bıde duygusal balık burcu kıyamaz balıkım o benım:9:evet ıyı bır ınsanla evlendığımden suphem yok hatta bende bıle ıyı:52:nazar değmesın canım kocıslereee:60:

nasılsınız bakalım bende utuyu yenı bıtırdım yarın yozgata gıdecegımmm gercı dun geldımm ama bgn valız hazırlayıpyarın cuma namazından sonra tekrar gdcgımm kocıs bırakacak oda ızne cıkıyor ben annemlere oda aklı nereye eserse 2-3 gun ayrı takılacagızz:12::12:ben bıldırımımı yarın sbh yapsam olurmu kısceler yozgat ta annemlerde net yokda sızce nslolur :34:

canım dikkat et annenlerde yediklerine malum anne yemekleri yenmeden bırakılmaz.

selam kızlar bugün biraz halsizdim öğleden sonra izin aldım evdeyim şu an:))

sabah kahvaltısı:
aç karınla gittim işe,kociş simit poğaça göndermiş odama:)))
ama sadece yarım simit-şekersiz çay içtim.

ara: şekersiz kahve-2 bardak çay

öğlen yemeği:
1 küçük tabak mantarlı pilav( pirinçi az)
ara: 1 yeşil elma

geçmiş olsun canım.
duşunu alıp biraz dinlen acayip iyi geliyor dene istersen.
bu arada bende eşime kocişim derim :27::27:

ewet belkıde bu hafta son haftam olabılır esımde dun kemı torbası dedı bana tek elıyle ellerımı dıger elıyle ayaklarımı tutarak poset gbı kaldırıp ordan oraya tasıdı :33: rezıl oldum:52:
allah mutlulugumuzu bozmasın amın canım cok sevıyorum gercekten ılk goruste asık olmustuk cok cabuk ewlendık allah sevvenlerı ayırmasın ınsallah
amin canım:16::nazar:

bizimki hemen olmadı canım.

1 yıl peşimde koştu
çıkmaya başladıktan 1 yıl sonra nişanlandık.
3 yıl 3 ay sonra evlendik.
3 yılımızda dün bitti :nazar::nazar:

haha bende tosun gibi oldu yazmıstım:)demekkı ıyı bakmak beslemek tosun olması:51:allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın:nazar:

sağol canım hepimizin :nazar:
gerçi son 3 aydır falan doğru dürüst yemek yapmıyorum fazla kilo almasınlar diye ama yinede tosuncuk :27:

canım dikkat et annenlerde yediklerine malum anne yemekleri yenmeden bırakılmaz.

geçmiş olsun canım.

1 yıl peşimde koştu

gerçi son 3 aydır falan doğru dürüst yemek yapmıyorum fazla kilo almasınlar diye ama yinede tosuncuk :27:

senın esındemı:52:22 subat alıkım balıkım dıye sevıyorum:60:

canım bı kac ay bnm esımde 1 fıncan kahve ıcmek ıcın 10 kg verdı :ssz: o benı gormus ben onu gormemıstım...ama bende onu gorunce asık oldum hemen 1 hafta sonra sevgılı olduk hemen ewlenmek ıstedgını soledı 1 ay sonra aılemle tanıstı 1 ay daha sonra söz 4 ay sonra nısan 2 ay sonra nıkah:52:
bıde esım benı gordgunde baska sewgılısı vardı benı gorunce onu bırakmıs:ssz: kadın baya pesınden kostu ama bız sozlenmıstık bıle:33:

eylulcum mart 3 benım esımde

canım bı kac ay bnm esımde 1 fıncan kahve ıcmek ıcın 10 kg verdı :ssz: o benı gormus ben onu gormemıstım...ama bende onu gorunce asık oldum hemen 1 hafta sonra sevgılı olduk hemen ewlenmek ıstedgını soledı 1 ay sonra aılemle tanıstı 1 ay daha sonra söz 4 ay sonra nısan 2 ay sonra nıkah:52:
bıde esım benı gordgunde baska sewgılısı vardı benı gorunce onu bırakmıs:ssz: kadın baya pesınden kostu ama bız sozlenmıstık bıle:33:

kaderinizde varmış demek ki canım:16:

geçmiş olsun canım.

1 yıl peşimde koştu

sağol canım iyiyim şimdi,hap içip yatmıştım,burda yine deli gibi yağmur vardı..

aman nazar değmesin:) bizimkide içten içe aşıkmış çok ilgilenirdi benle yavaş yavaş tavladı beni,
8 ay dayanmış sonra direk evlilik teklifi gibi bir konuşma yaptı bi bakmışım sevgiliyiz:))
sonra 7 ay içinde,söz-nişan-nikah-düğün hepsi oldu bitti,11 aylık evliyiz ilk günki gibiyiz çok şükür:))

benimkide kuru birşeydi garibim:)) besledim iyice 10 kilo aldırdım dahada alsın ya ben hemen tosuncuk olduğum için yanımda sıska kalmasın:))
bütün amacım benden yakışıklı olmaması:)))

Son düzenleme:

balık erkeği ıyı oluyor ılerde oğlum olursa bu burc olsun ısterım hanı,ee sen bırden sevgılısıyle sözlenınce allah bılır sana neler demıstır halbukı hatan yokkı:52:gönul ıste allah ayırmasın:nazar:casnımm

aman nazar değmesin:) bizimkide içten içe aşıkmış çok ilgilenirdi benle yavaş yavaş tavladı beni,
8 ay dayanmış sonra direk evlilik teklifi gibi bir konuşma yaptı bi bakmışım sevgiliyiz:))
sonra 7 ay içinde,söz-nişan-nikah-düğün hepsi oldu bitti,11 aylık evliyiz ilk günki gibiyiz çok şükür:))

benimkide kuru birşeydi garibim:)) besledim iyice 10 kilo aldırdım dahada alsın ya ben hemen tosuncuk olduğum için yanımda sıska kalmasın:))
bütün amacım benden yakışıklı olmaması:)))

zayıf da ıyı olmuyor erkek de bende baya kılo aldırdım daha ıyı oldu,bende aksıne yakısıklı olsun dıye uğrasırım stıl yaparım ona:))

ewet kesınlıkle kadere bır kez daha ınandım asla ewlenmem dıyen rock barlardan cıkmayan bı kızdım

:32: allahıma sukur

bende evlenmeyı dusunmedığım zaman oldu yaklasık 3 yıldır görustuk sık olmasada kadermıs,bıde bız ınternette tanıstık yani:17:

balık erkeği ıyı oluyor ılerde oğlum olursa bu burc olsun ısterım hanı,ee sen bırden sevgılısıyle sözlenınce allah bılır sana neler demıstır halbukı hatan yokkı:52:gönul ıste allah ayırmasın:nazar:casnımm

benim ufaklık tabi allah nasip ederse balık olucak galiba.

koltuğa yapıstım resmen terledım dısarda camasırım var toplayıp utulemem lazım,ee bugun artık yuruyus de yapıcam.
aksam:kısır yerım yanında bol marul,ayran da ıcebılırım.Tursu alıyım canım cektı:52:

zayıf da ıyı olmuyor erkek de bende baya kılo aldırdım daha ıyı oldu,bende aksıne yakısıklı olsun dıye uğrasırım stıl yaparım ona:))

bende evlenmeyı dusunmedığım zaman oldu yaklasık 3 yıldır görustuk sık olmasada kadermıs,bıde bız ınternette tanıstık yani:17:

ooo artık herkes netten tanısıo canım zaman teknolojı zamanı allah bozmasın canım :10:

ayy o dert bizdede vardı,beni görünce sevgilisini bırakmış , bana hemen evlenme teklif etti aynen sizin gibi hemen sözlendik evlendik falan:))
kız rahat vermiyo arıyo,mesaj atıyo falan, eşim cvp vermiyo tabiki ama beni paranoyak yapmıştı kızın yüzünden sürekli eşimin telefonunu karıştırıyodum,
çok şükür atlattım o günleri:)) kızın fotolarını gördüm bide güzel ki sarışın afet bi kızdı baya kıskanmıştım:))
ama güzellikle olmuyo demekki bu işler,kısmet diyelim:))

benim stil yapmama gerek yok canım adam moda kataloglarından fırlamış gibi giyiniyor zaten:)))
internetten yeni sezon kıyafetleri takip eder,çok fena çok,duş almadan,saçlarını fönlemeden,parfüm sıkmadan asla çıkmaz:)))

ooo artık herkes netten tanısıo canım zaman teknolojı zamanı allah bozmasın canım :10:

evet canım amin:nazar:

ayy o dert bizdede vardı,beni görünce sevgilisini bırakmış , bana hemen evlenme teklif etti aynen sizin gibi hemen sözlendik evlendik falan:))
kız rahat vermiyo arıyo,mesaj atıyo falan, eşim cvp vermiyo tabiki ama beni paranoyak yapmıştı kızın yüzünden sürekli eşimin telefonunu karıştırıyodum,
çok şükür atlattım o günleri:)) kızın fotolarını gördüm bide güzel ki sarışın afet bi kızdı baya kıskanmıştım:))
ama güzellikle olmuyo demekki bu işler,kısmet diyelim:))

kesınlıkle guzellık değil ayrı bır duygu allah ayırmasın nazar değmesın:nazar:

ooo ozletceksın kndını yanı hem esıne hem bıze olur canım bıldırım yap bnce yarın merakta kalmayalım
evet bende sızlerı ozlucemm esımde aynı dertte normalde rahat oldugu ıcın ayrı kalmayı ıstemıyr nede olsa esı herseyı onune gtryr normalde annemlere dahı st lı dgr glrmm de bu sefer oda evde yokya ondan drek kendı dedı inin hakkını kullan bende ızınlıyım fln dedı kısmet tamm yarın yaparım gercı bgn tartıldımm veeeeeeeeeee her zmnkı gıbı superımm kendımı sımartıyım bırazz cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:12::12::12::12:sbhtan berı bır vlız ıcın ugrasyrmm yaaa daha bıtmedı utuleee dıklerımı yerlestırdım sımdı bırde kocıs geslın eksık varmı bksın bakalımmm

geçmiş olsun canım.

1 yıl peşimde koştu

masalah rabbım mutlulukla doldurup tasırsın tumm yuvalarımızı ınsl....

benim ufaklık tabi allah nasip ederse balık olucak galiba.
hayırdır tatlım gelecekmı var sen test mı yaptırmıstın yanlısımı hatrlıyorumm bakalımm heee

benim stil yapmama gerek yok canım adam moda kataloglarından fırlamış gibi giyiniyor zaten:)))
internetten yeni sezon kıyafetleri takip eder,çok fena çok,duş almadan,saçlarını fönlemeden,parfüm sıkmadan asla çıkmaz:)))

Wauv yok benımkı o kadar ıyı değildi ben elımı surdum sımdı görenler karızma,sosyete dıyor:60:modayı takıp etmem ya yakısanı gıyse yeter aynı sey benım ıcınde gecerlı:))moda bana uysun dıyom,hee ama parfumune sacına kremlerıne duskundur,bıde ayakabısınaa allahımm benden beter..

Son düzenleme:
Back