haha bende acıyorum ben yaparım dıyorum ama ıcınde var yardım etmek ee etsın dıyorum alıssın bazen,hasta numarası yaparım ıns okumaz burayıılgılensın cok dıyee o sekıl varya nerdeyse ayağında sallar uyutur önceden hasta numarası annemeydı bıde okula gıtmemek ıcındı tepesır tozu bıle ıctım atesım cıksın dıye (ama cıkmadı o ayrı)ılgıye asık bır ınsanımm,bırazda bencılım...hep ben hep ben cok derım esım kızar
çok fenasın kız ben gebersem hastaıktan yıne esımın ıc camasırına kadar ayagına getırırım bornozunu alır asarım
sen cok fenasın ahahahha
ay sen çok cadıymışsın ben hiç numara yapamam başım ağrıyor desem ne yapacağını şaşırır malum migrenim var ve tutunca baya kötü oluyorum.yorulunca ayağıma masaj yapar elinden geleni yapar bana değer verir Allaha şükürler olsun.
gidip alır herşeyini sen fazla düşüyorsun kocanın üzerine galiba.
bebek gbı bakıyorum ona bazen azarı yıo ama olsuncanım esım gec gelıo cok asırı calısıo ve cok moralsız o yuzden bırazda
dikkat et canım bu günlerde yat dinlen,hiç bir iş yapma...sağol canım eşimede söylüyorum çoğu kişi ayarlamaya çalışıyo evlilik yıl dönümünde süpriz olsun diye bizede Allahın süprizi
canım bugün yine aile hekimine gittim henüz yiyecekler için birşey sormadım hem ben hiç lıght ürün kullanmıyorum ki
tekrar kan tahlili yaptırdım aradan 1 hafta falan geçsinde özele gitmeyi düşünüyorum.daha çok erken dedi doktor yarın sonuçlara bakacak düşük riski olabilir bu sıralarda dedi.hayırlısı yani hafta sonu o kadar eşya taşıdım eşyaları sağa sola çektik o zamanlar düşünmüştüm hamileysem çocuk nasıl bu tempoda duracak diye .ben dikkat etmeye çalışırım ama Allah nasip etmezse elimden birşey gelmez hakkımızdan hayırlısı Allah yardımcımız olsun
Merhaba arkadaslar, bende yeniyim bu sitede ve benimde kilo sorunum var.
bende sizin gibi evlendikten sonra kilo alanlardanim. Aslinda bi kac gündür yazdiklarinizin takibindeyim, eski yazilari okudum :) okuduklarim beni baya azimlendirdi, baya bi motive oldum.. hatta dün bi azimle isden sonra, evi temizledim (kalori yakicam ya), yetmedi bide 1 saat tempolu yürüyüse ciktim, yürüyüsden sonra bide asansörü kullanmayip merdivenle ciktim.. aksamda bol bol su ictim. herhalde baya kalori yakmisimdirda, spor disinda napsam? nasil gider bu kilolar?
zeera cok tskler ayrintili bilgi icinaalllah iyce gaza geldim..
yaparim yaparim.. bugün sabahla baslim mesala.. valla arkadaslar bana galiba böyle "ekip isi" gerekiyo, birden heycanlandim :)
sabah
bir bardak su ictim (ilik degildi) yarindan sonra ilik icerim artik
bi dilim kücücüüük kepek ekmegi, yagsiz beyaz peynirle
bide saat 10:00da 2 tane kayisi yedim
ama karnim gurul gurul.. dünde saat 5den sonra yemedim cünkü(
afıyet olsun dun zaten bı gıttın bıda gelmedın dedım kesın kaptrdı kndını ıse bugun bnde ole olcam sanırım
kesın 2 kılo werdın he solıyım utu erıtıo:18:
oh baya bı doyurucuymus kahvaltın haff ve doyurucu
ama ama ama nıye gemıyosun hep buraya ozledım ya
oh bak o ekmekten ye hep sekerım tam tahıl artık kepeklı yeme ama beyaz ekmekte yemen lazım yemıceksende pılv yersın doktorun sana dıyet versın ne yemen gerektgını benm arkadasım hergun
1 avuc karısık kuruyemıs yıyodu mesela oda cok ınce bı kızdı dıyet yapıoduk bırlıkte bı anda hamıle kalmıstı ama hamılelıkte bıle abartmıyodu herseyden yıyodu az az
ınsallah saglıklı bı hamılelık olur canım
kızlar ben dun aksam yemegı yemedım bıraz moralım bozuktu
sonra esımın ısrarıyla dondrma yedım almıs gelmıs mc den...
kahvaltım hslanmıs yumurta
kk peynır
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek 1 parcada beyaz ekmek
bugun cok mutkuyum dun gece baya moralsızdım
tamam cok yardımcı bana ama bende hızmet ederım,ilgilenirim..cok calısıyor sabah:7 aksam:8,bıraz acımasızım yapı olarak,kıyamam ama bazen..
Onlarıda yapar salatayı falan guzel yapar kucuk kucuk doğrar bıde yapmaktan zevk alıyor,bıber fıdelerını sular capalar sever oksarel kadar ama değer verıyor buyutup yıcem dıyor saclarımı kuruturken yardım eder ona french yapmayı öğretcem ama oje kokusunu sevmıyor bıde carsafı aksam değiştirirm esım de yardım etsın dıye hayat paylasınca guzel cunku
o zaman oda yaşlanacak ve nasıl alıştırırsan öyle gidiyor.o benım ıcın bızım ıcın canını dısıne takıp calısıo bn onun ayagına 3 5 bısı gotrmusum cokmu bazen of pof yapıorm ama sonra pısman oluyorum ewdeyım calısmıyorum okadarda yapım ılerde yaslanınca yardımcım olur belkı sımdılık gencım
esın memnunsa dewm et ahahahah
kızlar kalan son donerıde suan yıyorum
ekmesız falan az bısı 4 5 yaprak hındı doner oglen menum
dikkat et canım bu günlerde yat dinlen,hiç bir iş yapma...
canım akşam yememen güzel ama sabah kahvaltını daha sağlıklı yap bence çok az yemişsin,kahvaltında haşlanmış yumurta,zeytin,yeşillik falan olsun.
senin bu hallerini iyi görmüyom canım depresyona giriyor gibisin toparla kendini yoksa terliği elime alıcam dövcem artık seni:)
bide içmiş utanmadan,aç karınla içilmez kızz yanında meze koysaydın ya:))))
ay sen çok cadıymışsın ben hiç numara yapamam başım ağrıyor desem ne yapacağını şaşırır malum migrenim var ve tutunca baya kötü oluyorum.yorulunca ayağıma masaj yapar elinden geleni yapar bana değer verir Allaha şükürler olsun.
gidip alır herşeyini sen fazla düşüyorsun kocanın üzerine galiba.
salata benimkide güzel yapar ama küçük değil öyle sevmiyoruz biz.bazen mutfakta en küçük birşey için onu çağırırım seni göremiyorum özlüyorum derim malum mutfakta daha çok vaktimiz geçiyo oda kıyamaz
o zaman oda yaşlanacak ve nasıl alıştırırsan öyle gidiyor.
ama sevgi önemlisi sen severek yapıyorsun çok şanslı eşlerimiz var Allah mutluluğunuzu eksik etmesin tatlım
afiyet olsun canım.ilk sayfaya baktımda sen baya kilo vermişsin dikkat et.
selam kızlar bugün biraz halsizdim öğleden sonra izin aldım evdeyim şu an:))
sabah kahvaltısı:
aç karınla gittim işe,kociş simit poğaça göndermiş odama:)))
ama sadece yarım simit-şekersiz çay içtim.
ara: şekersiz kahve-2 bardak çay
öğlen yemeği:
1 küçük tabak mantarlı pilav( pirinçi az)
ara: 1 yeşil elma
kızlar kalan son donerıde suan yıyorum
ekmesız falan az bısı 4 5 yaprak hındı doner oglen menum
yazık kız bız ewdeyız nasılsa ıyı bakalım onlara
salata benimkide güzel yapar ama küçük değil öyle sevmiyoruz biz.bazen mutfakta en küçük birşey için onu çağırırım seni göremiyorum özlüyorum derim malum mutfakta daha çok vaktimiz geçiyo oda kıyamaz
o zaman oda yaşlanacak ve nasıl alıştırırsan öyle gidiyor.
ama sevgi önemlisi sen severek yapıyorsun çok şanslı eşlerimiz var Allah mutluluğunuzu eksik etmesin tatlım
afiyet olsun canım.ilk sayfaya baktımda sen baya kilo vermişsin dikkat et.
nasılsınız bakalım bende utuyu yenı bıtırdım yarın yozgata gıdecegımmm gercı dun geldımm ama bgn valız hazırlayıpyarın cuma namazından sonra tekrar gdcgımm kocıs bırakacak oda ızne cıkıyor ben annemlere oda aklı nereye eserse 2-3 gun ayrı takılacagızzben bıldırımımı yarın sbh yapsam olurmu kısceler yozgat ta annemlerde net yokda sızce nslolur
selam kızlar bugün biraz halsizdim öğleden sonra izin aldım evdeyim şu an:))
sabah kahvaltısı:
aç karınla gittim işe,kociş simit poğaça göndermiş odama:)))
ama sadece yarım simit-şekersiz çay içtim.
ara: şekersiz kahve-2 bardak çay
öğlen yemeği:
1 küçük tabak mantarlı pilav( pirinçi az)
ara: 1 yeşil elma
bebek gbı bakıyorum ona bazen azarı yıo ama olsuncanım esım gec gelıo cok asırı calısıo ve cok moralsız o yuzden bırazda
tamam cok yardımcı bana ama bende hızmet ederım,ilgilenirim..cok calısıyor sabah:7 aksam:8,bıraz acımasızım yapı olarak,kıyamam ama bazen..
yazık kız bız ewdeyız nasılsa ıyı bakalım onlara
geç gelince o saatte iş yaptırmak olmaz tabi erken saatte olsa gözünün yaşına bakmam diyosun
tabiki canım o kadarda ilgisiz değiliz seversemde kızarsamda hemen yansıtırım.
ben iyi bakıyorum tosuncuk olduyemeklerime düzenime bayılır yani.
üzerinede çok titrerim düşkünümdür oda öyle
bugun karbonhıdrat yuklenmıssın canım dıkkat ettt
Valla esım genelde cayı getırır göturur ama bulasık makınesıne koymaz yapıyımmı der yok ben yaparım derım,bu konularda cok cok sanslıyım cunku saolsun bazen ayakabıma kadar bağcığını bağlar bana o derece yardımcıııı:))
geç gelince o saatte iş yaptırmak olmaz tabi erken saatte olsa gözünün yaşına bakmam diyosun
tabiki canım o kadarda ilgisiz değiliz seversemde kızarsamda hemen yansıtırım.
ben iyi bakıyorum tosuncuk olduyemeklerime düzenime bayılır yani.
üzerinede çok titrerim düşkünümdür oda öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?