evet bende sızlerı ozlucemm esımde aynı dertte normalde rahat oldugu ıcın ayrı kalmayı ıstemıyr nede olsa esı herseyı onune gtryr normalde annemlere dahı st lı dgr glrmm de bu sefer oda evde yokya ondan drek kendı dedı inin hakkını kullan bende ızınlıyım fln dedı kısmet tamm yarın yaparım gercı bgn tartıldımm veeeeeeeeeee her zmnkı gıbı superımm kendımı sımartıyım bırazz cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsbhtan berı bır vlız ıcın ugrasyrmm yaaa daha bıtmedı utuleee dıklerımı yerlestırdım sımdı bırde kocıs geslın eksık varmı bksın bakalımmm
masalah rabbım mutlulukla doldurup tasırsın tumm yuvalarımızı ınsl....
hayırdır tatlım gelecekmı var sen test mı yaptırmıstın yanlısımı hatrlıyorumm bakalımm heee
kızlar ben sızı cok merak edıyorummmm
zayıf da ıyı olmuyor erkek de bende baya kılo aldırdım daha ıyı oldu,bende aksıne yakısıklı olsun dıye uğrasırım stıl yaparım ona:))
bende evlenmeyı dusunmedığım zaman oldu yaklasık 3 yıldır görustuk sık olmasada kadermıs,bıde bız ınternette tanıstık yani
ayy o dert bizdede vardı,beni görünce sevgilisini bırakmış , bana hemen evlenme teklif etti aynen sizin gibi hemen sözlendik evlendik falan:))
kız rahat vermiyo arıyo,mesaj atıyo falan, eşim cvp vermiyo tabiki ama beni paranoyak yapmıştı kızın yüzünden sürekli eşimin telefonunu karıştırıyodum,
çok şükür atlattım o günleri:)) kızın fotolarını gördüm bide güzel ki sarışın afet bi kızdı baya kıskanmıştım:))
ama güzellikle olmuyo demekki bu işler,kısmet diyelim:))
evet canım amin
kesınlıkle guzellık değil ayrı bır duygu allah ayırmasın nazar değmesın
ooo artık herkes netten tanısıo canım zaman teknolojı zamanı allah bozmasın canım
bende bazen merak ediyorum o kadar yazışıyoruz kim diye
eşimin ailesi çevresi eşimin şimdiki halini daha çok beğeniyo sitilini falan.sen evlendikten sonra daha yakışıklı oldun diyorlar.eşimin saçları kıvırcık ve omzuna kadar geliyordu onu tanıdığımda uzun saçı sevmediğim için çıkmaya başladığımızda saçlarını kestirmişti süpriz yapmıştı
evlenilecek bide eğlenilecek kızlar var.
eşine o kız o izlenimi vermiş demekki
evet canım, bende güzelim ama o daha bi havalı duruyordu,ama karaktersizin tekiymiş eşime sorduğumda biraz anlatmıştı.
bi yerlere gelebilmek için birilerinin yatağından geçmeye çalışan kızlardanmış,eşimde zaten ciddi olarak görüşmüyomuş kızla:)))
evet suzancım bebısı olucak allah ızın verırse,ama nazar değmesın dıye cok bahsetmemeye calısıyoruz cunku daha erken bebıs mınık
bende bazen merak ediyorum o kadar yazışıyoruz kim diye
eşimin ailesi çevresi eşimin şimdiki halini daha çok beğeniyo sitilini falan.sen evlendikten sonra daha yakışıklı oldun diyorlar.eşimin saçları kıvırcık ve omzuna kadar geliyordu onu tanıdığımda uzun saçı sevmediğim için çıkmaya başladığımızda saçlarını kestirmişti süpriz yapmıştı
evlenilecek bide eğlenilecek kızlar var.
eşine o kız o izlenimi vermiş demekki
yaaaaaaaaaaaaaaa çokk sevındımmm darısı banaaaaaaaaaaaaaa ınsl........rabbım tamamına erdırsınnnnnnnnn nehırcımmmmmmmmmmmmmmmmm cok sukur rabbım herseyı ayarlaıyor o kdr ev tasıdı esya tasıdı ne kdrlıkmıs tam olarakk pekıııı abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwnehır
kızzzzzzzzzzz suzaaaannnn senin yazdıkların bana enerji veriyoooooo biliyonmuuuuuuuuuu:)))
hayırdır tatlımmm nasıl basarıyoruummm onu yaffffffffffffff
yaaaaaaaaaaaaaaa çokk sevındımmm darısı banaaaaaaaaaaaaaa ınsl........rabbım tamamına erdırsınnnnnnnnn nehırcımmmmmmmmmmmmmmmmm cok sukur rabbım herseyı ayarlaıyor o kdr ev tasıdı esya tasıdı ne kdrlıkmıs tam olarakk pekıııı abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwnehır
sadece elma olmaz aksam mesela bırazdan ara yap elma ye,aksama bır corba salata falan ye,vucudunu metabolızmanı aksamları bır elmaya alıstırırsan hedefıne ulasınca aksam yemek yedığınde kılo alırsın,vucut yemeye de alısmalı bence..
izlenim vermek değil aynen öyle bir kızmış zaten,yüzsüz terbiyesiz bir kız,güzelliğine yazık ediyo bence.
evet canım bende merak ediyom,sizi hayal ediyorum hadi tahminlerde bulunalım,benle başlayın boyumu kilomu biliyosunuz zaten,diğer özelliklerim nası sizce???
ooy yerım ben onuuu sende onu ınsallah balıkım dıye sevv cok hosuna gıder
spor şık giyiniyor.sabahları elini yüzünü yıkayıp saçlarına fönünü çeker bazen düzleştiricimi kullanıyobenim stil yapmama gerek yok canım adam moda kataloglarından fırlamış gibi giyiniyor zaten:)))
internetten yeni sezon kıyafetleri takip eder,çok fena çok,duş almadan,saçlarını fönlemeden,parfüm sıkmadan asla çıkmaz:)))
evet bende sızlerı ozlucemm esımde aynı dertte normalde rahat oldugu ıcın ayrı kalmayı ıstemıyr nede olsa esı herseyı onune gtryr normalde annemlere dahı st lı dgr glrmm de bu sefer oda evde yokya ondan drek kendı dedı inin hakkını kullan bende ızınlıyım fln dedı kısmet tamm yarın yaparım gercı bgn tartıldımm veeeeeeeeeee her zmnkı gıbı superımm kendımı sımartıyım bırazz cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsbhtan berı bır vlız ıcın ugrasyrmm yaaa daha bıtmedı utuleee dıklerımı yerlestırdım sımdı bırde kocıs geslın eksık varmı bksın bakalımmm
masalah rabbım mutlulukla doldurup tasırsın tumm yuvalarımızı ınsl....
hayırdır tatlım gelecekmı var sen test mı yaptırmıstın yanlısımı hatrlıyorumm bakalımm heee
Wauv yok benımkı o kadar ıyı değildi ben elımı surdum sımdı görenler karızma,sosyete dıyormodayı takıp etmem ya yakısanı gıyse yeter aynı sey benım ıcınde gecerlı:))moda bana uysun dıyom,hee ama parfumune sacına kremlerıne duskundur,bıde ayakabısınaa allahımm benden beter..
ben sölıyım,boğazına duskunsun,sıcak kanlısın gulec bır ınsansın:))cevre ılıskılerın cok ıyı ınsanlarla cok ıyı kontak kuruyorsun,bıraz kıskancsın(esını kıskanıyorsun)ıs yerınde cıddısın
tammammmmmmmmmmm canımovakıt sen gulde gerısı uzarrrr gıderrr :)böyle uzataaaaaa uzataaaaaaaaaa çığlık çığlığa yazıyosunya mesajları gülesim geliyo:)))) çok şekersin.
haydı hayrlısı yaaaahadı darısı sana olsun ınsallah suzancım cok ıstıyorum sendende bu haberı duymayı3-4 haftalıkmıs tahmınce ay herseye ben atlayıp cevap vermıs oldum gbi oldu tekrar kan testı yaptırdı sonra baska dr daha gıdıcek
hadyirabbım tamamına erdırsın ınsl..eşinin tepkısını merak ettımbnmkı nı dusunmek bıle ıstemyrmmm cıglıkmı olur havalardamı ucar duyunca rabbımbılır ınsl..rabbım tez zamanda tum ısteyenlere versın ınsl....tamam canım inşallah
spor şık giyiniyor.sabahları elini yüzünü yıkayıp saçlarına fönünü çeker bazen düzleştiricimi kullanıyoparfümsüzde durmaz napcaz yaa biz çok mu iyi bakıyoruz nee
evet canım hamileyim tekrar test yaptırdım yarın alıcam.doktor daha çok erken dedi bu sürede düşükde olabilir hayırlısı yani nasip edecekse allah her ihtimalde verir.senin içinde dua ediyorum hakkımızdan hayırlısı hepimize inşallah
eşimde bana her yıl tarzını değiştiriyorsun bu yıl ne giyeyeceksin diyo
canım benimki ayakkabı tasarımcısı erkek ayakkabısı ağırlıklı çalışıyor.evde o kadar çok ayakkabı varki ikimizin
bide birlikte bir yere giderken eşim bana uyumlu giyer yakın tonlarda kıyafet seçer
tamam canım inşallah
spor şık giyiniyor.sabahları elini yüzünü yıkayıp saçlarına fönünü çeker bazen düzleştiricimi kullanıyoparfümsüzde durmaz napcaz yaa biz çok mu iyi bakıyoruz nee
evet canım hamileyim tekrar test yaptırdım yarın alıcam.doktor daha çok erken dedi bu sürede düşükde olabilir hayırlısı yani nasip edecekse allah her ihtimalde verir.senin içinde dua ediyorum hakkımızdan hayırlısı hepimize inşallah
eşimde bana her yıl tarzını değiştiriyorsun bu yıl ne giyeyeceksin diyo
canım benimki ayakkabı tasarımcısı erkek ayakkabısı ağırlıklı çalışıyor.evde o kadar çok ayakkabı varki ikimizin
bide birlikte bir yere giderken eşim bana uyumlu giyer yakın tonlarda kıyafet seçer
hadı darısı sana olsun ınsallah suzancım cok ıstıyorum sendende bu haberı duymayı3-4 haftalıkmıs tahmınce ay herseye ben atlayıp cevap vermıs oldum gbi oldu tekrar kan testı yaptırdı sonra baska dr daha gıdıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?