• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

evet bende sızlerı ozlucemm esımde aynı dertte normalde rahat oldugu ıcın ayrı kalmayı ıstemıyr nede olsa esı herseyı onune gtryr normalde annemlere dahı st lı dgr glrmm de bu sefer oda evde yokya ondan drek kendı dedı inin hakkını kullan bende ızınlıyım fln dedı kısmet tamm yarın yaparım gercı bgn tartıldımm veeeeeeeeeee her zmnkı gıbı superımm kendımı sımartıyım bırazz cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:12::12::12::12:sbhtan berı bır vlız ıcın ugrasyrmm yaaa daha bıtmedı utuleee dıklerımı yerlestırdım sımdı bırde kocıs geslın eksık varmı bksın bakalımmm

masalah rabbım mutlulukla doldurup tasırsın tumm yuvalarımızı ınsl....

hayırdır tatlım gelecekmı var sen test mı yaptırmıstın yanlısımı hatrlıyorumm bakalımm heee

evet suzancım bebısı olucak allah ızın verırse,ama nazar değmesın dıye cok bahsetmemeye calısıyoruz cunku daha erken bebıs mınık

kızlar ben sızı cok merak edıyorummmm:52::52:

bende bazen merak ediyorum o kadar yazışıyoruz kim diye:52:

zayıf da ıyı olmuyor erkek de bende baya kılo aldırdım daha ıyı oldu,bende aksıne yakısıklı olsun dıye uğrasırım stıl yaparım ona:))

bende evlenmeyı dusunmedığım zaman oldu yaklasık 3 yıldır görustuk sık olmasada kadermıs,bıde bız ınternette tanıstık yani:17:

eşimin ailesi çevresi eşimin şimdiki halini daha çok beğeniyo sitilini falan.sen evlendikten sonra daha yakışıklı oldun diyorlar.eşimin saçları kıvırcık ve omzuna kadar geliyordu onu tanıdığımda uzun saçı sevmediğim için çıkmaya başladığımızda saçlarını kestirmişti süpriz yapmıştı:16:

ayy o dert bizdede vardı,beni görünce sevgilisini bırakmış , bana hemen evlenme teklif etti aynen sizin gibi hemen sözlendik evlendik falan:))
kız rahat vermiyo arıyo,mesaj atıyo falan, eşim cvp vermiyo tabiki ama beni paranoyak yapmıştı kızın yüzünden sürekli eşimin telefonunu karıştırıyodum,
çok şükür atlattım o günleri:)) kızın fotolarını gördüm bide güzel ki sarışın afet bi kızdı baya kıskanmıştım:))
ama güzellikle olmuyo demekki bu işler,kısmet diyelim:))

evlenilecek bide eğlenilecek kızlar var.
eşine o kız o izlenimi vermiş demekki

evet canım amin:nazar:

kesınlıkle guzellık değil ayrı bır duygu allah ayırmasın nazar değmesın:nazar:

evet canım, bende güzelim ama o daha bi havalı duruyordu,ama karaktersizin tekiymiş eşime sorduğumda biraz anlatmıştı.
bi yerlere gelebilmek için birilerinin yatağından geçmeye çalışan kızlardanmış,eşimde zaten ciddi olarak görüşmüyomuş kızla:)))

ooo artık herkes netten tanısıo canım zaman teknolojı zamanı allah bozmasın canım :10:

bizde bıraz nette tanısık gıbı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr esım abımın ark.cok yakın hemde abımkayserıde esımle ıs ark.bende ıstanbul nerdennnn nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:32::32::31::31::31::31:hatırladımda :31:

eşimin ailesi çevresi eşimin şimdiki halini daha çok beğeniyo sitilini falan.sen evlendikten sonra daha yakışıklı oldun diyorlar.eşimin saçları kıvırcık ve omzuna kadar geliyordu onu tanıdığımda uzun saçı sevmediğim için çıkmaya başladığımızda saçlarını kestirmişti süpriz yapmıştı:16:

canım nıyeyse bana oğlusun olcak gibi geldı:)):nazar:

evet canım, bende güzelim ama o daha bi havalı duruyordu,ama karaktersizin tekiymiş eşime sorduğumda biraz anlatmıştı.
bi yerlere gelebilmek için birilerinin yatağından geçmeye çalışan kızlardanmış,eşimde zaten ciddi olarak görüşmüyomuş kızla:)))

evet öyle kızlar cookk erkekler bunu cok ıyı bılıyor ve anlıyorlar.

evet suzancım bebısı olucak allah ızın verırse,ama nazar değmesın dıye cok bahsetmemeye calısıyoruz cunku daha erken bebıs mınık

yaaaaaaaaaaaaaaa çokk sevındımmm darısı banaaaaaaaaaaaaaa ınsl........rabbım tamamına erdırsınnnnnnnnn nehırcımmmmmmmmmmmmmmmmm cok sukur rabbım herseyı ayarlaıyor o kdr ev tasıdı esya tasıdı ne kdrlıkmıs tam olarakk pekıııı abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:52::52::52::49:nehır:49:

izlenim vermek değil aynen öyle bir kızmış zaten,yüzsüz terbiyesiz bir kız,güzelliğine yazık ediyo bence.

evet canım bende merak ediyom,sizi hayal ediyorum hadi tahminlerde bulunalım,benle başlayın boyumu kilomu biliyosunuz zaten,diğer özelliklerim nası sizce???

yaaaaaaaaaaaaaaa çokk sevındımmm darısı banaaaaaaaaaaaaaa ınsl........rabbım tamamına erdırsınnnnnnnnn nehırcımmmmmmmmmmmmmmmmm cok sukur rabbım herseyı ayarlaıyor o kdr ev tasıdı esya tasıdı ne kdrlıkmıs tam olarakk pekıııı abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:52::52::52::49:nehır:49:

kızzzzzzzzzzz suzaaaannnn senin yazdıkların bana enerji veriyoooooo biliyonmuuuuuuuuuu:)))

hadı darısı sana olsun ınsallah suzancım cok ıstıyorum sendende bu haberı duymayı:16:3-4 haftalıkmıs tahmınce ay herseye ben atlayıp cevap vermıs oldum gbi oldu:9:tekrar kan testı yaptırdı sonra baska dr daha gıdıcek

sadece elma olmaz aksam mesela bırazdan ara yap elma ye,aksama bır corba salata falan ye,vucudunu metabolızmanı aksamları bır elmaya alıstırırsan hedefıne ulasınca aksam yemek yedığınde kılo alırsın,vucut yemeye de alısmalı bence..

evet işte bende bunu söylüyorum hep yeme alışkanlığı kazandırıyor bu diet bana da sevdiğim şeylerden ya dea aşırı kalorili şeylerden abartmadan yemeyi öğrerniyorum. diet de bnece böyle oomalı zaten.yoksa diğer türlü hoop tekrar kilo alınıyo. bu yaşam tarzı olmalı mümkün olduğunca..

izlenim vermek değil aynen öyle bir kızmış zaten,yüzsüz terbiyesiz bir kız,güzelliğine yazık ediyo bence.

evet canım bende merak ediyom,sizi hayal ediyorum hadi tahminlerde bulunalım,benle başlayın boyumu kilomu biliyosunuz zaten,diğer özelliklerim nası sizce???

ben sölıyım,boğazına duskunsun,sıcak kanlısın gulec bır ınsansın:))cevre ılıskılerın cok ıyı ınsanlarla cok ıyı kontak kuruyorsun,bıraz kıskancsın(esını kıskanıyorsun)ıs yerınde cıddısın

ooy yerım ben onuuu sende onu ınsallah balıkım dıye sevv cok hosuna gıder:16:

tamam canım inşallah:52:

benim stil yapmama gerek yok canım adam moda kataloglarından fırlamış gibi giyiniyor zaten:)))
internetten yeni sezon kıyafetleri takip eder,çok fena çok,duş almadan,saçlarını fönlemeden,parfüm sıkmadan asla çıkmaz:)))
spor şık giyiniyor.sabahları elini yüzünü yıkayıp saçlarına fönünü çeker bazen düzleştiricimi kullanıyo:37: parfümsüzde durmaz napcaz yaa biz çok mu iyi bakıyoruz nee :27::27:

evet bende sızlerı ozlucemm esımde aynı dertte normalde rahat oldugu ıcın ayrı kalmayı ıstemıyr nede olsa esı herseyı onune gtryr normalde annemlere dahı st lı dgr glrmm de bu sefer oda evde yokya ondan drek kendı dedı inin hakkını kullan bende ızınlıyım fln dedı kısmet tamm yarın yaparım gercı bgn tartıldımm veeeeeeeeeee her zmnkı gıbı superımm kendımı sımartıyım bırazz cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:12::12::12::12:sbhtan berı bır vlız ıcın ugrasyrmm yaaa daha bıtmedı utuleee dıklerımı yerlestırdım sımdı bırde kocıs geslın eksık varmı bksın bakalımmm

masalah rabbım mutlulukla doldurup tasırsın tumm yuvalarımızı ınsl....

hayırdır tatlım gelecekmı var sen test mı yaptırmıstın yanlısımı hatrlıyorumm bakalımm heee

evet canım hamileyim tekrar test yaptırdım yarın alıcam.doktor daha çok erken dedi bu sürede düşükde olabilir hayırlısı yani nasip edecekse allah her ihtimalde verir.senin içinde dua ediyorum hakkımızdan hayırlısı hepimize inşallah:16:

Wauv yok benımkı o kadar ıyı değildi ben elımı surdum sımdı görenler karızma,sosyete dıyor:60:modayı takıp etmem ya yakısanı gıyse yeter aynı sey benım ıcınde gecerlı:))moda bana uysun dıyom,hee ama parfumune sacına kremlerıne duskundur,bıde ayakabısınaa allahımm benden beter..

eşimde bana her yıl tarzını değiştiriyorsun bu yıl ne giyeyeceksin diyo:27:
canım benimki ayakkabı tasarımcısı erkek ayakkabısı ağırlıklı çalışıyor.evde o kadar çok ayakkabı varki ikimizin :37:
bide birlikte bir yere giderken eşim bana uyumlu giyer yakın tonlarda kıyafet seçer:16:

ara 1 elma 7 tane kiraz

öğle: 1 kabaksandalım vardı onu yaedim
sonra şekersiz çay yanında 3 yulaflı bisküvi

akşama domates biberli patates sepeti yapıcam ama çok az yerim dünkü sebze çorbamdan var ondan yiycem.:56:

ben sölıyım,boğazına duskunsun,sıcak kanlısın gulec bır ınsansın:))cevre ılıskılerın cok ıyı ınsanlarla cok ıyı kontak kuruyorsun,bıraz kıskancsın(esını kıskanıyorsun)ıs yerınde cıddısın

aynen tarif ettin tatlım tebrik ederim seni:))
bence sen biraz ketumsun( yani sır tutan,ağzından laf çıkmayan)
insanları çok inceliyosun,hemen açılamıyosun,mesafe koyuyosun.
biraz ben bilirim havan var,yani otoriter olmayı seviyosun yerine göre.
buğday tenlisin,yazın baya esmerleşiyosun saçların çok uzun değil,
sevdiklerinle çok keyifli vakit geçiriyosun ama bazen seni memnun edemiyolar:)))

böyle uzataaaaaa uzataaaaaaaaaa çığlık çığlığa yazıyosunya mesajları gülesim geliyo:)))) çok şekersin.
tammammmmmmmmmmm canımovakıt sen gulde gerısı uzarrrr gıderrr :):27::27: sızde sekersınzı canım da ben artıkın seker kullanmyrmm o yusden sız bıraz az sekerlısınız:):48::29:
hadı darısı sana olsun ınsallah suzancım cok ıstıyorum sendende bu haberı duymayı:16:3-4 haftalıkmıs tahmınce ay herseye ben atlayıp cevap vermıs oldum gbi oldu:9:tekrar kan testı yaptırdı sonra baska dr daha gıdıcek
haydı hayrlısı yaaaa

spor şık giyiniyor.sabahları elini yüzünü yıkayıp saçlarına fönünü çeker bazen düzleştiricimi kullanıyo:37: parfümsüzde durmaz napcaz yaa biz çok mu iyi bakıyoruz nee :27::27:

evet canım hamileyim tekrar test yaptırdım yarın alıcam.doktor daha çok erken dedi bu sürede düşükde olabilir hayırlısı yani nasip edecekse allah her ihtimalde verir.senin içinde dua ediyorum hakkımızdan hayırlısı hepimize inşallah:16:

canım benimki ayakkabı tasarımcısı erkek ayakkabısı ağırlıklı çalışıyor.evde o kadar çok ayakkabı varki ikimizin :37:
bide birlikte bir yere giderken eşim bana uyumlu giyer yakın tonlarda kıyafet seçer:16:
hadyirabbım tamamına erdırsın ınsl..eşinin tepkısını merak ettımbnmkı nı dusunmek bıle ıstemyrmmm cıglıkmı olur havalardamı ucar duyunca rabbımbılır ınsl..rabbım tez zamanda tum ısteyenlere versın ınsl....

oyy çok fena bizimkiler ya, herşeyi uyumlu olucak yoksa giymez,mağazaya gidince aldığı takım elbiseye uygun gömlek,kravat,ayakkabı ve kemer almadan çıkmaz( evde olduğu halde riske atmaz ya uymazsa:))

canım dün doktor 4-5 dedi ama o kadar değildir bence 3 haftalık falan gibi geliyor.değerlerim baya düşük çünkü yarın daha kesinleşir inşallah.
buraya ilk yazdığımda aklıma sen geldin zaten inşalah Allahım sanada nasip eder:16:

teyzesisin tabi cevap vereceksin :52::52:
henüz kimseye söylemedik biraz bekliyelim yarınki sonuçlara göre bakıcaz artık.

selam kızlar bende evlendikten sonra kilo alanlardanım aslında evlendikten sonra değilde sevgili olduktan sonra diyebilirim ilk tanıştıgımızda 57 kiloydum üni.ögrenciydim nişanlıyken 70 evlenirken 65 ilk yıllarımızda 73-75 arası doğuma giderken 86 kızım bebişken 75 daha sonra depresyondan 86-87 ve 2 yıl azmedip 62ye düştüm ama maalesef şu son bikaç ayda yeniden aldım ve 67 kiloyum bu arada yaklaşık 10 yıllık evli 7 yaşında kız çocuk annesiyim :42:

Back