• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

canım dün doktor 4-5 dedi ama o kadar değildir bence 3 haftalık falan gibi geliyor.değerlerim baya düşük çünkü yarın daha kesinleşir inşallah.
buraya ilk yazdığımda aklıma sen geldin zaten inşalah Allahım sanada nasip eder:16:

teyzesisin tabi cevap vereceksin :52::52:
henüz kimseye söylemedik biraz bekliyelim yarınki sonuçlara göre bakıcaz artık.

Rabbim saglıcakla kucagınıza aldırsın bebişinizi :emir_bebek:

selam kızlar bende evlendikten sonra kilo alanlardanım aslında evlendikten sonra değilde sevgili olduktan sonra diyebilirim ilk tanıştıgımızda 57 kiloydum üni.ögrenciydim nişanlıyken 70 evlenirken 65 ilk yıllarımızda 73-75 arası doğuma giderken 86 kızım bebişken 75 daha sonra depresyondan 86-87 ve 2 yıl azmedip 62ye düştüm ama maalesef şu son bikaç ayda yeniden aldım ve 67 kiloyum bu arada yaklaşık 10 yıllık evli 7 yaşında kız çocuk annesiyim :42:

10 yıllık evlisiniz demek maşallah,bakalım biz 10 sene sonra ne halde olucaz:))
bizler daha yeni evlileriz,bize katılın hem evlilik tecrübelerinizi paylaşırsınız hemde zayıflarız:))

konu sahibi efeeylul,o sizi tabloya ekler,birazdan cvp yazar size:))

canım dün doktor 4-5 dedi ama o kadar değildir bence 3 haftalık falan gibi geliyor.değerlerim baya düşük çünkü yarın daha kesinleşir inşallah.
buraya ilk yazdığımda aklıma sen geldin zaten inşalah Allahım sanada nasip eder:16:

saglsın canımmm benmm ınsl degerın artar kese gorununce net bılgıye ulasırsın dr yumurtlama gununu tahmınını bıldıgı ıcın 4-5 haftalıkdemıstır ınsll tamamına erer bakalım kısmet banada ne zaman grarsa hayırla gelsın ınsllrabbım ol desınde gec olsun guc olmasın ınsl..sunuda dusunuyorum gercı;rabbım öyle bır bebek nasıpedecekkı bana cok kıymetlı ve cok hayırlı olcak ınsll dua larla ıstıyorum onu cunku rabbım dua yı aklımızdan kalbımızden cıkarmasın ınsl.......:8::8:

selam kızlar bende evlendikten sonra kilo alanlardanım aslında evlendikten sonra değilde sevgili olduktan sonra diyebilirim ilk tanıştıgımızda 57 kiloydum üni.ögrenciydim nişanlıyken 70 evlenirken 65 ilk yıllarımızda 73-75 arası doğuma giderken 86 kızım bebişken 75 daha sonra depresyondan 86-87 ve 2 yıl azmedip 62ye düştüm ama maalesef şu son bikaç ayda yeniden aldım ve 67 kiloyum bu arada yaklaşık 10 yıllık evli 7 yaşında kız çocuk annesiyim :42:
hos geldın canımınsl..tekrar ıstedıgın kg dusersın canım rabbım evladını bagıslasın ınsl...:54:

ay benım kardesım yok teyze olamıycaktım oldum o zaman sımdııııııı hadı ınsallah:)

allah daım etsın evlılığınız:nazar:kızınızıda allah sıze bağıslasın bız dıyet yapmıyoruz önce söylıyım sağlıklı beslenıyoruz yavas yavas gıdıyor kılolar..

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

aksam yemeklerını en gec 7 bucuk 8 de yıyebılırız cunku yaz ayındayız hava gec kararıyor:)
öğünlerımız
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(bıtkı cayı,lıght sut veya yarım yağlı)

kızlar tv den duyduğum bır kac önerım var
SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.

HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.

SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır

BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor

ara 1 elma 7 tane kiraz

öğle: 1 kabaksandalım vardı onu yaedim
sonra şekersiz çay yanında 3 yulaflı bisküvi

akşama domates biberli patates sepeti yapıcam ama çok az yerim dünkü sebze çorbamdan var ondan yiycem.:56:

aksam menunde guzel afıyet olsun canım..

aynen tarif ettin tatlım tebrik ederim seni:))
bence sen biraz ketumsun( yani sır tutan,ağzından laf çıkmayan)
insanları çok inceliyosun,hemen açılamıyosun,mesafe koyuyosun.
biraz ben bilirim havan var,yani otoriter olmayı seviyosun yerine göre.
buğday tenlisin,yazın baya esmerleşiyosun saçların çok uzun değil,
sevdiklerinle çok keyifli vakit geçiriyosun ama bazen seni memnun edemiyolar:)))

tesekkur ederım hıssıyatım kuvvetlı bıraz:9:
ağzımdan laf cıkma konusunda yanıldın cok cabun ınanır herseyı paylasırım:))
evet ınsanları cok ıncelerım,mesafeyi severım,hemen acılamam zamanla tanıdıkca sıcak olurum(ilk göruste soğuk ve sımarık bulurlar)
ben bılırım havam var ama bılmem o ayrı,domınantım otorıter dısıplınyım
beyaz tenlıyım,o kadar esmerlesmem bu sene bronz olmak ıstıyorum
Memnunıyetsızımdır doğru,ama bazen ufak seylere mutlu olmayı bılırım(cıkolata mesela)

kızlar sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu ettiniz beni fırsat buldukça mutlaka ugramaya çalışacagım:16: inşallah hepiniz saglıklı ve keyifli bi şekilde gönlünüzdeki kiloya ulaşır ve bir daha asla kilo almazsınız :21::21::21:

ben gıderım kızlarrrrrrr kendınıze ıyı bakınn

Son düzenleme:
aksam menunde guzel afıyet olsun canım..

tesekkur ederım hıssıyatım kuvvetlı bıraz:9:
ağzımdan laf cıkma konusunda yanıldın cok cabun ınanır herseyı paylasırım:))
evet ınsanları cok ıncelerım,mesafeyi severım,hemen acılamam zamanla tanıdıkca sıcak olurum(ilk göruste soğuk ve sımarık bulurlar)
ben bılırım havam var ama bılmem o ayrı,domınantım otorıter dısıplınyım
beyaz tenlıyım,o kadar esmerlesmem bu sene bronz olmak ıstıyorum
Memnunıyetsızımdır doğru,ama bazen ufak seylere mutlu olmayı bılırım(cıkolata mesela)

haha:) onu yazarken düşündüm zaten ama tam ifade edemedim,içinde inatçı bi çocuk var istemessen seni kimse konuşturamaz,ama çabuk ısındığın için kandırıyolar seni dimi:))
ne biçim mersinlisin sen ya beyaz tenli mersinlimi olur:))
mızıkçı,şımarık seni haha:)) yok sana çikolata zayıflıycan:))

dikkat ederim canım :16: fazla birşey almıyacağım zaten.hem biraz yürüyüş yapıp temiz hava alayım.

benide yazın merak ettim gelince okurum.

hımm seni yazalım bakalım:))biraz anaç bir yapın var, yardımseversin,huzurlu bir insansın,güçlüsün,zorluklarla başa çıkmayı öğrenmişsin,
çevrendekiler seni sever sayarlar,eşinle vakit geçirmeyi sohbet edip gülüşmeyi seversin,biraz yoğun bi insansın,kendine sürekli iş uydurursun yerinde durmazsın ama artık dikkat etceksin:)
bideeee anne adayısın,göbüşünde bebiş vaaarrrrr:)))

kızlar sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu ettiniz beni fırsat buldukça mutlaka ugramaya çalışacagım:16: inşallah hepiniz saglıklı ve keyifli bi şekilde gönlünüzdeki kiloya ulaşır ve bir daha asla kilo almazsınız :21::21::21:

önemli değil canım,tekrardan hoşgeldin aramıza,biz çok kalabalık değiliz kendi halimizdeyiz:)herkese kucak açarız.

dikkat ederim canım :16: fazla birşey almıyacağım zaten.hem biraz yürüyüş yapıp temiz hava alayım.

benide yazın merak ettim gelince okurum.

Pozıtıfsın,hayatından yasamından tum olumsuzluklar olsa bıle sukreden bır ınsansın.
Anac bır kısılığın var,oldukca duygusalsın.
Cok yardım seversın,bırısı senden bır ıstekse bulunsa dusunmeden kabul edersın hayır dıyemessın..
ınsanlara cabuk değer verırsın ve guvenırsın,kendın gibi dusunursun,ailene duskunsun
genel olarak insanlarla uyumlusun,iletisimin iyi
esını kıskanıyorsun cok asırı değil ama
kendını evıne esıne adamıs bır kadınsın:16::nazar:

Pozıtıfsın,hayatından yasamından tum olumsuzluklar olsa bıle sukreden bır ınsansın.
Anac bır kısılığın var,oldukca duygusalsın.
Cok yardım seversın,bırısı senden bır ıstekse bulunsa dusunmeden kabul edersın hayır dıyemessın..
ınsanlara cabuk değer verırsın ve guvenırsın,kendın gibi dusunursun,ailene duskunsun
genel olarak insanlarla uyumlusun,iletisimin iyi
esını kıskanıyorsun cok asırı değil ama
kendını evıne esıne adamıs bır kadınsın:16::nazar:

benden kopyamı çektin kız, bende aynı şeyleri yazdım:)))))

haha:) onu yazarken düşündüm zaten ama tam ifade edemedim,içinde inatçı bi çocuk var istemessen seni kimse konuşturamaz,ama çabuk ısındığın için kandırıyolar seni dimi:))
ne biçim mersinlisin sen ya beyaz tenli mersinlimi olur:))
mızıkçı,şımarık seni haha:)) yok sana çikolata zayıflıycan:))

hımm seni yazalım bakalım:))biraz anaç bir yapın var, yardımseversin,huzurlu bir insansın,güçlüsün,zorluklarla başa çıkmayı öğrenmişsin,
çevrendekiler seni sever sayarlar,eşinle vakit geçirmeyi sohbet edip gülüşmeyi seversin,biraz yoğun bi insansın,kendine sürekli iş uydurursun yerinde durmazsın ama artık dikkat etceksin:)
bideeee anne adayısın,göbüşünde bebiş vaaarrrrr:)))

önemli değil canım,tekrardan hoşgeldin aramıza,biz çok kalabalık değiliz kendi halimizdeyiz:)herkese kucak açarız.

canım ıkımızde nehır ıcın anac demısız ortak fıkır:))sarısın değilim kumralım bembeyaz olmasamda beyazım:52:mersın-adana olduğumuz ıcın esmer sandın hahaha:9:sen esmersın o zaman sacın uzun sayılır hafıf dalgalıı:)benım sacım orta boy malesef önceden baya uzundu:14:

canım ıkımızde nehır ıcın anac demısız ortak fıkır:))sarısın değilim kumralım bembeyaz olmasamda beyazım:52:mersın-adana olduğumuz ıcın esmer sandın hahaha:9:sen esmersın o zaman sacın uzun sayılır hafıf dalgalıı:)benım sacım orta boy malesef önceden baya uzundu:14:

evet dedimya benden kopyamı çektin diye:)))
iç sesime kulak verseydim keşke ama kesin mersinin güneşinde biraz kavrulmuştur dedim,çok beyaz değildir dedim:)))
bende esmer değilim aslında buğday tenliyim ama bronzlaşmaya çok yatkınım,güneş çıkmasın yeterki hemen kendime çekiyorum:)))
saçlarınla ilgili doğru tahmin etmişim:)) benim saçlarda uzundu ama şimdi orta boy evet dalgalı saç düzleştiricimden memnun değilim yenisini alcam önerdiğin bi marka varmı?

evet dedimya benden kopyamı çektin diye:)))
iç sesime kulak verseydim keşke ama kesin mersinin güneşinde biraz kavrulmuştur dedim,çok beyaz değildir dedim:)))
bende esmer değilim aslında buğday tenliyim ama bronzlaşmaya çok yatkınım,güneş çıkmasın yeterki hemen kendime çekiyorum:)))
saçlarınla ilgili doğru tahmin etmişim:)) benim saçlarda uzundu ama şimdi orta boy evet dalgalı saç düzleştiricimden memnun değilim yenisini alcam önerdiğin bi marka varmı?

Benım sacım duz:))ama cok daha duz olması ıcın rowen.. ucu plakalı taraklı fön makınesını kullanıyordum fönlu gıbı duruyordu))mersınde yazın hemen kızarıp yanıyordum ama ankarada dahada beyazlastım:9:dun dısarı cıktık herkes bana bakıyordu,esımde farkettı..Dedım kı hıc dısarı cıkmadığım bellımı kı bakıyorlar dedım esımde;evet dedı bembeyaz kaldın evde dura dura,gunes kremım 50 surerım sureklı

Guzelsın,havalısın kendıne guvenın tamm(fızıksel olarakda zeka olarakda)
Cekıcısın esıne görede:))cılvelısın esın senı cok beğenıyor,beğendırmesını de bılıyorsun
cok giriskensın,hemen arkadaslık kurabılıyorsun(ama suan kı cevrende mesafelısın,konuskan değilsın)
İNsanlara guvenın nerdeyse yok denecek kadar,suphecısın ıcten
Gıyınmeyı cok sevıyorsun guzelı sevıyorsun,bıraz kaprıslısın gibi geldı
Çok secıcısın ,takıntılısın bunu söyledın zaten
ruh halın cok değişken bırden moralın bozuluyor bıden mutlu oluyor gelgıtler cok oluyor(bunun kaynağı dusuncelerın)
görsel anlamda cok zevklısın ,detaycısın
Kıskancsın esını cok kıskanırsınn ve bunu esıne bellı edersın fazlasıyla bukadar canım benım:16:

Back