canım dün doktor 4-5 dedi ama o kadar değildir bence 3 haftalık falan gibi geliyor.değerlerim baya düşük çünkü yarın daha kesinleşir inşallah.
buraya ilk yazdığımda aklıma sen geldin zaten inşalah Allahım sanada nasip eder
teyzesisin tabi cevap vereceksin
henüz kimseye söylemedik biraz bekliyelim yarınki sonuçlara göre bakıcaz artık.
ay benım kardesım yok teyze olamıycaktım oldum o zaman sımdııııııı hadı ınsallah:)
selam kızlar bende evlendikten sonra kilo alanlardanım aslında evlendikten sonra değilde sevgili olduktan sonra diyebilirim ilk tanıştıgımızda 57 kiloydum üni.ögrenciydim nişanlıyken 70 evlenirken 65 ilk yıllarımızda 73-75 arası doğuma giderken 86 kızım bebişken 75 daha sonra depresyondan 86-87 ve 2 yıl azmedip 62ye düştüm ama maalesef şu son bikaç ayda yeniden aldım ve 67 kiloyum bu arada yaklaşık 10 yıllık evli 7 yaşında kız çocuk annesiyim
allah daım etsın evlılığınız
kızınızıda allah sıze bağıslasın bız dıyet yapmıyoruz önce söylıyım sağlıklı beslenıyoruz yavas yavas gıdıyor kılolar..
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en az 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
aksam yemeklerını en gec 7 bucuk 8 de yıyebılırız cunku yaz ayındayız hava gec kararıyor:)
öğünlerımız
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(bıtkı cayı,lıght sut veya yarım yağlı)
kızlar tv den duyduğum bır kac önerım var
SIK SIK TARTILMAK:cok sık tartılmak yanı haftada 1 normal her gun yada gun ıcınde sureklı tartılmak bıze kilo aldırıyormus(bu kuralımıza uymayan ve gun asırı tartılan arkadaslarımız ıcın)her tartıldığımız da vucudumuzda bır hormon salgılanıyormus ve bu bıle bıze kılo aldıırıyomus.(acaba kılo aldımmı korkusu)kilo yapar.Hafta bır gun ideal tartı günümüz.
HAYATIMIZDAKİ 0 KALORILI ICICEKLER:1. su,2.soda,3.sekersız turk kahvesı ve cay.Bunun dısında ne ıcersek ıcelım hepsınde kalorı var az ya da cok yaz aylarında kalsıyum amaclı bol bol ayran tuketmelıymısız.
SIRKEYI SABAH ICMEK:dr lar sırke lımon gibi asıtlı maddelerı sabah ıcmememız gerektığını söyluyor.(reflu,ülser gibi mıde hastalıklarına yol acıyormus)sabah kalktığımızda 1 bardak ılık su ıcmek yeterlı.BAL SU SIRKE YA DA SADECE SU VE BIR TATLI KASIĞI ELMA SIRKESI TUKETMEK ISTERSEk BUNU;öğlen ve aksam yemekten sonra tuketmelıyız.Bu hazmı kolyalastırcaktır
BU COK DIKKATIMI CEKTI BENIM DAHA ÖNCEDE NET DEN OKUDUM(BUZLU SU):sabah ılık su ıle gune baslamak, gunduzse öğlen ve aksam yemekten önce buzlu su ıcmek metabolızmanın hızlanıp yağ yakmamıza yardım olacaktır.vucut dercemız 36 derece olduğu dusunulurse cok mantıklı vucut ıctığın buzlu suyu kendı vucut sıcaklığına getırmek ıcın extra calısıyor
Rabbim saglıcakla kucagınıza aldırsın bebişinizi