• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kızlar ben dun aksam yemegı yemedım bıraz moralım bozuktu
sonra esımın ısrarıyla dondrma yedım almıs gelmıs mc den...
kahvaltım hslanmıs yumurta
kk peynır
5 zeytın
2 dılım lıght ekmek 1 parcada beyaz ekmek

bugun cok mutkuyum dun gece baya moralsızdım
afiyet olsun canım da hayırdır dün akşam nenden moralin bozuktu

Dün bır kutu banyo spreyı bıtırdım,lavabo tezgahı sıyahtı beyaz oldu kum gıbı erıdı sanırım:52:ne yemek yapıcan aksama?
nıye moralın bozuktu?

esım gec gelıo falan ya canım sıkılıodu alkol aldım bıraz gece:50:
sonra duzeldı hersey bugun ıyıyım

canım o tıp yuzeyler ıcın once bı kosesınde dene zarar vermesın

öğlen:
1 dilim çavdar ekmeği
4 adet küçük ızgara köfte
1 domates 1 yeşil biber
1 kase cacık

1 fincan yeşil çay

cok guzel afıyet olsun..

esım gec gelıo falan ya canım sıkılıodu alkol aldım bıraz gece:50:
sonra duzeldı hersey bugun ıyıyım

canım o tıp yuzeyler ıcın once bı kosesınde dene zarar vermesın

evet ama banyo fayans hersey yazıyordu:52:bende bısey olmaz dedım,bende cok az votka&vısne suyuyla ıctım kokteyl gibi..bunu bıldırım yapmıyorum cunku 3 aylar ramazana bısey kalmadı doğru olmaz dıye

öğlen:
1 kücük dilim kepekli ekmek
1 tane mozarella peyniri (yagsiz)
1 domates

afıyet olsun canım

hosbuldum caniiim...
ilk günler sizdemi böyleydiniz?? üstümde bi mutsuzluk, bi halsizlik var

suanda az yıyeceksın dıye mutsuzsun bence,dıyet psıkolojısıne gırme dıyet yokk hafta 1 gun ödul gunu sağlıklı beslenıcez hepsı bu,hedefımıze ulassak da bu böyle

bende ole dusundum canım yazmıyım dıye ... :52::52::52::52:ama şişm suan cok :14:

soda ıcsen belkı..

tskler canim, sanada afiyet olsun.. meyveyle gecistirmissin, insallah aksam cok acikmazsin

saol canım aksama kısır yapıcam hafıf olucak yıne:))evde yemek yoktu yapasım da yok en ıyısı meyve dedım

bız martta basladık
o yuzden bu kadar halsızlık yoktu senınkı sıcaktan kesınlıkle
mutsuzlugunda kılolu oldun ıcın verdıkce mutluluga donusuecek:27:

bayaa olmus size, bravo azminize valla... süpersiniz kizlar, tabelada gördüm, erimis bitmis kilolariniz :D
darisi benim basima :)
Pazar günü tartilicam, pazara kadar dayanmam lazim..

ewet cay ıcıorm bol bol kafeın var dıe bırazdan soda yapcam

ewımde fecı bı temzlesem:31: sen kurtuldun eylulcum ya

yıne battı desem:52:temızlesem yıne toz cıkar bılıyorumm boş ya temızlık de bos keske uzun bır sure temız kalsa,herzaman ıstedığım sey duzenlı temız,mıs kokulu evv

sunny spor yapıcakmısın ne dusunuyosun

yapicam canim, isden eve yürüyerek gidicem bi 15 dakika yürüyorum..
sonra merdivenle eve cikicam, oda iyi oluyo ev 10. katta cünkü.
sonrada esim maca bakarken, cikar tempolu yürürüm yine.. yani insallah bisey girmezse araya. sen ne yapiyosun, yürüyüs fln?

suanda az yıyeceksın dıye mutsuzsun bence,dıyet psıkolojısıne gırme dıyet yokk hafta 1 gun ödul gunu sağlıklı beslenıcez hepsı bu,hedefımıze ulassak da bu böyle

saol canım aksama kısır yapıcam hafıf olucak yıne:))evde yemek yoktu yapasım da yok en ıyısı meyve dedım

diyet yok diyet yok hahaha ben diyet yapmiyorumkii, hic ac degilimki :D

afiyet olsun canim simdiden.. ben aksam meyve yemeyi düsünüyorum, bi elma mesala.. baskada bisey yemem herhalde.. aksamlari yemeyince otomatikmen gidiyo yarim kilo..

yapicam canim, isden eve yürüyerek gidicem bi 15 dakika yürüyorum..
sonra merdivenle eve cikicam, oda iyi oluyo ev 10. katta cünkü.
sonrada esim maca bakarken, cikar tempolu yürürüm yine.. yani insallah bisey girmezse araya. sen ne yapiyosun, yürüyüs fln?

canım 15 dk yurume hıc bosuna yorma kendını 35 40 dk yurumen lazım yag yakmak ıcın cunku 20 dk dan sonra vucut yag yakmaya baslar.. bana sorarsan ıs ıkısı uzat yolu 40 dk kadar yuruyup ewe gıt.... ben baslarda 25 dk egzersız 1 saat45 dk yuruyordum sımdı sadce yuruyorum 1 saat kosu bandım var

yıne battı desem:52:temızlesem yıne toz cıkar bılıyorumm boş ya temızlık de bos keske uzun bır sure temız kalsa,herzaman ıstedığım sey duzenlı temız,mıs kokulu evv

ahhh nerde canım keske hep mıs gbı koksa toz olmasa hele banyo tuvalet hemen sac sabun bılmem ne:31:

ara
1 incir

şimdide karpuz yiyorum 1 nektar

oh super yarasın canım afıyet olsun

bayaa olmus size, bravo azminize valla... süpersiniz kizlar, tabelada gördüm, erimis bitmis kilolariniz :D
darisi benim basima :)
Pazar günü tartilicam, pazara kadar dayanmam lazim..

ılk hafta yogun kılo verceksın 1 kg dan fazla belkıde vucudun su atıcak cunku...ama spor yap kesın

Son düzenleyen: Moderatör:
Back