diyet yok diyet yok hahaha ben diyet yapmiyorumkii, hic ac degilimki
afiyet olsun canim simdiden.. ben aksam meyve yemeyi düsünüyorum, bi elma mesala.. baskada bisey yemem herhalde.. aksamlari yemeyince otomatikmen gidiyo yarim kilo..
ahhh nerde canım keske hep mıs gbı koksa toz olmasa hele banyo tuvalet hemen sac sabun bılmem ne
sadece elma olmaz aksam mesela bırazdan ara yap elma ye,aksama bır corba salata falan ye,vucudunu metabolızmanı aksamları bır elmaya alıstırırsan hedefıne ulasınca aksam yemek yedığınde kılo alırsın,vucut yemeye de alısmalı bence..
uzun zamandır duskabını temızlemedım sımdı cam gıbı oldugece dus aldım cıktım dus kabını sılıp kurutuyorum esım dıyorkkı sen napıyosunn bu saate ee napıyım hemen batmasın dıyee
evet yaa evi temizlediğimde tekrar batmasın diye uğraşıyorum yaa bi bakıyorum eşim akşam çay getirirken çay döküyo yada hep o zamanlara denk geliyo abim çekirdek yiyo sinir oluyorum
canım 15 dk yurume hıc bosuna yorma kendını 35 40 dk yurumen lazım yag yakmak ıcın cunku 20 dk dan sonra vucut yag yakmaya baslar.. bana sorarsan ıs ıkısı uzat yolu 40 dk kadar yuruyup ewe gıt.... ben baslarda 25 dk egzersız 1 saat45 dk yuruyordum sımdı sadce yuruyorum 1 saat kosu bandım var
ılk hafta yogun kılo verceksın 1 kg dan fazla belkıde vucudun su atıcak cunku...ama spor yap kesın
sırf bende öle seylere sınır olduğum ıcın bana temızlık hastası derlerdı ne alakaysa sadece ısteğim emeğe saygı!!!
temiz olmayıncada içimiz rahat olmuyor bide sizlerde oluyormu bilmiyorum 1 gün ev dağınık olsa o gün birileri geliyo
sabahları hep moralsız olurum tek sebebıde uyzanınca ewdekı daganıklık yada toz yada masada duran bardaklar
sabahları hep moralsız olurum tek sebebıde uyzanınca ewdekı daganıklık yada toz yada masada duran bardaklar
sen cok gec yattığın ıcın ben aksam toparlarım evı öyle yatarımesım yarın yaparsın dıyor ama bugunun ısını yarına bırakmak ıstemıyorum,elbet yarında ıs cıkıcak ust uste bırıkmesın dıye..
eşin mutfağa götürmezmi bırakırmı öyle ortada.
abim masada çok nadir birşey bırakır mutlaka mutfağa bırakıyor eşimde bazen ama dikkat ederler.
yinede iki erkeğin peşinde dolaşmakda zor oluyor ama çaylarını falan gidip alıyorlar acıkınca hazır olan yemeklerden dolaptan alıp ısıtırlar.
eşin mutfağa götürmezmi bırakırmı öyle ortada.
abim masada çok nadir birşey bırakır mutlaka mutfağa bırakıyor eşimde bazen ama dikkat ederler.
yinede iki erkeğin peşinde dolaşmakda zor oluyor ama çaylarını falan gidip alıyorlar acıkınca hazır olan yemeklerden dolaptan alıp ısıtırlar.
esım cok nadır bırakır mutfaga bısı mutfaga gırmez cok nadırdır... cayını servısını herseyını ben verıyorum suyuna kadar... ama sewıorumda cunku 11 d e gelıo ve ben ewdeyım hep dınlenmesını ıstıyorum
haha bende acıyorum ben yaparım dıyorum ama ıcınde var yardım etmek ee etsın dıyorum alıssın bazen,hasta numarası yaparım ıns okumaz burayıılgılensın cok dıyee o sekıl varya nerdeyse ayağında sallar uyutur önceden hasta numarası annemeydı bıde okula gıtmemek ıcındı tepesır tozu bıle ıctım atesım cıksın dıye (ama cıkmadı o ayrı)ılgıye asık bır ınsanımm,bırazda bencılım...hep ben hep ben cok derım esım kızar
Valla esım genelde cayı getırır göturur ama bulasık makınesıne koymaz yapıyımmı der yok ben yaparım derım,bu konularda cok cok sanslıyım cunku saolsun bazen ayakabıma kadar bağcığını bağlar bana o derece yardımcıııı:))
esım cok nadır bırakır mutfaga bısı mutfaga gırmez cok nadırdır... cayını servısını herseyını ben verıyorum suyuna kadar... ama sewıorumda cunku 11 d e gelıo ve ben ewdeyım hep dınlenmesını ıstıyorum
çok fenasın kız ben gebersem hastaıktan yıne esımın ıc camasırına kadar ayagına getırırım bornozunu alır asarım
sen cok fenasın ahahahha
ben 3 yıllık evliyim hep yardım eder masayı ben hazırlarım kaldırmaya o yardım eder sudan geçirip kenara koyar.kalan yemekleri saklama kaplarına falan koyar.misafir falan gelince kim olursa olsun çay servisine yardım eder kıyamaz bana
anladım ama nasıl alıştırırsan öyle gider daha yenisiniz ilerleyen yıllarda çekilmez olmasında
ben 3 yıllık evliyim hep yardım eder masayı ben hazırlarım kaldırmaya o yardım eder sudan geçirip kenara koyar.kalan yemekleri saklama kaplarına falan koyar.misafir falan gelince kim olursa olsun çay servisine yardım eder kıyamaz bana
anladım ama nasıl alıştırırsan öyle gider daha yenisiniz ilerleyen yıllarda çekilmez olmasında
evet ıtıraf edıyorum cok fenayımyapım böyle ama sucum yokkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?