Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

balık alma suanda canım
av mevsımı degıl bılıosun ancak alabalık taze olur oda rısklı ama bız carrefour mıgros gbı yerlerden alıorz balıgı cok hızlı tukenıo buralarda cunku

elıne saglık canım benım hamaratsınnn bn daha hıc bısı yapmadım vallahı ew almıs basını gdıo

evet doğru dıyosunn,yok canım cok hamarat değilim evın halı kötu hergun sılıyorum hemen hemen toz tozzzzzzz pöffffama detaya girmicem cumartesı detaylı temızlerım dıye ertelıyorum..

evet doğru dıyosunn,yok canım cok hamarat değilim evın halı kötu hergun sılıyorum hemen hemen toz tozzzzzzz pöffffama detaya girmicem cumartesı detaylı temızlerım dıye ertelıyorum..

aynen canm ya bnmde koltuk kılıflarını yıkıorm yıkanması kuruması bıtsın ewı bı temzlıcem

çok ıyı afıyet olsun canım bu havada corba nasıl içiosun

kahvaltım
haslanmıs yumurta
kk peyır

dılım lıght ekmek
domates
5 6 zeytın
çay
yemekhane klimalı allahtan
sadece bulgurda kuru kuru oluyor, bide tok tutsun diye yiyorum ekmek yerine
ayy çalışınca çokk zorr işte idare ediyorum napayımm
kahvaltın güzel olmuş cnm afiyet olsun ne zamandır yumurta yememiştim bende hftsonu yapayım :))

Son düzenleme:

aslında yemekhanede klıma olmasa varya hıc yemezsın he boz onu ehehehe

yumurta ben haftada 2 3 kez yemeye calısıorm eksık kalmasın vucudumuzda

aslında yemekhanede klıma olmasa varya hıc yemezsın he boz onu ehehehe

yumurta ben haftada 2 3 kez yemeye calısıorm eksık kalmasın vucudumuzda

hahaha hiç aklıma gelmemişti bak
klimasız çalışmayı düşünemiyorum ya çok sıcak yanıyor bursa
iyi yapıyorsun canım

Son düzenleme:
ıstanbula yagmaz yagsada daha kotu olur nemı cok fazla buranın yagmur yagınca daha da nefessız kalıo ınsan

ay ewı soyle bı ustten topladım temızlık namına bısı yapmadım ama öldum ya bugun cok fena klımamı acsam bılmıorm hasta olurum dıe acmakta ıstemıorm

olsun hava sıcaklığı dusucekmıs 1 gunluğune de olsa:))acma pencere falan ac yada balkon varsa otur...

klimayı aç canım ama sen başka yerde dur oda serinledikten sonra kapat
ben iş yerinde öyle yapıyorum açıyorum 10 dk gidiyorum başka yere
odaya gelince kapıyorum devamlı açık olunca çarpıyor tutuluyor her yerim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…