Saol canım evet beyaz ekmek özlemısımtaze taze geldı böyleeee bu aksam ınsallah markete gıdıp alıcam ekmeğimden.Ya ben sevmıyorum ama alsammı acaba dıyorum.Nerde ne taze bılemıyorum balık rısklı zehırlenme söz konusu olunca ton balığı ıle yetınıyorum.Hee kurtardım bayada ıyı olmus tadı bıttı yemek dun,su saate kadar yaprak sardım zeytın yağlı aksam menumuz:))
balık alma suanda canım
av mevsımı degıl bılıosun ancak alabalık taze olur oda rısklı ama bız carrefour mıgros gbı yerlerden alıorz balıgı cok hızlı tukenıo buralarda cunku
elıne saglık canım benım hamaratsınnnbn daha hıc bısı yapmadım vallahı ew almıs basını gdıo
evet doğru dıyosunn,yok canım cok hamarat değilim evın halı kötu hergun sılıyorum hemen hemen toz tozzzzzzz pöffffama detaya girmicem cumartesı detaylı temızlerım dıye ertelıyorum..
aynen canm ya bnmde koltuk kılıflarını yıkıorm yıkanması kuruması bıtsın ewı bı temzlıcem
kolay gelsın canımm yuruyus yaptınmı?
yok ya cok fenayım bugun basım agrıo sıcaktan yapıstım kaldım koltuga
masa bıle duruyo kahvaltı
Bosver kalsın evde teksın gelenın de olmuyor:)))
yemekhane klimalı allahtançok ıyı afıyet olsun canım bu havada corba nasıl içiosun
kahvaltım
haslanmıs yumurta
kk peyır
dılım lıght ekmek
domates
5 6 zeytın
çay
yemekhane klimalı allahtan
sadece bulgurda kuru kuru oluyor, bide tok tutsun diye yiyorum ekmek yerine
ayy çalışınca çokk zorr işte idare ediyorum napayımm
kahvaltında çok afiyet olsun ne zamandır yumurta yememiştim bende hftsonu yapayım :))
aslında yemekhanede klıma olmasa varya hıc yemezsın he boz onu ehehehe
yumurta ben haftada 2 3 kez yemeye calısıorm eksık kalmasın vucudumuzda
hahaha hiç aklıma gelmemişti bak
klimasız çalışmayı düşünemiyorum ya çok sıcak yanıyor bursa
iyi yapıyorsun canım
fena sıcak ya
doğu karadenız,marmara yarın sağnak gök gurultulu 3-5 derce sıcaklık dusecekmıs :)))
ağzın bal yesin inşallah :)))
öğle-ara
bulgur pilavı
azıcık domates salatalık
1 kase yoğurt
ıstanbula yagmaz yagsada daha kotu olur nemı cok fazla buranın yagmur yagınca daha da nefessız kalıo ınsan
ay ewı soyle bı ustten topladım temızlık namına bısı yapmadım ama öldum ya bugun cok fena klımamı acsam bılmıorm hasta olurum dıe acmakta ıstemıorm
ıstanbula yagmaz yagsada daha kotu olur nemı cok fazla buranın yagmur yagınca daha da nefessız kalıo ınsan
ay ewı soyle bı ustten topladım temızlık namına bısı yapmadım ama öldum ya bugun cok fena klımamı acsam bılmıorm hasta olurum dıe acmakta ıstemıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?