Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

eşim işe gittiği için erken yapıyprum kahvaltımı canım saat 8 - 8.30 arası. kirazı da durduramadım çok güzeldi. birisi bahçesinden toplayıp getirmiiş de patates yemiyorum canım. garnitür değil yani tükettiğğim. havuç da çiğden öle salatalık gibi yiyorum. ama tabii dikkate alıcam uyarılarını.. ben bezelyeyi çok seviyorum bi de. üniversite de ev arkdaşım yapardı bu omlet ordan kalma bişii.

Son düzenleme:

abimin taşınma olayı birden oldu evi tuttu 1 saat sonra en fazla taşınma olayı oldu önceki evleri kendi eviydi hemen teslim etmeleri gerektiği için acele ettiler nakliyede tutmaya zaman olmadı abimin aceleciliği işte hep böyle neyse taşınma olayına tanıdıklar falan yaptık bende gittim ufak tefek şeyler taşıdım asansörde yoktu merdivenlerden in çık öldüm 4.katta bide.eve geldiğimde karnım belim çok ağrıyordu regli olurum sandım olmadım dünde evi yerleştirirken evde kimse yoktu gelinimizle beraber gardırop falan çektik tekrar düzenledik bu tempoda çocuk dururmu onuda bilmiyorum

hayırlısı yinede canım diyorum yaa bi umut.
hamileysem hemen yazarım tabi teyzeleri

yarın akşam kocişimi yemeğe götüreyim diyorum süpriz yapıcam bakalım araştırıyorum.

Kıraz köyden gelmıs anneme bana anlatıyor burda ıyısını bulamıyorumafıyet olsun canım gunu hafıf gecırırsın yıne böyle meyve corba salata zeytınyağlı bır yemek[/QUOTE]

sağol canım evet günü hafif geçircem artık dengelemeye çalşıcam. walla kiraz da almak istiyoduk biz de ama çok pahalıydı vazgeçiyoduk bi de tadı güzel olmuyo diye de güvenemdik. ama doğal kiraz bi başka inş. daha getiririler sen de bulabilirsin umarım

ya keske dıkkat etseydınn sen yapmasaydın:18:ama söyle dusunmelısın cocuk dururmu değil eğer duracağı varsa durur,akacak kan damarda durmazmıs,hayırlısı sabırsızlıkla haberı beklıycemm
yemek ıyı fıkır benceallah ayırmasın ınsallah daha nıce yıllara

aynen aynenn guzelı bulmak zor ınsallah ben artık mersıne gıdınce yıcem sanırım

Son düzenleme:
sabah 1 bardak maydonoz suyu

kahvaltı, yarım simit ,kepekli ve çekirdekli,1 karper peynir ve 1 fincan yeşil çay ile

arada yemedim bişey

öğlen 4 yemek kaşığı tavuklu türlü,1 kase mercimek çorbası,2 ymk kaşığı haşlanmış kabak ve havuçla hazırlanmış yoğurtlu salata,3-4 dal roka

arada karpuz,yeşil çay içicem

akşam : z.yağlı taze fasülye yemeğimden var dünden kalan onu yicem 40 dk yürüyüş yapıcam

Son düzenleme:

hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara inşallah

ara:
1 fincan yeşil çay

Öğlen:
1 kase yayla çorbası
5 6 yemek kaşığı bulgur
2 dilim karpuz

günaydın kızlar
dün akşam:
1 küçük karnıyarık
salata
1 kase yoğurt

Sabah:
aç karnına 1 bardak ılık su
1 kase y.yağlı sütle special k

canım başladınmı sabah ılık su içmeye ,çok yararlı tavsiye ederim
ayrıca nesfitler bu sıcak günlerde soğuk soğuk ne iyi gidiyor dimi ..

günaydın kızlar
dün akşam:
1 küçük karnıyarık
salata
1 kase yoğurt

Sabah:

eşimin ark tavsiye etmiş deneyelim dedik bizde
her sabah beraber içiyoruz ılık sularımızı
çalışınca en büyük alternatif nesfitler,k'lar
çünkü sabah düzenli kahvaltı yapamıyorum
hem doyurucu oluyor hem kalorisi düşük
simit börek boğaca yerine tercih ediyorum

Son düzenleme:
kendidüzenimibulmaya calısyorum kayın anneler gorumler valıslarını topladılr 1-2 st den yola cıkacakalr ınsl bende skı dusanıme gerı donecegım ama hafta sonu yanı cum agunu esım ızne ayrılıyr 1 hafta ben annemlere oda kuzenlerı ıle takılacakmıs p.tesıyece annmeledeyım yozgat ta sonada esımle ken dı koyune sonrada kaplıcaya ılan gıtmy ıstyrzzz bebek ıcın ıyı olrmus hemde dgsıklık olur ınsl....nevsehır kozaklı ya flan hayırlısı baklaım gerciiınsl..hafayada dusenı kacırmam bu haftakı gıbıde olsadkkt eder 100 gr da olsa verırım almayayayımda:):):):):)

afıyet olsun canım beyazın tadının hatrladın en azından ehehe

günaydın kızlar
dün akşam:
1 küçük karnıyarık
salata
1 kase yoğurt

Sabah:

afıyet olsun karnıyarıgı kısın cok yapıorm cokta sewerım mam mam

havuc bezelye patates cok sık tuketmemenı onerırım tatlım... gerısı gayet ıyı

hayırlısı olsun canım takma bak taktıkca olmuyomus tv de ızledım ıstemezsen oluyo ısteyıp takınca olmuyo dıyodu kadın
nasıl gectı tatılın canm

ara:
1 fincan yeşil çay

Öğlen:
1 kase yayla çorbası
5 6 yemek kaşığı bulgur
2 dilim karpuz

çok ıyı afıyet olsun canım bu havada corba nasıl içiosun

almazsın canm sen masallah cok ıstıkrarlısın...

kahvaltım
haslanmıs yumurta
kk peyır

dılım lıght ekmek
domates
5 6 zeytın
çay

eylulcum bnde alabalık cok sewmem ama yazın bılıosn denız mahsulu olmuyo zaten buzlugumda vardı ara ara yapıorm ıste
barbunyanı kurtarmana sevındım

iyi bir menu olmus afıyet olsun canım

ara:
1 fincan yeşil çay

Öğlen:
1 kase yayla çorbası
5 6 yemek kaşığı bulgur
2 dilim karpuz

super canımm

1 elma
1 fican yarım yağlı süt
3 tane yulaflı bisküvi

cok ıyı gıdıyosun

Canım sanırım tatil dönusu ancak duzene kavusabılırsın

Saol canım evet beyaz ekmek özlemısım taze taze geldı böyleeee bu aksam ınsallah markete gıdıp alıcam ekmeğimden.Ya ben sevmıyorum ama alsammı acaba dıyorum.Nerde ne taze bılemıyorum balık rısklı zehırlenme söz konusu olunca ton balığı ıle yetınıyorum.Hee kurtardım bayada ıyı olmus tadıbıttı yemek dun,su saate kadar yaprak sardım zeytın yağlı aksam menumuz:))

yaprak sardım yemek yoktu bende bır ınce dılım cartedor pasta yedım
buarada 7511 canımm sen kac dılım ekmek yedın dilim demıssın sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…