Bezelyelı omletı ılk duyuyorum,bezelye dıyetısyenler pek önermıyolar yersende öğlen ye bence ıcınde havuc patates olmasın.2dilim ekmek,peynır ve 7 zeytın en az 20 kalorıden desen zeytınler hesaplakahvaltın cok olmus ,kıraz buyuk napolyansa 20 tane bana cok geldı kalhvaltını erken saate yaptıysan sorun yok
afiyet olsun canım sabah tvde gösteriyordu 1 temmuz itibariyle ekmeklerin gramı 50 gram azalacakmış 250 gram olacakmış tuz oranı azalacak kepek oranı artırılacakmış milletçe alışırız inşallah sağlıklı ekmek yemeyeQUOTE]
Bence de cok ıyı olmus daha sağlıklı cok kısı beyaz ekmek tuketıyor gunde kac tane obez mıllet olmayalım bıraz bılınclenelım.:))beyaz ekmek ucuz dıye alınıyor.burda 50 kurus orda kac Mersınde 75 kurus
eşim işe gittiği için erken yapıyprum kahvaltımı canım saat 8 - 8.30 arası. kirazı da durduramadım çok güzeldi. birisi bahçesinden toplayıp getirmiiş depatates yemiyorum canım. garnitür değil yani tükettiğğim. havuç da çiğden öle salatalık gibi yiyorum. ama tabii dikkate alıcam uyarılarını..
Kıraz köyden gelmıs anneme bana anlatıyor burda ıyısını bulamıyorumafıyet olsun canım gunu hafıf gecırırsın yıne böyle meyve corba salata zeytınyağlı bır yemek
yaa hadi ınsallah cok ıstıyorum vallabende bugun sana sorcaktım ne zama regl olcan dıye ıcıme mı doğdu bu sefer belkı tatıl falan da yaptınız evlılık yıl dönumunuz sans getırırrr hemen yaz olurmu catlarımmmm
afiyet olsun canım sabah tvde gösteriyordu 1 temmuz itibariyle ekmeklerin gramı 50 gram azalacakmış 250 gram olacakmış tuz oranı azalacak kepek oranı artırılacakmış milletçe alışırız inşallah sağlıklı ekmek yemeyeQUOTE]
Bence de cok ıyı olmus daha sağlıklı cok kısı beyaz ekmek tuketıyor gunde kac tane obez mıllet olmayalım bıraz bılınclenelım.:))beyaz ekmek ucuz dıye alınıyor.burda 50 kurus orda kac Mersınde 75 kurus
Kıraz köyden gelmıs anneme bana anlatıyor burda ıyısını bulamıyorumafıyet olsun canım gunu hafıf gecırırsın yıne böyle meyve corba salata zeytınyağlı bır yemek
ben hep bimden tam tahıllı alıyorum nomal ekmekte kırk yılda bir eşim misafir gelirse falan alır herhalde 80 kuruşdu.
bugün sağlık ocağında gördüm bi kadın 45-50 yaşlarında tahlil için kan veriyor tüpleri doldurmak için hemşire baya bekledi kansızlık vardı galiba kadında ama baya kiloluydu.
ben bi tüp kan verdim hemencik doldu.sağlıklı beslenmeyince öyle oluyo tabi aileden falan geliyorda olabilir ama benim ilk aklıma gelen hep sağlıksız beslenmek oluyo.
abimin taşınma olayı birden oldu evi tuttu 1 saat sonra en fazla taşınma olayı oldu önceki evleri kendi eviydi hemen teslim etmeleri gerektiği için acele ettiler nakliyede tutmaya zaman olmadı abimin aceleciliği işte hep böyle neyse taşınma olayına tanıdıklar falan yaptık bende gittim ufak tefek şeyler taşıdım asansörde yoktu merdivenlerden in çık öldüm 4.katta bide.eve geldiğimde karnım belim çok ağrıyordu regli olurum sandım olmadım dünde evi yerleştirirken evde kimse yoktu gelinimizle beraber gardırop falan çektik tekrar düzenledik bu tempoda çocuk dururmu onuda bilmiyorum
hayırlısı yinede canım diyorum yaa bi umut.
hamileysem hemen yazarım tabi teyzeleri
yarın akşam kocişimi yemeğe götüreyim diyorum süpriz yapıcam bakalım araştırıyorum.
ben hep bimden tam tahıllı alıyorum nomal ekmekte kırk yılda bir eşim misafir gelirse falan alır herhalde 80 kuruşdu.
bugün sağlık ocağında gördüm bi kadın 45-50 yaşlarında tahlil için kan veriyor tüpleri doldurmak için hemşire baya bekledi kansızlık vardı galiba kadında ama baya kiloluydu.
ben bi tüp kan verdim hemencik doldu.sağlıklı beslenmeyince öyle oluyo tabi aileden falan geliyorda olabilir ama benim ilk aklıma gelen hep sağlıksız beslenmek oluyo.
olabılır haklısın ya burda ekmek cok ucuzmus o zaman
sağol canım evet günü hafif geçircem artık dengelemeye çalşıcam. walla kiraz da almak istiyoduk biz de ama çok pahalıydı vazgeçiyoduk bi de tadı güzel olmuyo diye de güvenemdik. ama doğal kiraz bi başka inş. daha getiririlersen de bulabilirsin umarım
abimin taşınma olayı birden oldu evi tuttu 1 saat sonra en fazla taşınma olayı oldu önceki evleri kendi eviydi hemen teslim etmeleri gerektiği için acele ettiler nakliyede tutmaya zaman olmadı abimin aceleciliği işte hep böyle neyse taşınma olayına tanıdıklar falan yaptık bende gittim ufak tefek şeyler taşıdım asansörde yoktu merdivenlerden in çık öldüm 4.katta bide.eve geldiğimde karnım belim çok ağrıyordu regli olurum sandım olmadım dünde evi yerleştirirken evde kimse yoktu gelinimizle beraber gardırop falan çektik tekrar düzenledik bu tempoda çocuk dururmu onuda bilmiyorum
hayırlısı yinede canım diyorum yaa bi umut.
hamileysem hemen yazarım tabi teyzeleri
yarın akşam kocişimi yemeğe götüreyim diyorum süpriz yapıcam bakalım araştırıyorum.
günaydın kızlar
dün akşam:
1 küçük karnıyarık
salata
1 kase yoğurt
Sabah:
aç karnına 1 bardak ılık su
1 kase y.yağlı sütle special k
günaydın kızlar
dün akşam:
1 küçük karnıyarık
salata
1 kase yoğurt
Sabah:
canım başladınmı sabah ılık su içmeye ,çok yararlı tavsiye ederim
ayrıca nesfitler bu sıcak günlerde soğuk soğuk ne iyi gidiyor dimi ..
dun aksam 50 dk(6km)yuruyus,10 dk alet calıstım
bıraz barbunya,1 catal esımın makarnasından,1 kase salata yedım
BU SABAH:
2 dılım beyaz ekmek( kapıcı beyaz alıyor bufede yok benım ekmekten)
1 kk beyaz peynır
4 ınce dılım karpuz
3 sıyah,1 yesıl zeytın
günaydın kızlar
dün akşam:
1 küçük karnıyarık
salata
1 kase yoğurt
Sabah:
akşam 8 den sonra yine yeşil çay
sabah yarım omlet bezelye ve mısır taneli yine
yarım havuç salatalık domates
1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
7 tane yaeşil zeytin
kahvaltıdan yarım saat sonra 20 tane kadar kiraz
1 büyük kupa yeşil çay
günaydın kızlar,
kaç gündür abimin taşınma yerleşme işleriyle uğraşıyoruz bugün artık dedim gelin hanıma senlik işler var yavaş yavaş toparlarsın diye
bi taraftan yardım et bi taraftan eve gel yemek yap öldüm kaç gündür.
bugün yine hamilelik testi yaptırdım yarın belki çıkar.yarın evlilik yıl dönümümüz 3 yılımız bitiyor belki bu ay hamileyimdir
çok umudumda yok bu ayki koşuşturmadan ama yinede bi umut işte 2 gün geçti bakalım hayırlısı çok takmıyorum artık.
sabah
omlet
yarım kk peynir
domates salatalık
1 tam buğday ekmeği
ara:
1 fincan yeşil çay
Öğlen:
1 kase yayla çorbası
5 6 yemek kaşığı bulgur
2 dilim karpuz
kendidüzenimibulmaya calısyorum kayın anneler gorumler valıslarını topladılr 1-2 st den yola cıkacakalr ınsl bende skı dusanıme gerı donecegım ama hafta sonu yanı cum agunu esım ızne ayrılıyr 1 hafta ben annemlere oda kuzenlerı ıle takılacakmıs p.tesıyece annmeledeyım yozgat ta sonada esımle ken dı koyune sonrada kaplıcaya ılan gıtmy ıstyrzzz bebek ıcın ıyı olrmus hemde dgsıklık olur ınsl....nevsehır kozaklı ya flan hayırlısı baklaım gerciiınsl..hafayada dusenı kacırmam bu haftakı gıbıde olsadkkt eder 100 gr da olsa verırım almayayayımda:):):):):)
sabah 1 bardak maydonoz suyu
kahvaltı, yarım simit ,kepekli ve çekirdekli,1 karper peynir ve 1 fincan yeşil çay ile
arada yemedim bişey
öğlen 4 yemek kaşığı tavuklu türlü,1 kase mercimek çorbası,2 ymk kaşığı haşlanmış kabak ve havuçla hazırlanmış yoğurtlu salata,3-4 dal roka
arada karpuz,yeşil çay içicem
akşam : z.yağlı taze fasülye yemeğimden var dünden kalan onu yicem 40 dk yürüyüş yapıcam
ara:
1 fincan yeşil çay
Öğlen:
1 kase yayla çorbası
5 6 yemek kaşığı bulgur
2 dilim karpuz
1 elma
1 fican yarım yağlı süt
3 tane yulaflı bisküvi
kendidüzenimibulmaya calısyorum kayın anneler gorumler valıslarını topladılr 1-2 st den yola cıkacakalr ınsl bende skı dusanıme gerı donecegım ama hafta sonu yanı cum agunu esım ızne ayrılıyr 1 hafta ben annemlere oda kuzenlerı ıle takılacakmıs p.tesıyece annmeledeyım yozgat ta sonada esımle ken dı koyune sonrada kaplıcaya ılan gıtmy ıstyrzzz bebek ıcın ıyı olrmus hemde dgsıklık olur ınsl....nevsehır kozaklı ya flan hayırlısı baklaım gerciiınsl..hafayada dusenı kacırmam bu haftakı gıbıde olsadkkt eder 100 gr da olsa verırım almayayayımda:):):):):)
afıyet olsun canım beyazın tadının hatrladın en azından ehehe
kahvaltım
haslanmıs yumurta
kk peyır
dılım lıght ekmek
domates
5 6 zeytın
çay
eylulcum bnde alabalık cok sewmem ama yazın bılıosn denız mahsulu olmuyo zaten buzlugumda vardı ara ara yapıorm ıste
barbunyanı kurtarmana sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?