• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

evet cok sukur gecen ay 300 gr ıyı moral bozmustu bu haftada hep mısfrırr duzensız yemek yemek fılan ama dun tok karnına cıktım 100 gr gıtmıs yarın sbh cıksam 200-300 gıtmıs gorurumm sanırım :ssz::ssz::ssz: cok skrr bu hafta tekrar eskı moda dıyet moduna gecıyorum ramazana kdr 68 olmam gerek en azından yaaaaaaaa

tesekkurlercanım benımmm

gecmısebakalmadım kım 1.oldu bu hfta ben yoktumya:3::3::34: regl oldum ama ck skr + gormedımm bgnde 4.gunummmmmm hehehehehe:46::46::46::46::46::46::46::46:

bılmıomkı kım bırıncı oldu bu hafta ya :55:

afıyet olsun canım
kızlar yarın mıgrosta 1 kg carte dore dondurmalar 1 tl haberınız olsun
50 tl ve uzerı alıswerıslerde

Saol canımm esım alısverıs yaptığı yerde carde dor pasta 5 tl yegelmıs:52:yarısı bıttı bı tane daha dondurma var ama onu sevmedım esım yıcek

evet cok sukur gecen ay 300 gr ıyı moral bozmustu bu haftada hep mısfrırr duzensız yemek yemek fılan ama dun tok karnına cıktım 100 gr gıtmıs yarın sbh cıksam 200-300 gıtmıs gorurumm sanırım :ssz::ssz::ssz: cok skrr bu hafta tekrar eskı moda dıyet moduna gecıyorum ramazana kdr 68 olmam gerek en azından yaaaaaaaa

tesekkurlercanım benımmm

gecmısebakalmadım kım 1.oldu bu hfta ben yoktumya:3::3::34: regl oldum ama ck skr + gormedımm bgnde 4.gunummmmmm hehehehehe:46::46::46::46::46::46::46::46:
hadi bakalım inşallah canım
herkescikler ulaşsın inş hedeflerine
bılmıomkı kım bırıncı oldu bu hafta ya :55:

bende bılmıyorum:60:

heyyy birinci kimse parmak kaldırsın:3: öğrenelim bayrak kimde:1:

Ben cıkıyorum barbunya dıbı tuttu annemle konusmaya dalınca:63:mutfağı toplayıp yuruyus yapıcam.
aksam:zeytınyağlı brabunya,salata
guzel aksamlar kızlarr:16::16:

hahahahah canm benm tencere degıstrıver hemen:52:koku sınmeden
gule gule ıyı sporlar ıyı aksamlar

öyle yaptım allahtan koku sınmedı:9:

aksam yemegı
alabalık ızgara
salata
...
esım erken geldı bugun ama yıne cıkıcak:31:

ohh mıs gıbı balık gercı ben alabalık sevmem denız balığı olcak,özel yetıstırme tatsız oluyor..afıyet olsunn

dun aksam 50 dk(6km)yuruyus,10 dk alet calıstım
bıraz barbunya,1 catal esımın makarnasından,1 kase salata yedım
BU SABAH:
2 dılım beyaz ekmek( kapıcı beyaz alıyor bufede yok benım ekmekten)
1 kk beyaz peynır
4 ınce dılım karpuz
3 sıyah,1 yesıl zeytın

günaydın kızlar
dün akşam:
1 küçük karnıyarık
salata
1 kase yoğurt

Sabah:
aç karnına 1 bardak ılık su
1 kase y.yağlı sütle special k

akşam 8 den sonra yine yeşil çay

sabah yarım omlet bezelye ve mısır taneli yine
yarım havuç salatalık domates
1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
7 tane yaeşil zeytin
kahvaltıdan yarım saat sonra 20 tane kadar kiraz
1 büyük kupa yeşil çay

1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
7 tane yaeşil zeytin
1 büyük kupa yeşil çay

Bezelyelı omletı ılk duyuyorum,bezelye dıyetısyenler pek önermıyolar yersende öğlen ye bence ıcınde havuc patates olmasın.2dilim ekmek,peynır ve 7 zeytın en az 20 kalorıden desen zeytınler hesapla:9:kahvaltın cok olmus ,kıraz buyuk napolyansa 20 tane bana cok geldı:53:kalhvaltını erken saate yaptıysan sorun yok

günaydın kızlar,

kaç gündür abimin taşınma yerleşme işleriyle uğraşıyoruz bugün artık dedim gelin hanıma senlik işler var yavaş yavaş toparlarsın diye:34:
bi taraftan yardım et bi taraftan eve gel yemek yap öldüm kaç gündür.

bugün yine hamilelik testi yaptırdım yarın belki çıkar.yarın evlilik yıl dönümümüz 3 yılımız bitiyor belki bu ay hamileyimdir:30:
çok umudumda yok bu ayki koşuşturmadan ama yinede bi umut işte 2 gün geçti bakalım hayırlısı çok takmıyorum artık.

sabah
omlet
yarım kk peynir
domates salatalık
1 tam buğday ekmeği

günaydın kızlar,

kaç gündür abimin taşınma yerleşme işleriyle uğraşıyoruz bugün artık dedim gelin hanıma senlik işler var yavaş yavaş toparlarsın diye:34:
bi taraftan yardım et bi taraftan eve gel yemek yap öldüm kaç gündür.

bugün yine hamilelik testi yaptırdım yarın belki çıkar.yarın evlilik yıl dönümümüz 3 yılımız bitiyor belki bu ay hamileyimdir:30:
çok umudumda yok bu ayki koşuşturmadan ama yinede bi umut işte 2 gün geçti bakalım hayırlısı çok takmıyorum artık.

sabah
omlet
yarım kk peynir
domates salatalık
1 tam buğday ekmeği

yaa hadi ınsallah cok ıstıyorum valla:nazar:bende bugun sana sorcaktım ne zama regl olcan dıye ıcıme mı doğdu:52:bu sefer belkı tatıl falan da yaptınız evlılık yıl dönumunuz sans getırırrr hemen yaz olurmu catlarımmmm

dun aksam 50 dk(6km)yuruyus,10 dk alet calıstım
bıraz barbunya,1 catal esımın makarnasından,1 kase salata yedım
BU SABAH:
2 dılım beyaz ekmek( kapıcı beyaz alıyor bufede yok benım ekmekten)
1 kk beyaz peynır
4 ınce dılım karpuz
3 sıyah,1 yesıl zeytın

afiyet olsun canım sabah tvde gösteriyordu 1 temmuz itibariyle ekmeklerin gramı 50 gram azalacakmış 250 gram olacakmış tuz oranı azalacak kepek oranı artırılacakmış milletçe alışırız inşallah sağlıklı ekmek yemeye :34:

günaydın kızlar
dün akşam:
1 küçük karnıyarık
salata
1 kase yoğurt

Sabah:
aç karnına 1 bardak ılık su
1 kase y.yağlı sütle special k

çok sağlıklı:34:

1 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
7 tane yaeşil zeytin
1 büyük kupa yeşil çay

slm canım biraz yoğun bir kahvaltı olmuş inşallah diğer öğünlerde daha dikkat edersin:34:

Back