• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Muğla daydın dımı canım allah korusun...korkma

tam olarak muğla değil de marmarisdeyim. Allahım korusun ğst üste çok sallandık bu yaz. ev hayatı zehirolmuştu ilk zamanlarda tüm gün evde tek başımayım e hep sallanıyo gibi geliyodu bana zor toparladım kendimi

tam olarak muğla değil de marmarisdeyim. Allahım korusun ğst üste çok sallandık bu yaz. ev hayatı zehirolmuştu ilk zamanlarda tüm gün evde tek başımayım e hep sallanıyo gibi geliyodu bana zor toparladım kendimi

Anlıyorum senı bende Adana depremını yasamıstım 1-2 yıl boyunca hemen hemen hergun sallandık..

orda yazın ınsanlar kılo verıomu acaba:52:
bu arada allah dagına gore kar verıo ıste sıcak ıklım ınsanı degılım ben tıp olarakta dayanma olarakta:52:

Canım genelde dısarı cıkılmaz o sıcakta yanı ben Mersındeyken bır odada tıkılırdım klıma altında aksam dısarı cıkılıyor ama yıne sıcak tabı terlıyosun ama yedığın zaman kılo veremıyorsun.ben 1 ay yuruyus yaptım sıcakta ama aksam yedım yemeğimi gram veremedım:52:

Canım genelde dısarı cıkılmaz o sıcakta yanı ben Mersındeyken bır odada tıkılırdım klıma altında aksam dısarı cıkılıyor ama yıne sıcak tabı terlıyosun ama yedığın zaman kılo veremıyorsun.ben 1 ay yuruyus yaptım sıcakta ama aksam yedım yemeğimi gram veremedım:52:

oraların yemeklerıde agır dımı zaten kebaplar kunefeler allah allah:55:

selamlar kızlar
işler güçler derken ben sık sık yazamaz oldum ..

sabah standart kahvaltımı yaptım ( 3 dilim ekmek, 2 kk oeynir, domates salatalık maydonoz 3 zeytin)
ara öğün yiyemedim :(
Öglen
1 kepce corba
2 dilim ekmek
2 köfte kadar tavuk
yagsız salata
2 YK brokoli

Ara: bir küçük muz.

ve sonuclardan bahsetmek istiyorum.. yaklasık 5 hafta önce 69,6 -70 kg idim..tartıldım bugun itibarye 64 kg.. :46:yalnız evdeki tartıya nedense pek guvenim yok. diyetisyene kontrole gittiğimde daha net belli olur. ama gören herkes nasıl zayıfladın boyle diyor hosuma gidiyoooorr :9:

kaldı 4 kg..artık yuruyuslerimi sıklastırmam lazım cunku haliye kilo verme hızım yavasladı.
operim kızlarrrr...:16:

oraların yemeklerıde agır dımı zaten kebaplar kunefeler allah allah:55:

kebap,tantunı,cığer falan tabıkı ağır ama yanı bız sureklı öle seyler yemeyız,zeytınyağlı yemekler,bulgur ısı kısır falan ızgara sağlıklı beslenıyoruz.AKdenız mutfağı cok yağlı değil,guney ve doğu mutfağı yağlı yemekler yapar salcası bol,Mersınde yasayan da doğu kökenlı cok olduğu ıcın onlar yıyor:52:ama su bır gercekkı antep mutfağı cok kalorılı ama cok lezzetlı

Son düzenleme:
selamlar kızlar

sabah standart kahvaltımı yaptım ( 3 dilim ekmek, 2 kk oeynir, domates salatalık maydonoz 3 zeytin)
Öglen
1 kepce corba
2 dilim ekmek
2 köfte kadar tavuk
yagsız salata
2 YK brokoli

ve sonuclardan bahsetmek istiyorum.. yaklasık 5 hafta önce 69,6 -70 kg idim..tartıldım bugun itibarye 64 kg.. :46:yalnız evdeki tartıya nedense pek guvenim yok. diyetisyene kontrole gittiğimde daha net belli olur. ama gören herkes nasıl zayıfladın boyle diyor hosuma gidiyoooorr :9:

kaldı 4 kg..artık yuruyuslerimi sıklastırmam lazım cunku haliye kilo verme hızım yavasladı.

cok ıyı kılo vermıssın o kadar ekmeklere rağmen:46:

kebap,tantunı,cığer falan tabıkı ağır ama yanı bız sureklı öle seyler yemeyız,zeytınyağlı yemekler,bulgur ısı kısır falan ızgara sağlıklı beslenıyoruz.AKdenız mutfağı cok yağlı değil,guney ve doğu mutfağı yağlı yemekler yapar salcası bol,Mersınde yasayan da doğu kökenlı cok olduğu ıcın onlar yıyor:52:ama su bır gercekkı antep mutfağı cok kalorılı ama cok lezzetlı

ewet gercektende oyle:52:

merhabalarrr kızlarrr bayadır gıremyrmm yarın gorumcemlerler kayın valıdeler gıdyrr ben bgnden ıtbaren dusene oturtmaya basladım kendımı cokk skr dun tartıldım tartı tok karnına 73,1 gösterdı ac ta da 73 fılan ım sanrımm cumaya bakalımmm supper olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cok sukur regl egcen ay 300 gr kazandırmıstı bana ama bu ay hem mısafır hem regll o kdr etkı etmediii cokkk sukurrrrrrrrrrrrrrrrr:15::15::15: eksıyı gorunce :53:cok sasırdım mutsmutmluuu oldummm herkesss ne kdr zayıfladnn dıyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52:

eeee sızler nasılsınız gorusmeyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhabalarrr kızlarrr bayadır gıremyrmm yarın gorumcemlerler kayın valıdeler gıdyrr ben bgnden ıtbaren dusene oturtmaya basladım kendımı cokk skr dun tartıldım tartı tok karnına 73,1 gösterdı ac ta da 73 fılan ım sanrımm cumaya bakalımmm supper olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cok sukur regl egcen ay 300 gr kazandırmıstı bana ama bu ay hem mısafır hem regll o kdr etkı etmediii cokkk sukurrrrrrrrrrrrrrrrr:15::15::15: eksıyı gorunce :53:cok sasırdım mutsmutmluuu oldummm herkesss ne kdr zayıfladnn dıyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52:

tebrık edıyorum canım:46:

selamlar kızlar

Öglen
1 kepce corba
2 dilim ekmek
2 köfte kadar tavuk
yagsız salata
2 YK brokoli

günde 9 dilim ekmek hemde :16: daha once de dedigim ekmek bir cok yiyecekten daha masum ...
ooo çok iyi kilo vermişin canım tebrikler valla:46:gerçektende ekmeğin masumiyetine inanmaya başladım
kızlar ben kalktım sporumu yaptım kahvaltımı ettım ole geldım:51:

kahvaltım
kk peynır
5 6 zeytın
1 dılım lıght ekmek
2 kucuk domates
1 salatalık
cay kasıgının ucuyla cılek recelı:52:

şimdı asa ınıp gecem

öğle iki kase yoğurtlu döğme
2 nektarin

arada bir muz herşeyden iki iki mi olmuş nea?:52:

akşama dünden kalma patlıcanlı kıymalı yemeğim var halla ondan yiyicem(patlıcanlar ziyan olmasın diye hepsini yaptım bu sefer de çok oldu..)
7 8 tane yer fıstgı
2 ıtalyan erık

sımdıde turk kahvesı yapcam:52:

afiyet olsun kızlar:56:
dun markete ındım canım hındı doner aldım yanına pılav ve patates kızartması yaptım
:52::52::52::52::52:
ooo menüye bak :1:

kızlar bugun dahamı sıcak sankı
evt valla klima olmasa durulmaz hiç işyerinde:19:

çok iyi canım kilo almamışsın ne güzel

sendemı regl oldum allah allah hepımız dokulduk bu hafta
canm tebrık ederım ozlettın kendını yaaaa

ooo çok iyi kilo vermişin canım tebrikler valla:46:gerçektende ekmeğin masumiyetine inanmaya başladım

afiyet olsun kızlar:56:

ooo menüye bak :1:

evt valla klima olmasa durulmaz hiç işyerinde:19:

çok iyi canım kilo almamışsın ne güzel
evet cok sukur gecen ay 300 gr ıyı moral bozmustu bu haftada hep mısfrırr duzensız yemek yemek fılan ama dun tok karnına cıktım 100 gr gıtmıs yarın sbh cıksam 200-300 gıtmıs gorurumm sanırım :ssz::ssz::ssz: cok skrr bu hafta tekrar eskı moda dıyet moduna gecıyorum ramazana kdr 68 olmam gerek en azından yaaaaaaaa

tebrık edıyorum canım:46:
tesekkurlercanım benımmm

sendemı regl oldum allah allah hepımız dokulduk bu hafta
canm tebrık ederım ozlettın kendını yaaaa

gecmısebakalmadım kım 1.oldu bu hfta ben yoktumya:3::3::34: regl oldum ama ck skr + gormedımm bgnde 4.gunummmmmm hehehehehe:46::46::46::46::46::46::46::46:

Back