- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
ayy az önce sallandık hafiften yaa.. çok korktummmm... artçılar yine devam ediyooo..
Muğla daydın dımı canım allah korusun...korkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy az önce sallandık hafiften yaa.. çok korktummmm... artçılar yine devam ediyooo..
Muğla daydın dımı canım allah korusun...korkma
tam olarak muğla değil de marmarisdeyim. Allahım korusun ğst üste çok sallandık bu yaz. ev hayatı zehirolmuştu ilk zamanlarda tüm gün evde tek başımayım e hep sallanıyo gibi geliyodu bana zor toparladım kendimi
Nemın alası Mersın adanada ya orda olsaydınbuhar buhar oluyor orda dısarsı,allahtan kuru ank bıraz:)
orda yazın ınsanlar kılo verıomu acaba
bu arada allah dagına gore kar verıo ıste sıcak ıklım ınsanı degılım ben tıp olarakta dayanma olarakta
Canım genelde dısarı cıkılmaz o sıcakta yanı ben Mersındeyken bır odada tıkılırdım klıma altında aksam dısarı cıkılıyor ama yıne sıcak tabı terlıyosun ama yedığın zaman kılo veremıyorsun.ben 1 ay yuruyus yaptım sıcakta ama aksam yedım yemeğimi gram veremedım
oraların yemeklerıde agır dımı zaten kebaplar kunefeler allah allah
selamlar kızlar
işler güçler derken ben sık sık yazamaz oldum ..
sabah standart kahvaltımı yaptım ( 3 dilim ekmek, 2 kk oeynir, domates salatalık maydonoz 3 zeytin)
ara öğün yiyemedim
Öglen
1 kepce corba
2 dilim ekmek
2 köfte kadar tavuk
yagsız salata
2 YK brokoli
Ara: bir küçük muz.
ve sonuclardan bahsetmek istiyorum.. yaklasık 5 hafta önce 69,6 -70 kg idim..tartıldım bugun itibarye 64 kg.. yalnız evdeki tartıya nedense pek guvenim yok. diyetisyene kontrole gittiğimde daha net belli olur. ama gören herkes nasıl zayıfladın boyle diyor hosuma gidiyoooorr
kaldı 4 kg..artık yuruyuslerimi sıklastırmam lazım cunku haliye kilo verme hızım yavasladı.
operim kızlarrrr...
kebap,tantunı,cığer falan tabıkı ağır ama yanı bız sureklı öle seyler yemeyız,zeytınyağlı yemekler,bulgur ısı kısır falan ızgara sağlıklı beslenıyoruz.AKdenız mutfağı cok yağlı değil,guney ve doğu mutfağı yağlı yemekler yapar salcası bol,Mersınde yasayan da doğu kökenlı cok olduğu ıcın onlar yıyorama su bır gercekkı antep mutfağı cok kalorılı ama cok lezzetlı
cok ıyı kılo vermıssın o kadar ekmeklere rağmen
7 8 tane yer fıstgı
2 ıtalyan erık
sımdıde turk kahvesı yapcam
7 8 tane yer fıstgı
2 ıtalyan erık
merhabalarrr kızlarrr bayadır gıremyrmm yarın gorumcemlerler kayın valıdeler gıdyrr ben bgnden ıtbaren dusene oturtmaya basladım kendımı cokk skr dun tartıldım tartı tok karnına 73,1 gösterdı ac ta da 73 fılan ım sanrımm cumaya bakalımmm supper olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cok sukur regl egcen ay 300 gr kazandırmıstı bana ama bu ay hem mısafır hem regll o kdr etkı etmediii cokkk sukurrrrrrrrrrrrrrrrr eksıyı gorunce cok sasırdım mutsmutmluuu oldummm herkesss ne kdr zayıfladnn dıyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eeee sızler nasılsınız gorusmeyeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selamlar kızlar
işler güçler derken ben sık sık yazamaz oldum ..
sabah standart kahvaltımı yaptım ( 3 dilim ekmek, 2 kk oeynir, domates salatalık maydonoz 3 zeytin)
ara öğün yiyemedim
Öglen
1 kepce corba
2 dilim ekmek
2 köfte kadar tavuk
yagsız salata
2 YK brokoli
Ara: bir küçük muz.
ve sonuclardan bahsetmek istiyorum.. yaklasık 5 hafta önce 69,6 -70 kg idim..tartıldım bugun itibarye 64 kg.. yalnız evdeki tartıya nedense pek guvenim yok. diyetisyene kontrole gittiğimde daha net belli olur. ama gören herkes nasıl zayıfladın boyle diyor hosuma gidiyoooorr
kaldı 4 kg..artık yuruyuslerimi sıklastırmam lazım cunku haliye kilo verme hızım yavasladı.
operim kızlarrrr...
ooo çok iyi kilo vermişin canım tebrikler vallagerçektende ekmeğin masumiyetine inanmaya başladımgünde 9 dilim ekmek hemde daha once de dedigim ekmek bir cok yiyecekten daha masum ...
kızlar ben kalktım sporumu yaptım kahvaltımı ettım ole geldım
kahvaltım
kk peynır
5 6 zeytın
1 dılım lıght ekmek
2 kucuk domates
1 salatalık
cay kasıgının ucuyla cılek recelı
şimdı asa ınıp gecem
ara
karpuz
öğle iki kase yoğurtlu döğme
2 nektarin
arada bir muz herşeyden iki iki mi olmuş nea?
akşama dünden kalma patlıcanlı kıymalı yemeğim var halla ondan yiyicem(patlıcanlar ziyan olmasın diye hepsini yaptım bu sefer de çok oldu..)
7 8 tane yer fıstgı
2 ıtalyan erık
ooo menüye bakdun markete ındım canım hındı doner aldım yanına pılav ve patates kızartması yaptım
evt valla klima olmasa durulmaz hiç işyerindekızlar bugun dahamı sıcak sankı
merhabalarrr kızlarrr bayadır gıremyrmm yarın gorumcemlerler kayın valıdeler gıdyrr ben bgnden ıtbaren dusene oturtmaya basladım kendımı cokk skr dun tartıldım tartı tok karnına 73,1 gösterdı ac ta da 73 fılan ım sanrımm cumaya bakalımmm supper olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cok sukur regl egcen ay 300 gr kazandırmıstı bana ama bu ay hem mısafır hem regll o kdr etkı etmediii cokkk sukurrrrrrrrrrrrrrrrr eksıyı gorunce cok sasırdım mutsmutmluuu oldummm herkesss ne kdr zayıfladnn dıyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım italyan erik nedir.
evet cok sukur gecen ay 300 gr ıyı moral bozmustu bu haftada hep mısfrırr duzensız yemek yemek fılan ama dun tok karnına cıktım 100 gr gıtmıs yarın sbh cıksam 200-300 gıtmıs gorurumm sanırım cok skrr bu hafta tekrar eskı moda dıyet moduna gecıyorum ramazana kdr 68 olmam gerek en azından yaaaaaaaaooo çok iyi kilo vermişin canım tebrikler vallagerçektende ekmeğin masumiyetine inanmaya başladım
afiyet olsun kızlar
ooo menüye bak
evt valla klima olmasa durulmaz hiç işyerinde
çok iyi canım kilo almamışsın ne güzel
tesekkurlercanım benımmmtebrık edıyorum canım
sendemı regl oldum allah allah hepımız dokulduk bu hafta
canm tebrık ederım ozlettın kendını yaaaa