merhaba . bende evlenip kilo alanlardanım.64 kiloydum ve memnundum. evlendikten sonra 74 oldum..bi ara diyt yaptm kalori hesabı 74 kiloydum 66 ya indim . ama sonra ekmeğe ve tatlıya başlayınca hoooop tekrar 72 oldum . iradem zayıfladı . diyet yapamayacağımı düşünüyorum. aslında sonradan tekrar kilo almamın en büyük sebebide üni. sıavlarına sabahlara kadar çalıştığm için malum açıkıp yemek yiyordum. şimdi sınavlar tekrar başlamadan kesin vermem lazım yoksa duba olup çıkacak ... ek olarak gebede kalmak istiyorum o sebebtende kilo vermek istiyorum gebe kalmadan önce .. yani anlayacaınız acillll kilo vermem lazım.. kızlar .. nasıl başlasam zevkle devam eder akıl verin bana .. :18::18::18::18::18:
Merhaba hosgeldın,bız dıyet yapmıyoruz yanı yapan arkadaslar var ama,sağlıklı beslenmeye calısıp,spor yapıp,hamur ısını tuketmemeye calısıyoruz.Boyun kac kılona göre hedefın kac bırde kac ayda 10 kılo aldın,kalorı hesabıyla ne kadar zamanda o kıloyu verdın?
bu arada kızlar bloguma bakabilirsiniz adresi veriyim pastadelisi.blogspot.com
bu arada kızlar bloguma bakabilirsiniz adresi veriyim pastadelisi.blogspot.com
boyum 165 yas 23
hedefim 60 kg
1yıl kadar süre içersinde aldım 10 kilo canım... evlendikten hemen sonra başladı 1.5 yıllık evliyim.. kalori hesabı diyeti eşim ile yaptığım için çok zevkliydi ama şimdi tek başıma yapacağım için çok zevkli gelmiyor açıkcası eşim ekmeği ve çayına şeker atmayı kestiği için hafif kilo aldı tekrardan ama benm öyle olmadı . çünkü zaten şeker kullanmıyorm ekmekte fazla tüketmem benm tek problemim çokolat sevmem. aldığın kalori miktarına göre değişiyor . mesela ben bi ara günlük 900-1000 kalori alıyordum çok rahat haftada 2 kilo gidiyordu.. su atmadan . ama tabi spor plates şart... öyle yani.. bilmiyorum bakalım tekrar yapabilirmiym ..
baktım canım guzel olmus hayırlı olsun blogun
Gunluk alınması gereken 1200 dıye bılıyorum,cıkolata yerıne meyve yesen karpuz kavun ondan sekerını fazlasıyla alıyosun,bence hesaplama sıkıcı olabılır onun yerıne herseyden az yıyerek ver yavas yavas bırden hızlıca kılo vermek cok ıyı bırsey değil..
yok canm o zaman hiç zorlanmadm ve sağlıklı besleniyordum sütümü yine içiyordum badem fıstık tüketiyordum siyah üzüm bunları hergün mutlaka tüketiyordum... ama bu sefer söledğin gibi azar azar yemeği düşünüyorum.. işte yaz geldi kavun karpuz doyurucu oluyor.baya . söledklerin i uygulamayı düşündüm bakalım yapabilecekmiyim :)
ya bu kalori hesabı yöntemi biraz sıkıcı olmuyormu ??? ben takip etmekten nefret ediyorum daa hani şunu şu saatte ye falan bile beni çok sıkıyor.
ya bu kalori hesabı yöntemi biraz sıkıcı olmuyormu ??? ben takip etmekten nefret ediyorum daa hani şunu şu saatte ye falan bile beni çok sıkıyor.
kızlar gecmısı okuyamadım sabah 10 gbı kalktım kahvaltı ettım evı topladım markete ındım sımdı geldım
kendıme turk kahvesı yapıorm sonunda alabıldım unutmadım
kahvaltım
2 dılım hellım peynır
1 dılım lıght etmek
2 zeytın
yarım domates
cay
öğlen:
1 kase mercimek çorbası
4,5 kaşık bulgur pilavı
1 çay bardağı gazoz(3 yudum)
4 çatalda sebzeli tavuk (değişk bişeydi sebzeli piliç kristal mış adı)
kızlar gecmısı okuyamadım sabah 10 gbı kalktım kahvaltı ettım evı topladım markete ındım sımdı geldım
kendıme turk kahvesı yapıorm sonunda alabıldım unutmadım
kahvaltım
2 dılım hellım peynır
1 dılım lıght etmek
2 zeytın
yarım domates
cay
kızlar anamlar gelıo sonunda oleyyy
bugun spor yapamıcam şimdı dus alıp bıda ıncem asa bı seyler unutmusum optummm
slm ben de topiği yeni keşfettim. Evleneli daha 2 ay oldu ve ben 2 kilo aldım.Artık bugünü saymiicam ve yarından itibaren hemen başliycam. Ben de akşam 7 den sonra bişii yememeye dikkat ediyorum bu arada. Bi de kepek ekmek tüketiyorum. yeşil çay içiyorum çok düzeni olmasa da artık hepsi düzene girceekk. yarın ilk raporumu veririm inş.
merhaba . bende evlenip kilo alanlardanım.64 kiloydum ve memnundum. evlendikten sonra 74 oldum..bi ara diyt yaptm kalori hesabı 74 kiloydum 66 ya indim . ama sonra ekmeğe ve tatlıya başlayınca hoooop tekrar 72 oldum . iradem zayıfladı . diyet yapamayacağımı düşünüyorum. aslında sonradan tekrar kilo almamın en büyük sebebide üni. sıavlarına sabahlara kadar çalıştığm için malum açıkıp yemek yiyordum. şimdi sınavlar tekrar başlamadan kesin vermem lazım yoksa duba olup çıkacak ... ek olarak gebede kalmak istiyorum o sebebtende kilo vermek istiyorum gebe kalmadan önce .. yani anlayacaınız acillll kilo vermem lazım.. kızlar .. nasıl başlasam zevkle devam eder akıl verin bana .. :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?