• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

orayı atlamısım üni mezunu olduğunu,bu bır gercekkı üniversıte okumak ınsanı ınsan yapmıyor adam cahilse,kendını yetıstırmıyorsa,ailede adet neyse buna takıntılıysa istediği kadar okusun boşşş,akraba evlılığı yapılmıs amca cocukları bırbırlerıyle ve kadınlar ezılıyor sanırım yasadığı yerde..

kesinlikle katılıyorum canımm ee nedemişler..
"diploma insanın cehlini alsada hamurunda varsa eşeklik baki kalır"

orası dogru ama ne bılım ya okumakta onmlı yanı cok sey katıo ınsana ne bılım garıp polısmıs bıde adam

senın esın artık cozmus senı prof . olmus yawrum ahhahhaha:27:

OKumak önemlı tabıkı ama bence ondan önce kendını yetıstırmek önemlı,sadece bır kıtap yetmıyorkı,ben mesela üni hıc hazırlanmadım bıle kendımı yetırmeye calısıyorum ama arastırırım,annem de lıse mezunu ama annem kendını cok ıyı yetıstırmıs bır kadın cok üniversıte mezununa tas cıkartır,bılgı ağı cok kuvvetlı bende onu örnek alıyorum kendıme sureklı bırseyler öğrenır,kımı unıversıte mezunu var karısını döven cevresıne değer vermeyen,ıkı lafı bır araya getıremeyen,bılgı anlamında dunyanın uydusunu bılmeyen üni mezunu öğretmen bılıyorum:9:

gercekten de cözmus benıı:))

OKumak önemlı tabıkı ama bence ondan önce kendını yetıstırmek önemlı,sadece bır kıtap yetmıyorkı,ben mesela üni hıc hazırlanmadım bıle kendımı yetırmeye calısıyorum ama arastırırım,annem de lıse mezunu ama annem kendını cok ıyı yetıstırmıs bır kadın cok üniversıte mezununa tas cıkartır,bılgı ağı cok kuvvetlı bende onu örnek alıyorum kendıme sureklı bırseyler öğrenır,kımı unıversıte mezunu var karısını döven cevresıne değer vermeyen,ıkı lafı bır araya getıremeyen,bılgı anlamında dunyanın uydusunu bılmeyen üni mezunu öğretmen bılıyorum:9:

gercekten de cözmus benıı:))

kesınlıkle haklısın canım sonuna kadar katılıorm ama ne bılım ınsan bıraz yontulur ya

hamuru yontulmaya elverıslı değilse kalas kalır.

Ben yuruyus yapmıcam bugun cunku markete yuruycem alısverıs yapıcam:52:

bak ya sımdıden ızın alıo bıde

esım dedı ya ya yuryus ya alısverıs dedı hava sıcak yaa:52:ben her gun yuruyuste ne cekıyorum bılmıyosun böyle gunes kremımı suruyorum,sapkamı takıyorum,heryer böcek sınek kaynıyor kudurmuslar sureklı yapısıyor kıyafetıme koluma kreme yapısıyorlar sapkamdan bıle ıcerı gııyorlar acaba off mu sursem.

esım dedı ya ya yuryus ya alısverıs dedı hava sıcak yaa:52:ben her gun yuruyuste ne cekıyorum bılmıyosun böyle gunes kremımı suruyorum,sapkamı takıyorum,heryer böcek sınek kaynıyor kudurmuslar sureklı yapısıyor kıyafetıme koluma kreme yapısıyorlar sapkamdan bıle ıcerı gııyorlar acaba off mu sursem.

güneş çekildiği saatte yürüyüş yapsan canım
saat 7 gibi güneş yakıcı olmuyor bunaltmaz seni
kremde sürmezsin yapışmaz böcekler
off bilmiyorm işe yararmı dene bi istersen

Son düzenleme:
güneş çekildiği saatte yürüyüş yapsan canım
saat 7 gibi güneş yakıcı olmuyor bunaltmaz seni
kremde sürmezsin yapışmaz böcekler
off bilmiyorm işe yararmı dene bi istersen

dun 7de cıktım gunes baya etkılıydı zaten beyaz tenlı sayılırım hemen yanarım amela yanığı gibi kollarım yansın ıstemıyorum 1 ay sona denıze gırcem:1: ,saat 8 bucuğa doğru gıdıyor burda gunes o saate de esım gelmıs oluyor,off sımdı aklıma geldı ama hem gunes kremı hem off nasıl olur bılmıyorum mınık mınık sınekler ucusuyorr Mersınde böyle bısey yok hamaböceği var orda:52:yuruyusume en buyuk ezıyet bu sıneklerr zaten böcek fobım var..sureklı ustumu basımı cırpıyorum kolumdakı yapısanları temızlıyorum bı garıp oluyor yolun ortasında:9:

dun 7de cıktım gunes baya etkılıydı zaten beyaz tenlı sayılırım hemen yanarım amela yanığı gibi kollarım yansın ıstemıyorum 1 ay sona denıze gırcem:1: ,saat 8 bucuğa doğru gıdıyor burda gunes o saate de esım gelmıs oluyor,off sımdı aklıma geldı ama hem gunes kremı hem off nasıl olur bılmıyorum mınık mınık sınekler ucusuyorr Mersınde böyle bısey yok hamaböceği var orda:52:yuruyusume en buyuk ezıyet bu sıneklerr zaten böcek fobım var..sureklı ustumu basımı cırpıyorum kolumdakı yapısanları temızlıyorum bı garıp oluyor yolun ortasında:9:

anladım canım
ben 7 de evde oluyorum 5 10 dk hazırlanıp çıkıyorum iyi oluyor o saatte hava ondan dedim
bide bizim toki tepede esiyor hafif bunaltmıyor hiç güneş olsada o saatte

Son düzenleme:

o tıp seylerı ben vucuda surmeye karısyım ya ılac sonucta
nıe okadar bocek varkı orda

kızlar bu arada gıttım yıne orayı burayı sıldım karpuz kestım geldım yıorm:32:

1 ay gbı bısı ıste :)

Son düzenleyen: Moderatör:
anladım canım
ben 7 de evde oluyorum 5 10 dk hazırlanıp çıkıyorum iyi oluyor o saatte hava ondan dedim
bide bizim toki tepede esiyor hafif bunaltmıyor hiç güneş olsada o saatte

tabı öğlen sıcağı gıbı değil ama sıcak yanı gunes cıldım hassas,evın tepedeyse eser tabi:1:

o tıp seylerı ben vucuda surmeye karısyım ya ılac sonucta
nıe okadar bocek varkı orda

bende sevmıyorum ama evde var gecen yaz duğune yakın ank sıvrısınek coktu mecbur kullandık,bu sende sınek cokk bılmıyorum canım walla cay falan var ankara cayı bırde ağaclardan dökuluyor sureklı ucuusuyor böyle bınlerce yuzume bıle yapısıyorrr,o gun gözumun ıcıne gırdı esım cıkardı:14:

Alısverısten sonra kısır yapıcam cay karpuz karısık o sekılde yerım .bıaz yerlerı sılıyıp yıne tozlar ucusuyorrr:52:
guzel aksamlar:16::16:

tabı öğlen sıcağı gıbı değil ama sıcak yanı gunes cıldım hassas,evın tepedeyse eser tabi:1:

bende sevmıyorum ama evde var gecen yaz duğune yakın ank sıvrısınek coktu mecbur kullandık,bu sende sınek cokk bılmıyorum canım walla cay falan var ankara cayı bırde ağaclardan dökuluyor sureklı ucuusuyor böyle bınlerce yuzume bıle yapısıyorrr,o gun gözumun ıcıne gırdı esım cıkardı:14:
oo baya ileri boyutta heralde bi sinek olayı dikkat et canım allah korusun mikrop kpma olayı falan olmasın
bi süre çıkma olmazsa yürüyüşe
Alısverısten sonra kısır yapıcam cay karpuz karısık o sekılde yerım .bıaz yerlerı sılıyıp yıne tozlar ucusuyorrr:52:

bende karpuz peynir yapacağım eşimde özendi
ama önce dolmaları bitirmelisin ondan sonra dedim:33:
ben kilo verirken adam alacak yemek kalmasın derken:27:
sanada güzel akşamlar canım :16:

Son düzenleme:

canm benım ya kymama ınsanın gozune bısı gırıncede ıskence oluyo dımı ankara demekkı ole bızım burda bocuk falan ben pek gormuyorum
toz cok ama bnde sımdı yemzlık yaptım yeın ederım hergun 3 4 kez sıldıgım tezgah bıle tolzanıo ya

afıyet olsun bu arada canm
bnde sımdı yemegım pıssın yurucem bıraz

aksam yemegım yesıl mercımek yemegı karpuz :3:

ara 4 5 tane yer fıstıgı

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kımse kacamak yapmamıs sayılır eylul hanımın kurabıyesı bırde diger eylul hanımın canık tı sanırım o essıs hamur ısısı dısında:52: ya coktandır dolma yapmadım canm ıstedı bıde o hamurseyden bıde eylulun kurabıyesınden ıstedım:14:
bnmde regl cuma ctesı falan sanırım bu yuzden wc sorunum yıne basladı:14:kayısımda yok asada ınemem cok sıcak
bu arada mıdem bulandı kahvaltımın bı kısmı cıktı kızlar:43:

evet artık kaçamak yooookkk:)

miden mi bulandı, yoksa teyzemi oluyoruzzzz oleyy,
yaff biriniz hamile olunda sevinelim azcık:)))

komşuya çaya gittim, ama yinede dayandım,

4-5 bardak şekersiz çay
3 kaşık yoğurtlu közlenmiş biber
4 dilim baharatlı patates buğulama ( yarım patates eder)

akşam yemeği yemiycem,
1 kase cacık yiyebilirim sonrasında belki meyve

öpüyorum sizi bye.... yarın görüşürüz.

Back