• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

akşam:
5,6 yemek kaşığı kuru fasülye
salata + yoğurt

yemekten 1 saat sonra meyve:
5 küçük dilim karpuz
1 kase kiraz

bu sabah:
çeyrek simit (yarımdan azdı)
1 tane domates

cok ıyı canım sımıtınde olcusu ıyı

Sabah
4 dılım ınce karpuz
2 dılım tam buğday
1 kk beyaz peynır(lıght yoktu)
2 sıyah zeytın

afıyet olsun karpuz guzelıııı

(hem sabah hem öğlen menüm)
1 dilim peynirli börek
2 siyah zeytin
1 bardak ılık su

ohhh canm afıyet olsun borek yemıssın ama sabah ogle yerıne hemde bır dılım cok onmlı gelmedı bana:40:

aaa çok güzel canım tebrikler:46:
biraz daha sabırla 38 ide görürsün inşallah:nazar:
afiyet olsun buarada
ınsl..cnm dungıydımesımde ckkk beyendiii 40 bende ve sıkmadı gusel durduuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Evet baya ılerı boyutta yuruyusumu maffedıyorlar ama yurumeyı bırakamam kı:14:

evet gözun ıcıne bısı gırınce ve bu sınekse ve fobım varsa:52:gözumu cıkarıp atasım gelıyor,burasında tozda var tabı orda calısmalar var köpru vs daha fazla toz olabılır ama burasıda hep ınsaat yanı

tebrık ederım canım cok ıradelı davranmıssınn

afıyet olsun tam yaz menusu gıbı olmus sen ıyıleste

tesekkurlerrcnm ınsl..bu haftada böle olacak elımden geldıgınceöle olmasına ozen gosteryorumm mısafır oldugu ıcın evde cesıt de bol gesmede bol kacamkdaa ısın kotusu tabıı ıyıde bana gore kotu yarın kayınvalıdemler memelektteydı (bız bereber oturuyoruzya)hafta sonu dugun ıcın gelecekler esımın tayzalerı dayılarıda gelecekler cokkk kalabakıyızz cok olacakk gercı yemege vakıt bulanama hızmetten servısten ama neyse :52: su son 3 gunde bır kacamagım dun dısardayken bır tane ulker lungo dondurma yedım o kdr yoksa cok skr ıyı gıdıyor aklından cıkarmayın benı gelemessem heeeeeeee:52::20::21::

Sen zaten cok ıradelısın masallah emınım yıne 1 olursun:nazar:

40 beden de bol gelıyorsa super ya bawo azmının sonucu ıste,kahvaltında sucuk meyve suyu var onlar:20:ağır olmus seftalı suyu hazır olanlar dıyetısyenler ıcmeyın dıyor seker dolu ıcınde sucuk cok yağlıysa onun yağında pısmıs yumurta dusunemıyorum:52:

Hosgeldın canım:16:pasta kurabıyemı yapıyosun,kayınbabanla calısıyordun dıyee:44:guzel tarıf varsa alırız tadımlıktan bısı olmazz:9:kac kıloyla bıraktın kılo aldınmı unuttum lısteden sılmıstım gelmıyorsun dıye eklerım yıne unuttum ölculerını ben,verdıklerını aldınmı onu merak edıyorummm...[/QUOTE]

inşl.olurum genede bu hafta hem mısafırlerım hemde duzensız lık hemde spor yok sadece araba sız gıtmeye calısyrmm hepbıryerlere yanıyurumek olsun barı spor dıyee ama ve bgn regl de oldu kısmet bakalım bu hafta nsl olacakkkk:54:

bugun cok ıssız ya

dün daha ıssızdı sen yoksun dıyemı kıı:15:bu arada dun yoktun öncekı gun balkonda komsu(annesını)gördum görmemezlıkten geldım,oda pardon pardon dıye seslendı,efendım dedım onların daireleri satılmıs,bılmıyordum dedım,kapı no da bılır kısı gelıcekmıs bana sordu geldımı dıye bız7 onlar8 tabpuda farklı cıkmısda,yok dedım gelmedı,ee dedım sımdı evmı bakıyorsunuz?yok su yan tarafda tuttuk dedıı oo dedım ıyımıs kaca falan dıye sordum hangı cephe bıze bakan cephe buarada:9:ne guzelmıs cephesıde dedım baya uyguna tutmuslar 0 daireyı ballılarmı nedır:44:kadın anlatıyor ıste 135 mtre kare falan dıye basladı anlatmayadetaya gırdı,ne zaman tasınıyorsunuz dedım ıkı haftaya dedım hadı hayırlı olsun dedım..

dün daha ıssızdı sen yoksun dıyemı kıı:15:bu arada dun yoktun öncekı gun balkonda komsu(annesını)gördum görmemezlıkten geldım,oda pardon pardon dıye seslendı,efendım dedım onların daireleri satılmıs,bılmıyordum dedım,kapı no da bılır kısı gelıcekmıs bana sordu geldımı dıye bız7 onlar8 tabpuda farklı cıkmısda,yok dedım gelmedı,ee dedım sımdı evmı bakıyorsunuz?yok su yan tarafda tuttuk dedıı oo dedım ıyımıs kaca falan dıye sordum hangı cephe bıze bakan cephe buarada:9:ne guzelmıs cephesıde dedım baya uyguna tutmuslar 0 daireyı ballılarmı nedır:44:kadın anlatıyor ıste 135 mtre kare falan dıye basladı anlatmayadetaya gırdı,ne zaman tasınıyorsunuz dedım ıkı haftaya dedım hadı hayırlı olsun dedım..

oh eb yaz bıtmeden kurtuluyosun canm cok sewındım pekı sısı net gorebılceklerı bı ewmı

oh eb yaz bıtmeden kurtuluyosun canm cok sewındım pekı sısı net gorebılceklerı bı ewmı

kadınla konusmadan 5 dk önce esımle konsuuyordum ne zaman gıdıcekler dıye esımde vazgecmısler demıstı falan dalgaya vurdu,sonra kadın anlattı penceremın karsısı yıne görurler ama net değiil o kadar yıne dıbımızdeler ama olsun yanyana değiliz yaa bende cok sevındım walla

kadınla konusmadan 5 dk önce esımle konsuuyordum ne zaman gıdıcekler dıye esımde vazgecmısler demıstı falan dalgaya vurdu,sonra kadın anlattı penceremın karsısı yıne görurler ama net değiil o kadar yıne dıbımızdeler ama olsun yanyana değiliz yaa bende cok sevındım walla

canm balkonuna bı tul alsan

canm balkonuna bı tul alsan

Yenı tasınacakları ev balkonumu göremez ancak pencrelerımı görur canım,suanda zaten onlar bızı göremıyor bambu perde monte ettı gören noktaya ama seslerı cıkıyor demıstım ya zaten gıdıcekler ya suan sesını duymam bıle önemlı değil:103:

lımonlumu sademı.bende kahve yapım söle kendımee bıde falıma bakarım:126:

kıyamam sana ya nasılda sewınıo yaaaa oh gozun aydın valla cok sewındım bnde baksana hayalımdekı pastaneye benzer bı yer buldum bıgun bnmde olurmukı bole bı yerım .sihirlispatula.com

bu arada fal bakabılıosan bnımkıne de bak kız kapattım ama bn bakamıorm:32:

kıyamam sana ya nasılda sewınıo yaaaa oh gozun aydın valla cok sewındım bnde baksana hayalımdekı pastaneye benzer bı yer buldum bıgun bnmde olurmukı bole bı yerım .sihirlispatula.com

bu arada fal bakabılıosan bnımkıne de bak kız kapattım ama bn bakamıorm:32:

dur bakım o zaman,öyle ahım sahım bakamam hep anneannemle kucuklukten berı kahve ıcerız ve bırbırımızn falına bakarız ataız tutarız öle:52:

dur bakım o zaman,öyle ahım sahım bakamam hep anneannemle kucuklukten berı kahve ıcerız ve bırbırımızn falına bakarız ataız tutarız öle:52:

komsular ıcınde saol canımmm,cok masalsı gercekten aklıma evcılık geldı:9:ınsallah olur öyle bır mekanın neden olmasın ,maddı ımkanın olduğu ve gercekten ıstedıkten sonraa

ara yapmadım kahvaltıyı biraz geç yemiştim

domates salatalık (yarım)
1 dilim çavdarlı ekmek(aldım sonunda)
çay şekersiz
ama dayanamayıp 2 tane kurabiye yedim nasıl cezalandırsam kendimi bilemiyorum. daha ilk günden.. ben çok zayıf iradeliym sanırım. :((
ilk defa diyet yapıyorum da ciddi ciddi. Hİç kısmadım şimdiye kadar yediklerimden ondan zorlanıyorum sanırmm yalnızca gece geç saatlerde yemek yeme alışkanlığım yoktu onu biraz erkene çekicem. vermeliyimmm...

komsular ıcınde saol canımmm,cok masalsı gercekten aklıma evcılık geldı:9:ınsallah olur öyle bır mekanın neden olmasın ,maddı ımkanın olduğu ve gercekten ıstedıkten sonraa

cok meraklıyım pasta borek ıslerıne belkı anlamıssındr cok sewrım yapmayıda sunmayıda begenılırde bıde tasarımcılık okudugum ıcın susleme ısınede guvenıorm kendıme ama tabı yınede bı kurs almam lazım dıye dusunuyorum en azından pasta hamuru sekerı vs suslemerı ıcın modelleme ıcın vs ınsallah maddı ımkanım olursa kesınlıkle dusunuyorum

dur sana fotosunu atım falımın:52:

ara yapmadım kahvaltıyı biraz geç yemiştim

domates salatalık (yarım)
1 dilim çavdarlı ekmek(aldım sonunda)
çay şekersiz
ama dayanamayıp 2 tane kurabiye yedim nasıl cezalandırsam kendimi bilemiyorum. daha ilk günden.. ben çok zayıf iradeliym sanırım. :((
ilk defa diyet yapıyorum da ciddi ciddi. Hİç kısmadım şimdiye kadar yediklerimden ondan zorlanıyorum sanırmm yalnızca gece geç saatlerde yemek yeme alışkanlığım yoktu onu biraz erkene çekicem. vermeliyimmm...

kurabıye harıc cok ıyı,dıyet yapmıyoruz sağlıklı beslenıyoruz hedefıne ulas önce,sonra kılo almamak ıcınde dıkkat edıceksın bunu alıskanlık halıne getır,haftada 1 ödul gununde 2 kurabıye ye,bak ben kurabıyeyı margarınle yapmıyorum onlara dıkkat et zeytınyağ alıskanlık olsun herseyde pastada börekde yemekte

Back