• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

komşuya çaya gittim, ama yinede dayandım,

4-5 bardak şekersiz çay
3 kaşık yoğurtlu közlenmiş biber
4 dilim baharatlı patates buğulama ( yarım patates eder)

akşam yemeği yemiycem,
1 kase cacık yiyebilirim sonrasında belki meyve

öpüyorum sizi bye.... yarın görüşürüz.

yok kız allah korusun benmkı sadce sıcaktan yada sucuktan oldu sanırım

canm cok guzel menun hıc borek corek yememıssın helal

1 saatlık yuruyusumu tamamladım ayyyy gozum karardı valla nefes alamadım:52:

Selam kızlar:) menülerimi yazmayı unutmuşum afedersiniz. hemen yazıyorum

Dün için:

Sabah: 1 kase kepekli bisküvili (4-5 adet) süt
Ara: bol su ve şekersiz çay
Öğlen: 1 kase çorba, 2 dilim ekmek içi, 1 kase cacık
Ara: bol su
Akşam: 1 kase çorba

Bugün için:

Sabah: 1 kase kepekli bisküvili süt
Ara: su ve şekersiz çay
Öğlen 2 kase çorba, 2 dilim ekmek içi (yalnız bu ekmekler lokanta dilimleri kadar ince yani incecik)
Ara: su ve şekersiz çay, iki top dondurma
Akşam: 1 kase yoğurt

malesef menüerim sadece çiğnememe gerek kalmadan yutabileceğim ve işyerinde de tüketebileceğim besinlerden oluşuyor:(

Dün için:

Bugün için:

Öğlen 2 kase çorba, 2 dilim ekmek içi (yalnız bu ekmekler lokanta dilimleri kadar ince yani incecik)

malesef menüerim sadece çiğnememe gerek kalmadan yutabileceğim ve işyerinde de tüketebileceğim besinlerden oluşuyor:(

ıyı yonden bak cok kılo werceksın

Hayalımduam lısteden cıkardım bıldırım ıcın gelmıyosun dıye,almıla ekledım
haftanın 1. yıne suzancım olduu:46:[/QUOTE] tesekkurlerrcnm ınsl..bu haftada böle olacak elımden geldıgınceöle olmasına ozen gosteryorumm mısafır oldugu ıcın evde cesıt de bol gesmede bol kacamkdaa ısın kotusu tabıı ıyıde bana gore kotu yarın kayınvalıdemler memelektteydı (bız bereber oturuyoruzya)hafta sonu dugun ıcın gelecekler esımın tayzalerı dayılarıda gelecekler cokkk kalabakıyızz cok olacakk gercı yemege vakıt bulanama hızmetten servısten ama neyse :52: su son 3 gunde bır kacamagım dun dısardayken bır tane ulker lungo dondurma yedım o kdr yoksa cok skr ıyı gıdıyor aklından cıkarmayın benı gelemessem heeeeeeee:52::20::21:

Dün için:

Bugün için:

cnm bnm dısın daha ılesmedımı yaa yanlıs hatırlamyrsm dısını degıll dişlerini cektırmıstın dımı:)):53:

sbh 06:30
-1 bardk su
-1 sap dere otu

kahvaltı 10:10

-1 bardk sogugundan seftalı suyu
-3-5 dılımsucuk uzerıne kendı yagında yumurta pişirmesi
-yarım kıbrıt kutusundanda az byz peynır
:31::31::31::54::54:

kızlardün görümcemlelcw ye gıttıkkk cok gusel bırsey olduu 44 beden gıyen bennnn

40 beden etek olmaz ama gıyım dedım ve olduu hatta bıraz boll geldıııııııı yuppiiiiiiiiiii :52::52::52:

Son düzenleme:
Kızlar herkese yeniden merhabaa sizleri özledim ama merak etmeyin sık sık takip ettim alında suzan ve 7511 i tebrik ediyorum :)) ben biraz yoğundum başka bir işe kanalize oldum falan filan bir ara diyeti bıraktım ama yeniden başladım 66,8 oldum v.s v.s :) bu arada kilomda sıkıntı yaratacak bir işe giriştim kurabiye yapıyorum şeker hamurlusundan şimdi paylaşmıyım canınız çekmesin sonra bir ara paylaşırım.. şimdi efendimm benn dukan diyetine başladım ve çookta iyi gidiyor sabah yediklerim

seyir evresi protein-sebze günü

3 adet dukan krebi
1 adet haşlanmış yumurta
2 kk peynir
domates salatalık
çay

öptüm en kocamanından sizleriii

artık ihmal etmeyeceğim sözz :16::16::16:

bakmak isteyenler için pastadelisi.blogspot.com

Son düzenleme:
-1 bardk su
-1 sap dere otu

kızlardün görümcemlelcw ye gıttıkkk cok gusel bırsey olduu 44 beden gıyen bennnn

40 beden etek olmaz ama gıyım dedım ve olduu hatta bıraz boll geldıııııııı yuppiiiiiiiiiii :52::52::52:

aaa çok güzel canım tebrikler:46:
biraz daha sabırla 38 ide görürsün inşallah:nazar:
afiyet olsun buarada

oo baya ileri boyutta heralde bi sinek olayı dikkat et canım allah korusun mikrop kpma olayı falan olmasın
bi süre çıkma olmazsa yürüyüşe

bende karpuz peynir yapacağım eşimde özendi
ama önce dolmaları bitirmelisin ondan sonra dedim:33:
ben kilo verirken adam alacak yemek kalmasın derken:27:
sanada güzel akşamlar canım :16:

Evet baya ılerı boyutta yuruyusumu maffedıyorlar ama yurumeyı bırakamam kı:14:

canm benım ya kymama ınsanın gozune bısı gırıncede ıskence oluyo dımı ankara demekkı ole bızım burda bocuk falan ben pek gormuyorum
toz cok ama bnde sımdı yemzlık yaptım yeın ederım hergun 3 4 kez sıldıgım tezgah bıle tolzanıo ya

afıyet olsun bu arada canm
bnde sımdı yemegım pıssın yurucem bıraz

aksam yemegım yesıl mercımek yemegı karpuz :3:

ara 4 5 tane yer fıstıgı

evet gözun ıcıne bısı gırınce ve bu sınekse ve fobım varsa:52:gözumu cıkarıp atasım gelıyor,burasında tozda var tabı orda calısmalar var köpru vs daha fazla toz olabılır ama burasıda hep ınsaat yanı

komşuya çaya gittim, ama yinede dayandım,

4-5 bardak şekersiz çay
3 kaşık yoğurtlu közlenmiş biber
4 dilim baharatlı patates buğulama ( yarım patates eder)

akşam yemeği yemiycem,
1 kase cacık yiyebilirim sonrasında belki meyve

öpüyorum sizi bye.... yarın görüşürüz.

tebrık ederım canım cok ıradelı davranmıssınn

Dün için:

Bugün için:

afıyet olsun tam yaz menusu gıbı olmus sen ıyıleste

Hayalımduam lısteden cıkardım bıldırım ıcın gelmıyosun dıye,almıla ekledım
haftanın 1. yıne suzancım olduu:46:
tesekkurlerrcnm ınsl..bu haftada böle olacak elımden geldıgınceöle olmasına ozen gosteryorumm mısafır oldugu ıcın evde cesıt de bol gesmede bol kacamkdaa ısın kotusu tabıı ıyıde bana gore kotu yarın kayınvalıdemler memelektteydı (bız bereber oturuyoruzya)hafta sonu dugun ıcın gelecekler esımın tayzalerı dayılarıda gelecekler cokkk kalabakıyızz cok olacakk gercı yemege vakıt bulanama hızmetten servısten ama neyse :52: su son 3 gunde bır kacamagım dun dısardayken bır tane ulker lungo dondurma yedım o kdr yoksa cok skr ıyı gıdıyor aklından cıkarmayın benı gelemessem heeeeeeee:52::20::21::[/QUOTE]

Sen zaten cok ıradelısın masallah emınım yıne 1 olursun:nazar:

-1 bardk su
-1 sap dere otu

40 beden de bol gelıyorsa super ya bawo azmının sonucu ıste,kahvaltında sucuk meyve suyu var onlar:20:ağır olmus seftalı suyu hazır olanlar dıyetısyenler ıcmeyın dıyor seker dolu ıcınde sucuk cok yağlıysa onun yağında pısmıs yumurta dusunemıyorum:52:

Kızlar herkese yeniden merhabaa sizleri özledim ama merak etmeyin sık sık takip ettim alında suzan ve 7511 i tebrik ediyorum :)) ben biraz yoğundum başka bir işe kanalize oldum falan filan bir ara diyeti bıraktım ama yeniden başladım 66,8 oldum v.s v.s :) bu arada kilomda sıkıntı yaratacak bir işe giriştim kurabiye yapıyorum şeker hamurlusundan şimdi paylaşmıyım canınız çekmesin sonra bir ara paylaşırım.. şimdi efendimm benn dukan diyetine başladım ve çookta iyi gidiyor sabah yediklerim

seyir evresi protein-sebze günü

3 adet dukan krebi
1 adet haşlanmış yumurta
2 kk peynir
domates salatalık
çay

öptüm en kocamanından sizleriii

artık ihmal etmeyeceğim sözz :16::16::16:

Hosgeldın canım:16:pasta kurabıyemı yapıyosun,kayınbabanla calısıyordun dıyee:44:guzel tarıf varsa alırız tadımlıktan bısı olmazz:9:kac kıloyla bıraktın kılo aldınmı unuttum lısteden sılmıstım gelmıyorsun dıye eklerım yıne unuttum ölculerını ben,verdıklerını aldınmı onu merak edıyorummm...

Hosgeldın canım:16:pasta kurabıyemı yapıyosun,kayınbabanla calısıyordun dıyee:44:guzel tarıf varsa alırız tadımlıktan bısı olmazz:9:kac kıloyla bıraktın kılo aldınmı unuttum lısteden sılmıstım gelmıyorsun dıye eklerım yıne unuttum ölculerını ben,verdıklerını aldınmı onu merak edıyorummm...

yok cnm almadım 69,5 da bıreaktım şimdi 66,8 üm bu gün itibari ile. 72,2 ilede başlamıştım :) hala kayın pederimleyim ama bu ayrıyetten yapmaya çalıştığım bişi ...

1 ınce hılal karpuz dılımlerı
2 dılım tam buğday ekmek
1 kk beyaz peynır
1 sıyah zeytın

yok cnm almadım 69,5 da bıreaktım şimdi 66,8 üm bu gün itibari ile. 72,2 ilede başlamıştım :) hala kayın pederimleyim ama bu ayrıyetten yapmaya çalıştığım bişi ...

ooo superrrrr:46:kıloda almamıssın vermıssın tebrık ederım,sen ıyıce hamarat olmussun masallah:nazar:

ooo superrrrr:46:kıloda almamıssın vermıssın tebrık ederım,sen ıyıce hamarat olmussun masallah:nazar:

aaa lütfen mutfakta iyiyimdir ama temizlik,ütü v.s dersek hamaratlık suya düşer :))) ama allahtan ben kurabiye hiç sevmiyorum cnm yemiyorum bide dukan diyetine başladım kendimi çok iradeli hissediyorum :)) sende istediğin kiloya indin galiba k,lo ç,zelgeni kaldırmışsın hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum iradeniz için ....:46::46::46:

aaa lütfen mutfakta iyiyimdir ama temizlik,ütü v.s dersek hamaratlık suya düşer :))) ama allahtan ben kurabiye hiç sevmiyorum cnm yemiyorum bide dukan diyetine başladım kendimi çok iradeli hissediyorum :)) sende istediğin kiloya indin galiba k,lo ç,zelgeni kaldırmışsın hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum iradeniz için ....:46::46::46:

aynen bende mutfak hariç diğer konularda hiç iyi değilim:))) sevmiyorum ev işini napim:))))
dukan diyetinde meyve yok diye biliyorum o yüzden hiç beni çekmemişti ama sen bizimle paylaş ki öğrenelim.

yeni işinde hayırlı olsun, bizede tarifler ver.

bılıyorum canımmmmm hamarat olduğunu,işin yanı sıra pasta ısıne gırdın dıye dedımm,sen pogaca sevıyosun bana tarıf vermıstın pc de kayıtlı:1:sevmıyorsan sorun yok..ben ıstedım kıloya ınmesemde duraklamadayım cok sıkı yapmıyorum yanıı,cızelgemı değiştirdim cunku baslangıc kılomu değiştiremedım uğastım baya olmadı bende evlılık cızelgesı yaptım:9:dukan yapan bır arkadas geldı onunla kılo vermıs ama sonradan duyduğu kadarıyla vucuda böbreklere zararmı verıyomus o yuzden bırakmıs yanlıs hatırlamıyorsam..

aynen bende mutfak hariç diğer konularda hiç iyi değilim:))) sevmiyorum ev işini napim:))))
dukan diyetinde meyve yok diye biliyorum o yüzden hiç beni çekmemişti ama sen bizimle paylaş ki öğrenelim.

yeni işinde hayırlı olsun, bizede tarifler ver.

teşekkürederim cnm ne zaman isterseniz söyleyin gönderiyim tarif :16: evet bende sevemedim gitti ev işini... bu arada dukan diyetinde 3. evrede meyve var ben henüz 2. evredeyim... bende severim meyve ama protein ağırlıklı beslendiğinde pek ihtiyaç duymuyorsun e ufak kri<ler olmuyor değil tabi... :)) yaklaşık 10 gündür karbonhidrat almıyorum (bu da toplu terapi itirafı gibi oldu hani 10 gündür temizim alkol almıyorum denir ya ) bende temizim 10 gündür :)) karbonhidrat tüketince hep daha fazla istiyorsun şekeri v.s ama protein değişik bir etki yaptı bende :) :16::16:

bılıyorum canımmmmm hamarat olduğunu,işin yanı sıra pasta ısıne gırdın dıye dedımm,sen pogaca sevıyosun bana tarıf vermıstın pc de kayıtlı:1:sevmıyorsan sorun yok..ben ıstedım kıloya ınmesemde duraklamadayım cok sıkı yapmıyorum yanıı,cızelgemı değiştirdim cunku baslangıc kılomu değiştiremedım uğastım baya olmadı bende evlılık cızelgesı yaptım:9:dukan yapan bır arkadas geldı onunla kılo vermıs ama sonradan duyduğu kadarıyla vucuda böbreklere zararmı verıyomus o yuzden bırakmıs yanlıs hatırlamıyorsam..

dukanla ilgili değişik söylentiler var cnm evet ama okadar çok yapan insan varki internette olsun benim sosyal çevremde olsun yani karalama kampanyası olabilir diye düşünüyorum sonuçta protein ağırlıklı beslenme diye bir durum söz konusu e karbonhidratın vücudumuza verdiği zarar belli kime inanmalı bilemedim bu konuda o yüzden denemeye karar verdim...:51:

dün akşam
5 küçük dilim karpuz
2 kk peynir
1 saat sonra yeşil çay

gün boyu 2,5 lt suyumu tükettim
akşam 40 dk yürüyüş+koşu

Sabah:
1 kase special k
(sütümü evde unutmuşum çerez gibi yedim:1:)

ara: 1 kase kiraz

merhaba . bende evlenip kilo alanlardanım.64 kiloydum ve memnundum. evlendikten sonra 74 oldum.. :( bi ara diyt yaptm kalori hesabı 74 kiloydum 66 ya indim . ama sonra ekmeğe ve tatlıya başlayınca hoooop tekrar 72 oldum . :( iradem zayıfladı . diyet yapamayacağımı düşünüyorum. aslında sonradan tekrar kilo almamın en büyük sebebide üni. sıavlarına sabahlara kadar çalıştığm için malum açıkıp yemek yiyordum. şimdi sınavlar tekrar başlamadan kesin vermem lazım yoksa duba olup çıkacak ... ek olarak gebede kalmak istiyorum o sebebtende kilo vermek istiyorum gebe kalmadan önce .. yani anlayacaınız acillll kilo vermem lazım.. kızlar .. nasıl başlasam zevkle devam eder akıl verin bana .. :18::18::18::18::18:

dukanla ilgili değişik söylentiler var cnm evet ama okadar çok yapan insan varki internette olsun benim sosyal çevremde olsun yani karalama kampanyası olabilir diye düşünüyorum sonuçta protein ağırlıklı beslenme diye bir durum söz konusu e karbonhidratın vücudumuza verdiği zarar belli kime inanmalı bilemedim bu konuda o yüzden denemeye karar verdim...:51:

O kadar arastırmadım dene bakalım..

dün akşam
5 küçük dilim karpuz
2 kk peynir
1 saat sonra yeşil çay

gün boyu 2,5 lt suyumu tükettim
akşam 40 dk yürüyüş+koşu

Sabah:
1 kase special k
(sütümü evde unutmuşum çerez gibi yedim:1:)

ara: 1 kase kiraz

super sporunda super:16:

Back