komşuya çaya gittim, ama yinede dayandım,
4-5 bardak şekersiz çay
3 kaşık yoğurtlu közlenmiş biber
4 dilim baharatlı patates buğulama ( yarım patates eder)
akşam yemeği yemiycem,
1 kase cacık yiyebilirim sonrasında belki meyve
öpüyorum sizi bye.... yarın görüşürüz.
Selam kızlar:) menülerimi yazmayı unutmuşum afedersiniz. hemen yazıyorum
Dün için:
Sabah: 1 kase kepekli bisküvili (4-5 adet) süt
Ara: bol su ve şekersiz çay
Öğlen: 1 kase çorba, 2 dilim ekmek içi, 1 kase cacık
Ara: bol su
Akşam: 1 kase çorba
Bugün için:
Sabah: 1 kase kepekli bisküvili süt
Ara: su ve şekersiz çay
Öğlen 2 kase çorba, 2 dilim ekmek içi (yalnız bu ekmekler lokanta dilimleri kadar ince yani incecik)
Ara: su ve şekersiz çay, iki top dondurma
Akşam: 1 kase yoğurt
malesef menüerim sadece çiğnememe gerek kalmadan yutabileceğim ve işyerinde de tüketebileceğim besinlerden oluşuyor
cnm bnm dısın daha ılesmedımı yaa yanlıs hatırlamyrsm dısını degıll dişlerini cektırmıstın dımı:))Selam kızlar:) menülerimi yazmayı unutmuşum afedersiniz. hemen yazıyorum
Dün için:
Bugün için:
Öğlen 2 kase çorba, 2 dilim ekmek içi (yalnız bu ekmekler lokanta dilimleri kadar ince yani incecik)
malesef menüerim sadece çiğnememe gerek kalmadan yutabileceğim ve işyerinde de tüketebileceğim besinlerden oluşuyor
sbh 06:30
-1 bardk su
-1 sap dere otu
kahvaltı 10:10
-1 bardk sogugundan seftalı suyu
-3-5 dılımsucuk uzerıne kendı yagında yumurta pişirmesi
-yarım kıbrıt kutusundanda az byz peynır
kızlardün görümcemlelcw ye gıttıkkk cok gusel bırsey olduu 44 beden gıyen bennnn
40 beden etek olmaz ama gıyım dedım ve olduu hatta bıraz boll geldıııııııı yuppiiiiiiiiiii
oo baya ileri boyutta heralde bi sinek olayı dikkat et canım allah korusun mikrop kpma olayı falan olmasın
bi süre çıkma olmazsa yürüyüşe
bende karpuz peynir yapacağım eşimde özendi
ama önce dolmaları bitirmelisin ondan sonra dedim
ben kilo verirken adam alacak yemek kalmasın derken
sanada güzel akşamlar canım
canm benım ya kymama ınsanın gozune bısı gırıncede ıskence oluyo dımı ankara demekkı ole bızım burda bocuk falan ben pek gormuyorum
toz cok ama bnde sımdı yemzlık yaptım yeın ederım hergun 3 4 kez sıldıgım tezgah bıle tolzanıo ya
afıyet olsun bu arada canm
bnde sımdı yemegım pıssın yurucem bıraz
aksam yemegım yesıl mercımek yemegı karpuz
ara 4 5 tane yer fıstıgı
komşuya çaya gittim, ama yinede dayandım,
4-5 bardak şekersiz çay
3 kaşık yoğurtlu közlenmiş biber
4 dilim baharatlı patates buğulama ( yarım patates eder)
akşam yemeği yemiycem,
1 kase cacık yiyebilirim sonrasında belki meyve
öpüyorum sizi bye.... yarın görüşürüz.
Selam kızlar:) menülerimi yazmayı unutmuşum afedersiniz. hemen yazıyorum
Dün için:
Bugün için:
tesekkurlerrcnm ınsl..bu haftada böle olacak elımden geldıgınceöle olmasına ozen gosteryorumm mısafır oldugu ıcın evde cesıt de bol gesmede bol kacamkdaa ısın kotusu tabıı ıyıde bana gore kotu yarın kayınvalıdemler memelektteydı (bız bereber oturuyoruzya)hafta sonu dugun ıcın gelecekler esımın tayzalerı dayılarıda gelecekler cokkk kalabakıyızz cok olacakk gercı yemege vakıt bulanama hızmetten servısten ama neyseHayalımduam lısteden cıkardım bıldırım ıcın gelmıyosun dıye,almıla ekledım
haftanın 1. yıne suzancım olduu
sbh 06:30
-1 bardk su
-1 sap dere otu
kahvaltı 10:10
-1 bardk sogugundan seftalı suyu
-3-5 dılımsucuk uzerıne kendı yagında yumurta pişirmesi
-yarım kıbrıt kutusundanda az byz peynır
kızlardün görümcemlelcw ye gıttıkkk cok gusel bırsey olduu 44 beden gıyen bennnn
40 beden etek olmaz ama gıyım dedım ve olduu hatta bıraz boll geldıııııııı yuppiiiiiiiiiii
Kızlar herkese yeniden merhabaa sizleri özledim ama merak etmeyin sık sık takip ettim alında suzan ve 7511 i tebrik ediyorum :)) ben biraz yoğundum başka bir işe kanalize oldum falan filan bir ara diyeti bıraktım ama yeniden başladım 66,8 oldum v.s v.s :) bu arada kilomda sıkıntı yaratacak bir işe giriştim kurabiye yapıyorum şeker hamurlusundan şimdi paylaşmıyım canınız çekmesin sonra bir ara paylaşırım.. şimdi efendimm benn dukan diyetine başladım ve çookta iyi gidiyor sabah yediklerim
seyir evresi protein-sebze günü
3 adet dukan krebi
1 adet haşlanmış yumurta
2 kk peynir
domates salatalık
çay
öptüm en kocamanından sizleriii
artık ihmal etmeyeceğim sözz
Hosgeldın canımpasta kurabıyemı yapıyosun,kayınbabanla calısıyordun dıyee:44:guzel tarıf varsa alırız tadımlıktan bısı olmazz kac kıloyla bıraktın kılo aldınmı unuttum lısteden sılmıstım gelmıyorsun dıye eklerım yıne unuttum ölculerını ben,verdıklerını aldınmı onu merak edıyorummm...
yok cnm almadım 69,5 da bıreaktım şimdi 66,8 üm bu gün itibari ile. 72,2 ilede başlamıştım :) hala kayın pederimleyim ama bu ayrıyetten yapmaya çalıştığım bişi ...
ooo superrrrrkıloda almamıssın vermıssın tebrık ederım,sen ıyıce hamarat olmussun masallah
aaa lütfen mutfakta iyiyimdir ama temizlik,ütü v.s dersek hamaratlık suya düşer :))) ama allahtan ben kurabiye hiç sevmiyorum cnm yemiyorum bide dukan diyetine başladım kendimi çok iradeli hissediyorum :)) sende istediğin kiloya indin galiba k,lo ç,zelgeni kaldırmışsın hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum iradeniz için ....
aaa lütfen mutfakta iyiyimdir ama temizlik,ütü v.s dersek hamaratlık suya düşer :))) ama allahtan ben kurabiye hiç sevmiyorum cnm yemiyorum bide dukan diyetine başladım kendimi çok iradeli hissediyorum :)) sende istediğin kiloya indin galiba k,lo ç,zelgeni kaldırmışsın hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum iradeniz için ....
aynen bende mutfak hariç diğer konularda hiç iyi değilim:))) sevmiyorum ev işini napim:))))
dukan diyetinde meyve yok diye biliyorum o yüzden hiç beni çekmemişti ama sen bizimle paylaş ki öğrenelim.
yeni işinde hayırlı olsun, bizede tarifler ver.
bılıyorum canımmmmm hamarat olduğunu,işin yanı sıra pasta ısıne gırdın dıye dedımm,sen pogaca sevıyosun bana tarıf vermıstın pc de kayıtlısevmıyorsan sorun yok..ben ıstedım kıloya ınmesemde duraklamadayım cok sıkı yapmıyorum yanıı,cızelgemı değiştirdim cunku baslangıc kılomu değiştiremedım uğastım baya olmadı bende evlılık cızelgesı yaptım dukan yapan bır arkadas geldı onunla kılo vermıs ama sonradan duyduğu kadarıyla vucuda böbreklere zararmı verıyomus o yuzden bırakmıs yanlıs hatırlamıyorsam..
dukanla ilgili değişik söylentiler var cnm evet ama okadar çok yapan insan varki internette olsun benim sosyal çevremde olsun yani karalama kampanyası olabilir diye düşünüyorum sonuçta protein ağırlıklı beslenme diye bir durum söz konusu e karbonhidratın vücudumuza verdiği zarar belli kime inanmalı bilemedim bu konuda o yüzden denemeye karar verdim...
dün akşam
5 küçük dilim karpuz
2 kk peynir
1 saat sonra yeşil çay
gün boyu 2,5 lt suyumu tükettim
akşam 40 dk yürüyüş+koşu
Sabah:
1 kase special k
(sütümü evde unutmuşum çerez gibi yedim)
ara: 1 kase kiraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?